>
В наявності
3799 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

744 шт.
6 шт.
37.8 × 7.1 × 35.4 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Відкрийте двері у захоплюючий світ чаклунства з новим ігровим набором LEGO Harry Potter Магазини Олівандера та мантій від Мадам Малкін (76439). З цим набором діти віком від 8 років і старші вирушать у захоплюючу пригоду, створюючи свої власні історії в магазинах «Олівандерс та мадам Малкін». Відтворені до найдрібніших деталей магазини вразять уяву: в Олівандерсі можна знайти не лише паличку Гаррі Поттера, а й безліч інших чарівних артефактів, а в магазині Мадам Малкін можна підібрати вбрання для будь-якого випадку, навіть найчарівнішого!

Набір включає 6 мініфігурок, у тому числі самого Гаррі Поттера, Гарріка Олівандера та мадам Малкін, щоб поринути в атмосферу магії та пригод. Побудуйте свій власний Косий провулок і з'єднайте його з іншими ігровими модулями серії LEGO Harry Potter для створення приголомшливого світу чаклунства прямо у вас вдома!

Про набір 

Ігровий набір LEGO Harry Potter Магазини Олівандера та мантій від Мадам Малкін (76439) складається з 744 елементів ЛЕГО, шести мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Даний ігровий набір - це не просто іграшка, це повноцінне занурення у світ Гаррі Поттера з безліччю захоплюючих деталей:

  • Два знакові магазини. У набір входять деталізовані моделі магазинів "Олівандерс" та "Мадам Малкін". Кожен із них відтворений з урахуванням усіх характерних рис, щоб діти могли відчути себе справжніми чарівниками.
  • Аксесуари та декорації. У магазині "Олівандерс" є полиці з 26 паличками, у тому числі паличка Гаррі Поттера. А в магазині "Мадам Малкін" ви знайдете манекени, головні убори та навіть елементи плаща невидимки.
  • Мініфігурки. Набір включає 6 мініфігурок, в тому числі, самого Гаррі Поттера, майстра з паличок Олівандера, мадам Малкін, Падму Патілу, студентку чарівної школи і відьму з букетом квітів. Ці фігурки дозволять дітям втілити свої улюблені сцени зі світу Гаррі Поттера або вигадувати власні історії.
  • Можливості розширення. Моделі магазинів можна розташувати в різних комбінаціях, що відкриває можливість для творчого проектування та створення власної унікальної торгової вулиці Косого провулку. Це сприяє розвитку просторового мислення та логічного мислення у дітей. А також ви зможете поєднати магазини "Олівандерс" та "Мадам Малкін" з іншими ігровими модулями LEGO Harry Potter Diagon Alley для створення великої чарівної та цікавої торгівельної вулиці.

Цей ігровий набір – чудовий подарунок для всіх шанувальників Гаррі Поттера, як дітей, так і дорослих. Діти можуть створювати сцени з фільмів, як, наприклад, вибір своєї першої палички в магазині Олівандера, або вигадувати власні пригоди у світі чаклунства. Це стимулює розвиток рольових навичок та сприяє креативному мисленню. Конструктор дозволяє втілити в життя безліч сюжетів із книг та фільмів, а також розвиває творче мислення та уяву.

Як завжди, LEGO пропонує високоякісні деталі, які легко збираються та безсумнівно принесуть багато годин радості та задоволення. Кожен елемент деталей ретельно продуманий, щоб максимально точно передати атмосферу та стиль світу Гаррі Поттера. Цей набір LEGO Harry Potter стане чудовим доповненням до колекції будь-якого фаната світу чарівництва та пригод!

Купити ігровий набір LEGO Harry Potter Магазини Олівандера та мантій від Мадам Малкін (76439) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари