>
В наявності
579 грн
448 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

191 шт.
0 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
748 грн
590 грн
+ =
2678 грн
2212 грн
+ =
11578 грн
9248 грн
+ =
728 грн
574 грн
+ =
978 грн
784 грн
+ =
1078 грн
868 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Соняшники – це великі жовті квіти, які зазвичай асоціюються із сонячною радістю та оптимізмом. Ви можете створити модель соняшника з елементів LEGO, використовуючи яскраві жовті деталі для створення самої квітки, зелені – для стебла та листя, а також коричневі – для центральної частини.

З кожним новим променем сонця соняшники наповнять простір вашого будинку радістю та енергією. Тепер ви можете зібрати своїми руками свій власний яскравий декоративний виріб за допомогою набору LEGO Exclusive Соняшники (40524).

Про набір

Цей чудовий декоративний набір LEGO, що складається з 191 деталі, дозволить вам створити дві чудові моделі соняшників заввишки 25 сантиметрів. У наборі LEGO Exclusive Соняшники (40524) на вас чекають два прекрасні соняшники з зеленими стеблами, яким можна змінювати довжину. Декоративні квіти ви можете розмістити в будь-якій кімнаті, щоб створити атмосферу яскравого літнього дня. ЛЕГО-соняшники стануть креативним акцентом у вашому домашньому інтер'єрі, де б ви їх не поставили. І найцікавіше – ви можете комбінувати цей декоративний набір з іншими наборами квітів LEGO Exclusive для створення унікальних композицій, які даруватимуть радість вам та вашим гостям! Конструктор призначений для ЛЕГО-поціновувачів віком від 8 років.

Соняшники із кубиків ЛЕГО стануть не просто подарунком, а справжнім сонячним вибухом радості для ваших друзів! Навіть якщо сьогодні не День матері або особлива нагода, квіти з ЛЕГО, напевно, подарують усмішку вашому другові чи коханій людині.

Букети з ЛЕГО

Квіти з LEGO – це не просто іграшкові пластикові конструкції, це маленькі витвори мистецтва, які можуть пожвавити будь-який простір! Від яскравих та великих троянд до ніжних та витончених конвалій, світ LEGO пропонує необмежені можливості для творчості. Ви можете створити свій власний букет з LEGO, який подарує вам свою красу та оригінальність, квіти, які не в'януть, і завжди під рукою. А ще, коли ви створюєте квіти, ви не тільки розвиваєте свою фантазію та творчі здібності, але й робите щось унікальне та незабутнє! Експериментуйте з формами та розмірами, щоб надати кожній квітці унікального вигляду. І звичайно, не забудьте додати зелені елементи для стебла та листя!

Але чому б не додати ще більше барв у вашу колекцію LEGO? Доповніть свій букет Трояндами (40460*), Тюльпанами (40461) або доповніть вже готовий Букет (10280), щоб створити захоплюючий ансамбль природної краси. Ця унікальна квіткова композиція стане чудовим подарунком для будь-якого свята або просто чудовою прикрасою вашої оселі. Нехай ваша фантазія розквітає разом із цим квітковим витвором із улюблених кубиків!

*У дужках прописаний індивідуальний цифровий артикул набору. Щоб знайти потрібний набір на нашому сайті – впишіть цифровий артикул у пошуковий рядок сайту.

Придбати цей декоративний набір LEGO Exclusive Соняшники (40524), також інші ЛЕГО квіти ви зможете на нашому веб-сайті.

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    10 лют, 2024
    Як невеликий набір, він однозначно сподобається, якщо ви шанувальник ботанічної колекції або ж просто хочете щось більш-менш незвичайне. До того ж, є в цих сонячниках український вайб. Дизайнер чудово попрацював над адаптацією зовнішнього вигляду соняшника, і мені особливо подобається, наскільки рясні пелюстки з весел. Вони додають квітці трохи нерівного вигляду - все як насправді, оскільки квітка ніколи не виглядає ідеально. Дублювання весел створює дуже органічний ефект, а коричневі дископодібні квіти посередині з видимими шпильками гарантують, що модель має всі ознаки конструктора.
    Достоинства:
    Невелика, доступна збірка, яка може стати подарунком і додати інтер'єру яскравого акценту. Дизайн працює дуже добре, і це поки найбільша квітка у підсерії. Особисто ніколи б не подумав про таке незвичайне використання весел.
    Недостатки:
    У наборі всього 2 соняшника.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари