>
Уточнити наявність у постачальника
1099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

229 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
6+
0 шт.
4.7

Опис

«Тут живе ввічливий морський дракон. Вдарте його по спині, щоб він опустив голову. Не станьте його обідом» - вказівний знак, Super Mario 64.

Скучили за відпочинком на березі моря та теплому сонечку? Маріо та Луїджі точно так, тому в наборі LEGO Додатковий набір «Пляж Доррі» вони вирушають на узбережжя, щоб продовжити свої пригоди там. Але не може бути все так гладко, адже на них там уже чатує хакіт-краб, який охороняє скарби.

Увага! Для гри з набором LEGO 71398 потрібен стартовий набір, який включає фігурку Маріо або його брата - Луїджі.

Головний герой набору – Доррі

Доррі – це доброзичливий динозавр, схожий на плезіозавра. Він допомагає гравцеві кататися по воді або досягати вищих місць. Вперше такий динозавр з'явився у грі Super Mario 64, де мешкав у печерному озері. Там Доррі плавав кругами і з задоволенням підкидав Маріо, коли той сідав йому на спину або пригинався і підсаджував його вище. Після цього він став постійним жителем Грибного королівства та часто зустрічався Маріо під час його пригод. У світі навіть з'явилося кілька видів Доррі, включаючи блакитного, пурпурового і жовтого.

У наборі LEGO 71398 Ви познайомитеся з традиційним Доррі – блакитним динозавриком у плавальних окулярах. На спині Ви знайдете штрих-код. Посадіть на нього Маріо або Луїджі, щоб активувати його. Після цього почне грати музика і Ви зможете зібрати багато монет.

Хакіт-краб (Бокохід)

Єдиний ворог у наборі LEGO Додатковий набір «Берег Доррі» - це краб, так що особливо ніщо не завадить Вашому відпочинку. Він червоного кольору, з блакитними очима і однією клешнею, якою готовий ущипнути героя, що ловить гав. Найпростіший спосіб перемогти його – стрибнувши на нього, тоді Ви отримаєте 1 монетку. Але є варіант і цікавіше. Він полягає в тому, щоб запустити в краба зелений панцир, тим самим перемігши його.

Заховані скарби

Як і належить острову, на ньому захований скарб у вигляді трьох пронумерованих скарбничок. Виявіть їх усі, натисніть по порядку та отримайте значний бонус до баллів. Даємо Вам підказки, де їх шукати:

  • скарб №1 у замку з піску;
  • скарб №2 біля одного з водометів;
  • скарб №3 на пальмі.

Але не думайте, що вони там просто лежать і чекають, поки Ви їх зберете. Вам доведеться трохи поламати голову, перш ніж Ви заберете їх усі.

Відпочиньте на пляжі

Приєднуйтесь до пригод Маріо та Луїджі на пляжі і весело проведіть час. Стрибайте по ділянках трави та піску, плавайте по воді верхи на Доррі. О ні, прямо по курсу хакіт-краб. Заряджайте механізм і вистріліть у краба зеленим панциром, прибравши його з Вашого шляху. Якщо небезпека минула, спокійно продовжуйте свою пригоду, катаючись на Доррі і збираючи монетки. І не забудьте про скарби! Вони хоч і добре заховані, але все ж чекають не дочекаються, коли Ви їх знайдете.

Якщо вже Маріо та Луїджі запрошують Вас на відпочинок, гріх відмовлятися. Тим більше що набір LEGO Додатковий набір «Пляж Доррі»» познайомить Вас з милим динозавриком Доррі.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    25 січ, 2022
    Кого интересует, то вместо Дорри можно использовать также костюм лягушки для того, чтобы прыгать по воде (конечно, если у вас он есть и вы хотите чуть разнообразить). Ведь по-сути, здесь есть динозавр (изюминка набора), который даже лучше. В остальном, есть набор побольше с пляжной тематикой, это такой себе бюджетный вариант или чтобы заполучить полный комплект.
    Достоинства:
    Набор совместим как с Марио, так и с Луиджи. Все выполнено в одном - пляжном стиле, даже кораллы есть. Дорри супер дино.
    Недостатки:
    Прыжки по воде не новинка для наборов с Марио.
  • 4.0

    25 січ, 2022
    Це був перший набір розширення, який ми отримали для нашого стартового набору з Маріо. Чесно, навіть мені було цікаво спостерігати як син з ним грає, катає героя на Доррі та збирає монетки. До того ж, вперше шукати скарби та шлях як би Маріо їх зібрав було доволі весело. Проте, коли вже знаєш що і куди, то трохи не так. Очевидно, що на це і розраховано, щоб брали ще.
    Достоинства:
    Яскраві, якісні деталі. Величезна пальма та 2 водяні фонтанчики. Добрий динозавр Доррі та злий краб.
    Недостатки:
    Коли вже трохи пограєш з набором, то стає не так цікаво. Можна було додати ще одного ворога.
  • 5.0

    25 січ, 2022
    Набор сразу навевает мысль о теплой погодке, что просто необходимо зимними днями. Что мне больше всего нравится в этом наборе, так это тропическая местность, вода, вырывающаяся из приливов, и морские существа - краб и Дорри. На динозавре даже можно ездить, нужно лишь поместить героя. Для тех, кто любит поплескаться, в наборе много голубых деталей воды.
    Достоинства:
    Милейший динозавр Дорри. Спрятанный сокровища, которые нужно найти. Детали воды.
    Недостатки:
    Краб такой же, как и в других наборах.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари