>
В наявності
1399 грн
1108 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

435 шт.
0 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
12398 грн
10348 грн
+ =
4598 грн
3796 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Надихніться на космічні пригоди з набором LEGO "Космічний колісний навантажувач LT78", у якому є можливість зібрати зразок сучасної космічної техніки та одразу випробувати кілька её функціональних можливостей.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42178 був випущений у рамках серії LEGO Technic. Він містить 435 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 8 років. Тематика набору - транспорт. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Космічний навантажувач з деталей ЛЕГО

Головна збірка набору - це модель для дослідження космосу і підняття вантажів. Вона складається з великої кількості технічних деталей сірого, чорного і помаранчевих кольорів. Спереду додано напівпрозоре лобове скло, яке закриває кабіну. Переміщатися навантажувач може за допомогою великих сірих коліс. Повні розміри моделі досягають 9 сантиметрів заввишки, 20 завдовжки і 19 завширшки. 

Крім навантажувача, до набору також включено новий елемент помаранчевого повітряного шлюзу. Він представлений як окрема конструкція, яку навантажувач може піднімати і переміщати. Однак шлюз також можна використовувати для з'єднання з іншими сумісними моделями. Більш детально про це можна дізнатися, відсканувавши QR-код, розміщений на зворотному боці коробки в правому верхньому кутку. 

Представлені функціональні можливості

Наскільки б детально модель не була розроблена і якого футуристичного та сучасного вигляду не набувала, найцікавіше в ній - це додані функції. Вони допомагають провести час за дослідженням їхньої роботи і познайомиться з можливостями космічного навантажувача.

  • робоча підвіска, що дає можливість навантажувачу злегка пружинити і долати перешкоди з підручних речей;
  • рульове управління, що змінює напрямок коліс за допомогою невеликого колеса;
  • можливість підняти кабіну;
  • використання крана для підйому і переміщення вантажу з одного місця на інше.

Любителям космосу та інших планет присвячується. Станьте хоробрим дослідником, пересуваючись на навантажувачі і перевозячи вантажі в наборі ЛЕГО "Космічний колісний навантажувач LT78".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 бер, 2024
    Загалом, це цікавий конструктор, який весело збирати, спостерігаючи за тим, як механізми складаються в міру того, як просувається збірка. Рульове управління працює добре, а функція підйому кабіни вражає виконанням і є гарним прикладом роботи лінійного приводу в дії. Нарешті, кран виконує свою роботу, як написано на коробці: він піднімає вантаж. Хитрість полягає в тому, щоб не піднімати вантаж занадто високо, щоб він не застряг у механізмі, або не намагатися втягнути кран, коли він несе вантаж, оскільки він, ймовірно, зіткнеться із заднім колесом. Тим не менш, його цікаво масштабувати та грати з ним. Але мені було важко розмістити мініфігурку у кабіні.
    Достоинства:
    Деталі різного типу: технічні, системні, панелі. Непогані функції, які відображають особливості транспортного засобу. Деякі з них можна випробувати ще на етапі збірки, щоб перевірити справність.
    Недостатки:
    Розумію, що мініфігурки серією не передбачені, але могла б залишатися опція як додати самостійно.
  • 5.0

    9 бер, 2024
    Навантажувач просто чудовий, мені подобається продовження використання нового помаранчевого кольору, якого доволі багато та поєднання його з іншими більш базовими. Крановий механізм крутий як засіб транспортування, хоча не надто рухливий, але механізм гарно працює. Загалом головний вузол переходу - це найкрутіша частина, ще краще він виглядає в парі з технічним хабом. Моя єдина критика полягає в тому, що він повинен мати кілька нових батарей для живлення навантажувача.
    Достоинства:
    Яскравий помаранчевий колір, який є фішкою транспортного засобу. Можливість розсунути, а також зробити машину більш компактною. Навявний вузол переходу для поєднання з іншими наборами.
    Недостатки:
    Механізм підняття міг би бути більш рухливим.

Рекомендуємо подивитися ці товари