>
В наявності
1199 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

221 шт.
4 шт.
20.5 × 4.6 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1328 грн
1308 грн
+ =
3398 грн
3047 грн
+ =
1598 грн
1535 грн
+ =
1698 грн
1619 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Обставини порятунку Грогу з Храму джедаїв було розкрито в третьому сезоні серіалу "Мандалорець", а тепер також відтворено в наборі LEGO "Втеча на BARC спідері", що доступний для кожного фаната.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75378 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 221 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 8 років. Тематика набору - транспорт.

Особливості серії. Серія LEGO Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Мініфігурки з моменту порятунку Грогу

Мініфігурки з набору ЛЕГО 75378 підібрані таким чином, що допомагають відтворити порятунок Грогу від залишків Імперії:

  • Келлеран Бек. Джедай одягнений у світло-коричневу мантію із золотими смугами і має більш темний плащ. Оскільки персонаж лисий, то деталі волосся не передбачено. Обличчя двостороннє - спокійне та розсерджене. Озброєний Келлеран двома світловими мечами - салатовим і блакитним, обидва яких напівпрозорі;
  • Грогу. У наборі він показаний як немовля, тому є цільною фігуркою. Він зеленого кольору і має пісочний костюм. Для нього в наборі передбачено білий, з червоними деталями, візок на повітряній подушці, в якому Грогу може стояти. Конструкція може як стояти окремо, так і бути закріпленою на борту спідера BARC;
  • два солдати-клони 501-го легіону. Обидва загарбники мають білі костюми з блакитними деталями і такі ж шоломи. Під шоломами можна виявити обличчя мініфігурок, вони обидві озброєні ідентичними бластерами.

Спідер BARC

Для втечі Келлеран Бек вибрав спідер BARC, який у наборі збирається з білих і червоних деталей. Він має, значно, витягнутий вперед ніс, до якого прикріплена пара шипометів, повітрозабірник і бронепанелі. Місце для джедая представлено у вигляді чорного сидіння, перебуваючи на якому, він може дотягнутися до ручок керма. По правій стороні від сидіння, приєднана окрема частина, призначена для кріплення статичного візка Грогу. Однак, коли візка немає, на вільному місці можна закріпити мініфігурку і навіть залишиться вільне місце. Ззаду спідера розташовані двигуни, деталізовані наліпками та червоними вогнями. Іграшковий спідер досягає розмірів у 4 сантиметри заввишки, 19 завдовжки та 9 завширшки.

Як додаткова збірка, в наборі представлений ліхтар, встановлений на сірій основі. Його форма відповідає вогням на балконах Храму джедаїв, проте ліхтар виконує винятково декоративну роль і пов'язаної з ним ігрової функції немає.

 

Рушайте на небезпечну місію з порятунку Малюка Йоди, зіштовхніться в бою з солдатами-клонами 501-го легіону, здобудьте перемогу і нарешті втечіть разом із Грогу на спідері в наборі ЛЕГО "Втеча на BARC спідері".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари