>
В наявності
4199 грн
3563 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 365 шт.
0 шт.
45.6 × 13.6 × 28.2 cm
10+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
4558 грн
3840 грн
+ =
15198 грн
12803 грн
+ =
5378 грн
4495 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Любителі космосу і непростих технічних збірок можуть насолодитися створенням футуристичного космічного корабля в наборі LEGO "Вантажний космічний корабель VTOL LT81" і вирушити на місію з доставки вантажу на далеку планету.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42181 був випущений в рамках серії LEGO Technic. Він містить 1365 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 10 років. Тематика набору - транспорт. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Вантажний космічний корабель

Як і більша частина наборів серії LEGO Technic, головна збірка цього - це транспортний засіб, яким виступає космічний корабель. Його каркас складається з чорних технічних деталей, які далі частково закриваються помаранчевими і білими зовнішніми елементами. Спереду кабіна для пілота, закрита затемненим склом. Весь корабель досягає наступних розмірів: 19 сантиметрів заввишки, 52 завдовжки і 47 завширшки. Він оснащений безліччю функцій, які здатні пробудити уяву, а також показати можливості та проблеми роботи на різних планетах:

  • можливість розгортати і прибирати шасі, щоб імітувати посадку і вертикальний зліт;
  • самовирівнювальна кабіна;
  • обертові шестерні в двигунах;
  • висувна клешня для навантаження предметів у вантажну капсулу;
  • ручка нагорі корабля, за яку можна піднімати корабель;
  • доданий космічний шлюз, мова про який піде далі.

Оскільки основне призначення цього космічного корабля - це перевезення вантажів, у комплекті є невеликі збірки, які можна завантажити всередину. Це помаранчево-білий міні-космохід, з власною вантажною капсулою. Коли космохід у капсулі, її можна захопити за допомогою висувної клешні та завантажити у відсік для перевезення.

Елемент космічного шлюзу

У 2024 році в набори серії LEGO Technic було додано нову деталь - повітряний шлюз. Комплекти, в яких він є, можуть з'єднуватися з іншими сумісними моделями, тим самим створюючи більше можливостей для демонстрації та гри. Набір ЛЕГО 42181 - не виняток і може таким чином поєднуватися з іншими моделями:

  • LEGO Technic Космічний колісний навантажувач LT78 (42178);
  • LEGO Technic Марсохід команди дослідників (42180);
  • LEGO Technic Вантажний космічний корабель VTOL LT81 (42181), якщо маєте одразу 2 таких набори.

Вивчіть різні маневри польотів, налаштуйте всі деталі корабля і найголовніше - рушайте на першу місію з доставки космохода на місце космічних досліджень у наборі ЛЕГО "Вантажний космічний корабель VTOL LT81".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 бер, 2024
    Я придбав цей набір нещодавно, оскільки він виглядав досить цікаво як для набору Лего. Оскільки це була моя перша техніка, я не знав, чого очікувати в багатьох аспектах: дизайн, розмір, досвід складання, якість тощо. Що стосується самого дизайну, я повинен сказати, що він, безумовно, футуристичний. Мені подобається самовирівнююча кабіна, а той факт, що я можу тримати всю модель однією рукою за центральну ручку, додає іграбельності. Висувні посадочні майданчики та двигуни, що обертаються, працюють дуже добре і демонструють своє призначення. Загальна структурна цілісність моделі добре продумана. Модель міцна і не розпадається на частини, оскільки багато компонентів з'єднані і закріплені разом. Просто будуючи і вивчаючи, як працює кожен механізм, ви отримуєте уявлення про інженерію серії.
    Достоинства:
    Деталізований дизайн. Міцна конструкція. Реалістичні механізми, включно з дверима і управлінням. Модель дуже велика. Марсохід є чудовим доповненням до набору і відсіку, з яким він поставляється
    Недостатки:
    Під час збірки мені неодноразово доводилося розбирати частину/всю модель, тому що я не розмістив деталі в правильному місці. Важко будувати щось подібне, коли воно дуже велике за розміром і набагато більше, ніж я очікував спочатку.
  • 5.0

    16 бер, 2024
    Я обожнюю цю модель! Просто і зрозуміло. Наразі я переглядаю всю березневу хвилю лінійки Technic, і це, мабуть, моя улюблена з усієї серії. Корабель виглядає приголомшливо, має чудові ігрові функції і дуже зручний. Можливість керувати всім цим одним пальцем - це геніально. Я крутився у своєму кріслі зі свистом, щоб погратися з ним. Це все, що ви хочете від хорошого космічного корабля. До того ж, ціна не божевільна. Якщо ви захоплюєтесь технікою чи космосом, або просто любите круті речі, я настійно рекомендую цей набір.
    Достоинства:
    Космічний корабель може злітати та сідати вертикально, як справжній. Частини корабля відкриваються та закриваються. Кожен елемент корабля, від двигунів до сонячних панелей, максимально наближений до того, що хочеться бачити у космічному кораблі. Ви можете дослідити роботу функцій, що приводять в рух різні частини корабля.
    Недостатки:
    Для мене особисто вони відсутні.
  • 5.0

    16 бер, 2024
    Це ефектна і добре продумана модель. Її функції працюють бездоганно, тому з нею дуже весело грати. Вона спроектована таким чином, щоб її можна було носити по кімнаті однією рукою, і це приносить величезне задоволення якщо внутрішньо ви почуваєте себе пілотом. Поява елементів Technic у новому червонувато-помаранчевому кольорі дуже вітається, тим більше, що його тут багато. Саме на цьому етапі винесення вердикту я згадую ціну і зазвичай скаржуся на те, що вона висока, але цього разу я не буду цього робити. Насправді, я був здивований, наскільки вона низька для такої важкої моделі, тож це дуже вигідна угода.
    Достоинства:
    Ефектний космічний корабель, що задовольняє потреби в польоті. Відмінне співвідношення ціни та якості. Створений для запусків. Легкодоступне управління.
    Недостатки:
    Наклейки.

Рекомендуємо подивитися ці товари