>
В наявності
28499 грн
22038 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 883 шт.
0 шт.
52.3 × 25.7 × 37.8 cm
18+
12 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
28858 грн
22315 грн
+ =
29678 грн
22970 грн
+ =
33998 грн
26658 грн
+ =
39498 грн
31278 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Один з найдорожчих наборів серії на момент виходу, а також один з найбільших комплектів, кран з набору LEGO "Гусеничний підйомний кран Liebherr LR 13000" порадує будь-якого любителя складних технічних збірок і феєричного кінцевого результату. Набір заснований на однойменному крані - найпотужнішому подібному транспортному засобі традиційної конструкції, який використовується для зведення електростанцій. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42146 був випущений у рамках серії LEGO Technic. Він містить 2883 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - транспорт. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Особливості крана з конструктора ЛЕГО

Завдяки своїм дизайнерським рішенням і розмірам, кран з набору ЛЕГО 42146 може здивувати навіть найдосвідченішого будівельника. Як це часто буває в реальності, він виконаний у жовтому кольорі з використанням сірого для переходів і гусениць. Він має 2 концентратори і 6 великих двигунів, які забезпечують реалістичні функції. Серед представлених функцій: рульове керування баком, поворотна платформа, стріла, лебідка і датчик навантаження.

Повні розміри крана досягають 100 сантиметрів заввишки, 110 в довжину і 28 в ширину. 24 вагових елементи забезпечують противагу вагою майже в 1 кілограм і дають змогу крану бути стійким, не нахиляючись вперед. 

Управління краном за допомогою програми

Одна з головних фішок цього набору - можливість керувати потужним краном за допомогою програми LEGO® Technic Control+. Попередньо перевіривши сумісність на офіційному сайті, його можна безкоштовно завантажити на свій девайс. Встановивши зв'язок із краном, застосунок дасть змогу:

  • почати дистанційно керувати транспортним засобом;
  • брати участь у змаганнях і виконувати завдання для отримання значків, спеціально розроблених для цього крана;
  • досліджувати звуковий супровід;
  • переглядати статистику підключеної машини. 

Відчуйте себе в ролі конструктора, а потім - машиніста величезного транспортного засобу з набору ЛЕГО "Гусеничний підйомний кран Liebherr LR 13000". 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    29 сер, 2023
    Немає сумніву, що ця абсолютно величезна модель є приголомшливою. Кран може витримувати напрочуд великі навантаження, і з ним дуже весело грати. Він також має певні освітні переваги, вміло демонструючи, як працюють такі машини, та ж стріла. Зазвичай я не прихильник керованих за допомогою додатків моделей, особливо тих, які потребують спритності в управлінні, але оскільки в цій моделі все рухається повільно, керувати нею легко, і я не маю на це жодних претензій. Питання про те, що станеться через 20 років, коли додаток більше не підтримуватиметься, викликає занепокоєння, враховуючи, що машину навіть неможливо побудувати без нього, але будемо сподіватись на краще.
    Достоинства:
    Наскільки розумію, це найбільший та найдорожчий набір. Масивна збірка, яку по іншому як величезною не назвати. Не ідеальна, однак непогана колірна гама. Весело збирати та досліджувати функції. У додатку все працює плавно.
    Недостатки:
    Для багатьох це непомірно дорого.
  • 5.0

    29 сер, 2023
    Створити модель такого розміру – неймовірний досвід. Я планував щонайменше тиждень для збірки, але це було зроблено за 3 дні. Усі функції працюють безперебійно без нескінченних маніпуляцій і досить прості, щоб 10-річна дитина могла розібратись. Приємно бачити, як така масивна модель рухається з такою легкістю. Також модель досить міцна. Міцна конструкція значною мірою покладається на великі рами. Я піднімав до 1 кг ваги. Не думаю, що це межа, але я не наважився додати більше. Впринципі, для моделі це і так вражаюче.
    Достоинства:
    Яскравий і вражаючий експонат. Більше, ніж метр у висоту. Можна погратись з функціями. Чудова реалізація програми CONTROL+. Програма включає відео, якщо ви вперше з нею працюєте.
    Недостатки:
    Надмірно високий цінник.
  • 5.0

    29 сер, 2023
    Незважаючи на розміри крану, збірка йде доволі швидко. Ми починаємо знизу, з поворотної основи та гусениць. Зробивши дно, ми отримуємо перше враження про величезний розмір. В цей же час можна відкрити додаток і перевірити функції. Далі ми переходимо до верхньої конструкції, де розміщено 3 двигуни, які керують вежами та підйомом. Додаючи усі частини рами та натягуючи струни, збірка закінчується. Це не просто величезний набір, це набір з купою корисних деталей та можливістю керувати через додатки (двигуни можна запустити напряму через Powered Up).
    Достоинства:
    Такий набір говорить сам за себе - великий, складний, з новими техніками, різноманіттям деталей, вбудованими функціями. Можна управляти за допомогою двох додатків. Набір, який дійсно краще 1 раз у житті зібрати.
    Недостатки:
    Дуже висока ціназа рахунок двигунів і усіх цих частин.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари