>
Уточнити наявність у постачальника
2699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 870 шт.
0 шт.
38 × 7.4 × 32.7 cm
18+
0 шт.
4.5

Опис

Розкрийте вашу любов до мистецтва разом із новим набором LEGO Art Floral Квіткове Мистецтво (31207). Створюйте оригінальну картину з елементів ЛЕГО та прикрашайте будинок своїм творінням. LEGO Art – це мистецтво, яке додасть радості у ваше повсякденне життя. Набори творчої серії призначені для дорослих.

Про набір

До складу входить 2870 різнокольорових круглих елементів ЛЕГО, 6 опорних плиток білого кольору, кубики для збирання рами, палітра запропонованих відтінків, інструмент для зручного знімання елементів з опорних плит, спеціальне кріплення для розміщення картини на стіні.

Що ж робити? З дрібних круглих деталей ЛЕГО вам потрібно буде зібрати деталізовану піксельну картину. Розміщуючи кожен елемент на певне місце, кубик за кубиком, так щоб у результаті одержати цільне зображення.

За допомогою палітри відтінків ви зможете створити одну картину розміром 40х27 см. Вибирайте один із трьох запропонованих дизайнів картини, дотримуйтесь покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання, створюйте оригінальне творіння своїми руками. Кожен запропонований варіант картини - це результат натхнення вінтажними ботанічними ілюстраціями. Спробуйте зібрати кожну картину по черзі і залиште, що вам до вподоби. Створіть стильну інсталяцію у себе вдома.

При виборі відтінків, творці набору передбачили аж п'ятнадцять різних комбінацій кольору. Ви зможете зібрати одне й теж зображення у п'яти різних кольорових комбінаціях. Підберіть найкращі відтінки для вашого інтер'єру.

Не обов'язково бути геніальним художником, щоб створити витвір мистецтва. 

Дайте волю своїй уяві та виявіть свій талант. Збирайте все, що можете придумати. Визначтеся у відтінках, спроектуйте візерунок та починайте творити. Завершенням стане створення рамки для картини, також із кубиків ЛЕГО. Після того, як все буде готово сміливо демонструйте гостям свій витвір мистецтва.

При розміщенні кожного елемента на своє місце, ви відчуєте, як тривожні думки йдуть, вам стає спокійно та добре. Відпочиньте від рутинних справ, проведіть вечір із LEGO Art та відчуйте себе справжнім художником. А створене вами творіння стане прекрасним подарунком близькій людині, адже немає нічого кращого за подарунок зроблений своїми руками.

Прикрашайте свою оселю яскравими картинами від LEGO Art. Всі три варіанти чудово впишуться у будь-який інтер'єр. Розмістити картину ви зможете на стіні, просто поставити на робочому столі чи полиці.

LEGO Art

Унікальні набори LEGO Art дарують вам можливість створювати яскраві деталі для інтер'єру своїми руками. Справжні хобі-проекти у ваших руках. Вибираючи набір зверніть увагу на різноманітність портретів, тут і Мерлін Монро у виконанні Енді Уорхола, Залізна людина, Бетмен, портрети всіх учасників гурту "The Beatles", Елвіс Преслі, сітхи зі Star Wars, Міккі Маус та багато іншого.

Картини від LEGO Art також дуже практичні, ви завжди зможете розібрати готову роботу та створити щось нове.

Бажаємо цікавої збірки!

  • 4.0

    12 гру, 2022
    Готовый вариант выглядит великолепно, но огромное количество неиспользованных остатков плиток потребовало, чтобы я пошла и купила органайзер для деталей. К тому же, столько оставшихся деталей заставляет присмотреться к отдельным основам, чтобы создать нестандартную картину. И остаткам я только рада, то об их хранении могла бы позаботиться компания лего. С обычными деталями это не так сложно, как с этими малютками. И раз уж тут такая тусовка и деляться своими цветами, то и я прикреплю фото своих цветочков, выглядят нежно как по мне.
    Достоинства:
    Цветов деталей не много, поэтому растеряться сложно. К тому же, они сочетаются между собой. Для начала вдохновляться можно предложенными инструкциями.
    Недостатки:
    Нельзя собрать все дизайны сразу. Вопрос с хранением маленьких деталей.
  • 5.0

    12 гру, 2022
    Ці набори є дуже приємною конструкцією та цікавим способом включити LEGO у свій дім. Збірка нагадала мені складання пазлів або ж малювання картини по номерам. Начебто вже все продумано заздалегідь, але ти все одно почуваєшся “художницею”, створюючи шедевр. До того ж, фоном можна включити якийсь серіал, чи фільм (звичайно, в цьому році Венздей мій фаворит). Зрештою я придбала кілька наборів та створила зробив груповий дисплей у кількох дизайнах. Додам фото подивитись як це виглядає на стіні.
    Достоинства:
    Як шанувальниця ботанічних наборів, я створювала ці квіти із задоволенням. Збірка дуже заспокоює. Після неї залишається достатньо незадіяних деталей, щоб створити ще щось. Набір має усе необхідне, що повісити картину на стіну.
    Недостатки:
    Гадаю, покупка декількох наборів свідчить про відсутність недоліків для мене😅

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари