>
Уточнити наявність у постачальника
2299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

588 шт.
0 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
6+
0 шт.
4.5

Опис

Набори серії LEGO Super Mario поділяються на різні типи. Вони включають стартові набори, набори персонажів, посилень і велику кількість рівнів. Але крім цього є менш поширені набори, натхненні грою Mario Maker, як набір LEGO “Набір для творчості для майстрів”. У ньому можна знайти безліч окремих елементів та використовувати їх для того, щоб урізноманітнити рівні.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71418 був випущений у рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 588 якісних деталей, інструкцію у додатку LEGO Super Mario та призначений від 6 років. Тематика набору – пригода.

Увага! Для гри з цим набором знадобиться один із головних героїв серії (Маріо, Луїджі або Піч), які продаються окремо.

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серій відеоігор про вусатого водопровідника. За допомогою спеціальної програми тут Ви також відправитеся в пригоди, заздалегідь зібравши та облаштувавши знамениті локації.

Персонажі набору

Набір ЛЕГО 71418 пропонує нові деталі не лише для рівнів, але й нових персонажів. Серед них:

  • Венді. Злісна представниця клану купалінгів має жовте тіло, панцир за спиною, бант та нафарбовані рожеві губи. У руках тримає посох;
  • Кам'яне око. Збірна фігурка робиться із сірих деталей і має простий вираз обличчя, як у статуї;
  • Гумба. Затятий гриб складається з коричневих деталей і стоїть на маленьких ніжках;
  • Супергриб. Персонаж збирається найпростіше, маючи тільки тулуб-ніжку гриба та червону шляпку у білі крапки;
  • синій Йоші. Останній герой – доісторичний друг персонажів, з яким можна привітатись. Складається із синіх деталей і схожий на динозавра.

Розширення для рівнів

Набір не зосереджений на якійсь конкретній епосі ігор про Маріо чи локації Грибного королівства. Він поєднує відразу 3 біоми: стандартну трав'яно-зелену поверхню, пустельні піщано-жовті та вогненно-червоні плити. Різні складальні елементи, що також знаходяться в наборі, пов'язані з цими біомами. Стилі складання дозволяють захопити як ранні 2D-ігри, так і деякі з пізніших 3D-ігор.

Трава та пустелі побудовані на подовжених плитах. У них використовуються нові острівні половинки у поєднанні з пластиною 4×8. Потім є зв'язані елементи, які можна додати до цих платформ. Трав'янисті ділянки включають кілька барвистих пагорбів. Дивні пагорби завжди були характерною рисою ігор про Маріо. До них приєднуються дерева різного розміру, каміння та кущі. Там же можна зустріти посилення – фрукти та подарункову коробку. У свою чергу пустельні плити мають кілька різних деталей, включаючи пірамідальні пагорби, кактуси та пальми. Остання ділянка - вогняна складається з ділянки вежі, оточеної безліччю вогників.

Урізноманітніть свої рівні, додавши в них велику кількість нового контенту з різних біомів, а також їх мешканців з набором ЛЕГО “Набір для творчості для майстрів”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    21 січ, 2023
    Мій чоловік - великий любитель Lego, і дитина 80-х років буде у захваті від цього набору Lego Super Mario. Це набір розширення, тому початковий набір потрібен, щоб максимізувати позитивні емоції. Поки набір не відкривала, планую подарувати на день народження через 4 дні. Проте вже навіть по пакуванню можна побачити наскільки яскравий та якісний набір і персонажі у ньому (одразу 5, якщо я правильно рахую). І звичайно ж дякую магазину, вже не вперше мені допомагає та швидко відправляє усі набори, будь то для нас, чи для онуків. Будемо продовжувати замовляти.
    Достоинства:
    Якісне пакування, прийшло швидко, без пом'ятостей та подряпин. Виходить так, що кожен великий персонаж має свій світ та деталі спеціального кольору. Окрім фігурок зі штрих-кодами, я також фрукти (?) та подаруночки з ними.
    Недостатки:
    Треба фігурка, якщо хочете саме пограти.
    • 21 січ, 2023
      Доброго дня. Завжди раді допомогти та підібрати ідеальний набір для будь-кого з вашої чудової родини. Обов'язково телефонуйте ще, будемо раді😉
  • 4.0

    21 січ, 2023
    На самом деле это набор сборных вещей, которые предназначены для расширения детализации других наборов или курсов, поэтому построить что-то целостное из деталей сложновато. С другой стороны, мы взяли стартовый набор вместе с этим и это уже полноценное огромное приключение. Есть много интересных деталей, в том числе фрукты для сканирования. Для тех, кто в первую очередь обращает внимание на персонажей, то здесь обязательные к получению Венди, синий Йоши и каменный глаз.
    Достоинства:
    Сразу 3 биома со своими плитками, растительностью и деталями. Насколько я знаю, то 3 указанных персонажа являются новыми для серии. Каждый из них имеет собственной место - подставку.
    Недостатки:
    Набор можно назвать дополнение к дополнениям. Если вы хотите именно расширить уровни - отлично, набор подойдет. В противном случае вы получите набор разных деталей и не будете знать, куда их прицепить.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари