>
В наявності
1949 грн
1641 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

812 шт.
0 шт.
38.2 × 5.5 × 26.2 cm
18+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
2118 грн
1783 грн
+ =
4048 грн
3405 грн
+ =
12948 грн
10441 грн
+ =
2098 грн
1767 грн
+ =
2348 грн
1977 грн
+ =
2448 грн
2061 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Принадність квітів у тому, що вони можуть тішити око не лише під час свого цвітіння, наприклад, влітку, а й у засушеному вигляді, коли теплі дні змінюються осінніми дощами. З набором LEGO “Ікебана з сухоцвітів” Ви можете самостійно зібрати для свого будинку осінній гербарій та отримати унікальну прикрасу, яка не потребує догляду.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10314 було випущено у рамках серії LEGO Icons. Він містить 812 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тема набору - букет.

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але при цьому цікавих збірок для старших фанатів. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени із фільмів. Всі вони різні, але кожен із них відмінно підходить для прикрашання інтер'єру.

Складання композиції

Модель у наборі складається з двох секцій, і для полегшення одночасного складання надаються дві інструкції. Основами для композицій є чорні платформи. Вони закруглені з одного боку та мають отвори для штифтів Technic, щоб їх можна було з'єднати разом. Між двома половинами затиснута смужка, щоб забезпечити трохи відстані між частинами. Далі настає черга самих рослин. Окремі квіти, листя та стебла з'єднуються або за допомогою стрижнів та затискачів, або за допомогою кульових шарнірів, тому є багато можливостей для налаштування композиції та надання їй органічного вигляду. Коли половинки з'єднані, вони фіксуються пластинами з обох боків.

Готова модель має довжину близько 40 см та призначена для демонстрації на столі або підвішування на стіні.

Довершена прикраса

Куди б Ви не подивилися, Ви побачите різноманітність осінніх кольорів та цікавих текстур та деталей. Якщо Ви уважно вивчите букет, Ви помітите елементи, які використовувалися для тих цілей, для яких вони ніколи не призначалися як весла для пелюстків гербери або яєчна шкаралупа для пшениці. Не всі квіти та рослини названі, проте відомі включають стебла пшениці, стебла проса, фізаліс та космею. Вони доповнюються різним червоним і зеленим листям. Поки не додано 2 великі квітки, половини в основному симетричні. Вишеньками на торті стають додана гербера на лівій частині та троянда на правій.

Крім розміщення один навпроти одного, у набір ЛЕГО 10314 також входять деталі для їх кріплення під кутом 90° один до одного. Таким чином, прикраса може демонструватися не тільки в довжину, а й під кутом. Щодо розміщення в будинку також пропонується гнучкість, адже композицію можна поставити не тільки на журнальний столик або поличку, але й повісити на стіну, підкресливши інтер'єр незвичайним прикрасою.

З набором ЛЕГО “Ікебана з сухоцвітів” можна не тільки здивувати гостей будинку скомпонованим букетом з, в усіх сенсах слова, вічних квітів, але й самому насолоджуватися зібраною прикрасою.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    17 лют, 2023
    Коли мені подарували цей набір, я просто: “ооооце то дааа”. Палітра кольорів загалом приголомшлива, і це чудова ідея зробити осінню композицію, яка не буде осипатись з часом. До того ж це розширення ботанічною підтеми зі створенням букету з “неживих” квітів. Текстура та силует також зберігають привабливість дизайну, оскільки є дуже приємне поєднання форм і повторюваних елементів. При цьому досвід збірки є складним, що робить цю конструкцію незручною для початківців, оскільки є складні деталі, які можуть бути вибитими або вискочити з місця від найменшого дотику. Він також плоский, що не робить його найпростішим для демонстрації, оскільки вам доведеться по суті дивитися на нього з висоти, щоб повністю оцінити його. Тим не менш, мені дуже сподобався набір із засушених квітів, здебільшого за елегантне використання кольорів і цікаве використання форм
    Достоинства:
    Новий погляд на LEGO Botanical; багато корисних елементів і корисних змін кольорів; дуже естетичний вигляд готового комплекту; можливість різного відображення.
    Недостатки:
    Деякі частини складні, що робить збірку такою ж; він «плаский», тому не має такого самого вигляду, як інші набори підсерії.
  • 5.0

    17 лют, 2023
    Я вважаю, що це чудовий набір, який, як і інші в ботанічній колекції, демонструє креативність і універсальність конструкторів лего. Деталі, розроблені як весла, шестерні, предмети одягу, бризковики тощо, були переобладнані для створення органічних форм і текстур, які виглядають як справжні квіти на відстані та вимагають ближчого огляду. Моя єдина критика полягає в тому, що він місцями трохи крихкий. Багато частин утримується на місці за допомогою одного затискача, і хоча вона не розвалиться за звичайних обставин, ви повинні бути обережними при переміщенні.
    Достоинства:
    Красивий букет в осінньому стилі. Багато нестандартних використань деталей, які я думаю можна використати і окремо. Можна демонструвати не прямо, а під кутом або окремо частини.
    Недостатки:
    Місцями крихкий набір.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари