>
Уточнити наявність у постачальника
539 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

130 шт.
0 шт.
19.1 × 7.5 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Довгошиїй птах з набору LEGO "Ноггін Боппер Кондортюка. Додатковий набір" може здатися смішним, проте при зустрічі з ним Маріо, Луїджі та Піч потрібно берегти голову, адже достатньо одного невірного кроку, щоб у ній засяяла величезна дірка. Остерігайтесь атаки зверху і багаторазово перемагайте кондортюка в наборі, щоб заробити додаткові монети, а також весело провести час.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71414 був випущений у рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 130 якісних деталей, інструкцію у додатку LEGO Super Mario та призначений від 6 років. Тематика набору – битва із противником.

Увага! Для гри з цим набором знадобиться один із головних героїв серії (Маріо, Луїджі або Піч), які продаються окремо.

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серій відеоігор про вусатого водопровідника. За допомогою спеціальної програми тут Ви також відправитеся в пригоди, заздалегідь зібравши та облаштувавши знамениті локації.

Хто такий кондортюк?

Кондортюк - це ворог-птах, який вперше з'явився у грі Super Mario 3D World у 2013 році. Він має синє оперення, довжелезну шию, маленький пучок волосся, пурпурові окуляри та дзьоб, як у тукана. Ворог стоїть на місці та б'є дзьобом по землі, коли герой підходить близько. Його спосіб атаки заснований на поведінці страусів, які ховають голову в пісок під час наближення небезпеки. Якщо попереду його захищає потужний дзьоб, то ззаду тулуб укритий колючим рожевим панциром, що не дозволяє вбити кондортюка зі спини. Щоб перемогти кондортюка, потрібно зачекати на момент, коли той буде атакувати і швидко застрибнути ззаду на голову.

Бій з кондортюком у форматі конструктора ЛЕГО

Перед тим, як розпочати битву в наборі ЛЕГО 71414, потрібно зібрати основне складання із деталей конструктора - кондортюка. Знайти інструкцію можна у спеціальній програмі, яку можна завантажити в маркеті, LEGO® Super Mario™. Збірний персонаж нагадує ігрового - рожеві окуляри з блакитним склом, кілька чорних волосків, жовтий дзьоб, довга шия, рожевий панцир, синє тіло та маленькі жовті пальці.

Гра починається у той момент, коли головний герой (Маріо, Луїджі або Піч) стрибає на кнопку біля пальців кондортюка. І в той же момент потрібно відскочити, адже птах за мить б'є головою вниз. Якщо Ви встигли це зробити – чудово, можна відсканувати штрих-код на потилиці та отримати в нагороду монети. Щоб знову підняти кондортюка у вихідне положення, потрібно кілька разів стрибнути на гойдалку біля його голови (щоб він не перекинувся, під час стрибків слід притримувати основу). Зазвичай достатньо до 3 разів, щоб птах підняв голову і можна було повторити бій, випробувавши свою спритність.

Використовуйте птаха з набору ЛЕГО "Ноггін Боппер Кондортюка. Додатковий набір", щоб розширити свої пригоди в Грибному Королівстві або боріться тільки з кондортюком - вирішувати можна самостійно. У будь-якому випадку смішний персонаж нікого не залишить байдужим.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    20 січ, 2023
    Я отримав цей набір для мого шестирічного сина. Він любить усе, що стосується конструкторів, а декілька місяців назад ми відкрили для себе гру з серією Маріо (хоча обрали не його, а Луїджі). У мого сина не було проблем, щоб зібрати все самостійно. Коли все побудовано, голова рухається вперед-назад (звичайно за допомогою), намагаючись вдарити героя. Одна річ, яку я повинен зазначити - це те, що діти повинні стежити за своїми пальцями, оскільки голова птаха може вдаритися з певною силою.
    Достоинства:
    На вигляд пташка виглядає дуже смішною, але водночас і точною до гри. Механізм вдаряння працює відмінно, але потрібно трішки підтримувати платформу або поєднувати з рівнем.
    Недостатки:
    Грати потрібно з фігуркою героя, інакше - це просто збірка.

Рекомендуємо подивитися ці товари