>
В наявності
349 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

92 шт.
1 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Станьте хоробрим дослідником джунглів у компанії Джонні Тандера в наборі LEGO Квадроцикл для дослідження джунглів «Місія Червоної панди». І найголовніше - це історія не про безглузду їзду джунглями. У поїздки є конкретна мета - знайти рідкісну червону панду. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60422 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 92 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - дослідники джунглів.

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Легендарний шукач пригод

У набір ЛЕГО 60422 додана 1 мініфігурка, зате яка. Головним героєм комплекту став Джонні Тандер. Вперше чоловік з'явився в серії конструктора LEGO Adventurers, яка виходила з 1998 по 2000 рік. Відтоді він почав з'являтися в різних серіях та іграх, щоразу представляючись хоробрим шукачем пригод. Мініфігурка з цього набору відтворює фірмовий образ Джонні: капелюх, впевнена посмішка, вуса, бакенбарди, коричнева сорочка з кишенями, червоний шарф і темно-коричневі штани. Через торс проходить принт перекинутої мотузки, а штани підтримуються ременем. У Джонні є компас і деталь карти, на якій позначена панда, а потім вулкан, що вивергається.

Червона панда, яку шукає Джонні, в наборі вперше з'являється у форматі фігурки. Вона рудого кольору, зі смугастим хвостом і білими принтами мордочки, лапи чорні. Вгорі є точка для кріплення деталей.

Подорож джунглями

Перша половина цього набору - це невелика ділянка джунглів з кількома скелями у формі арки, квітами, листям і гілкою дерева, де і мешкає червона панда.

Основна збірка - це квадроцикл, на якому Джонні може переміщатися складною місцевістю лісу. Помаранчевий і синій складають основу його кольорової палітри. Квадроцикл створюється з рампи, на якій формується кабіна водія з кермом. Потім збирається задня частина автомобіля, до якої кріпляться камера і рація. Увага переходить до капота, з ліхтарем спереду і прозорим лобовим склом. Залишається додати 4 масивні колеса і збірка вважається закінченою. Квадроцикл не має даху, що дає змогу легко садити Джонні всередину і діставати, лише тільки-но помітивши щось руде в лісі. Компас він може тримати в руці під час поїздки, а карту поставити за спину. Автомобіль сягає 5 сантиметрів заввишки, 9 завдовжки і 5 завширшки.

 

Влаштуйте кіно-полювання за червоною пандою в наборі ЛЕГО Квадроцикл для дослідження джунглів «Місія Червоної панди». Однак спершу тварину необхідно знайти в лісі, склавши компанію Джонні Тандеру на його квадроциклі.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари