>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

179 шт.
0 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
6+
0 шт.
4.7

Опис

Набір LEGO Додатковий набір «Лабораторія та Полтергейст» Маєток Луїджі™ вразить не лише фанатів гри про водопровідника Маріо, а й любителів усього потойбічного, адже тут живуть примари.

Увага! Для гри з набором LEGO 71397 потрібен стартовий набір, який включає Маріо або його брата - Луїджі.

Гра Luigi's Mansion

Набір LEGO 71397 був натхненний грою Luigi's Mansion, що вийшла у 2001 році. У ній Луїджі виграє особняк у конкурсі, у якому не брав участі. Він запрошує брата – Маріо приєднатися до нього у новому будинку. Але прибувши туди, Луїджі виявляє, що його брата викрали примари. Тепер він повинен вирушити рятувати Маріо і боротися з примарами. На допомогу йому прийде пилосос, винайдений К.Тастроффом.

Гібридний набір

Даний набір, що вийшов 1 січня 2022 об'єднав у собі відразу кілька наборів серії. Це:

  • Power-Up Pack – у наборі є новий костюм;
  • Expansion Set – дає можливість розширювати рівні;
  • Starter Course - має деталь старт.

Так що, не дивлячись на невеликий розмір і невисокий цінник, набір є практично універсальним для Ваших пригод.

Кого ви зустрінете?

Тут Ви зустрінете одного друга та одного ворога, яких Луїджі бачив під час своєї подорожі особняком. Якщо точніше, то це:

  • професор Карл Тастрофф (К.Тастрофф - “катастрофа”)- професор, який часто допомагає Маріо та Луїджі у його пригодах. Він одягнений у білий лабораторний костюм та коричневі штани, а на очах блакитні гіпнотизуючі окуляри. Штрих-код знаходиться перед професором і дасть Вам додаткове життя;
  • золотий привид. Це невеликий монстр із руками, виконаний у жовтому кольорі. Спереду очі та широкий червоний рот, а ззаду – штрих-код для додавання до гри. Зверніть увагу, що герой не зможе нічого зробити із примарою, доки не буде оснащений спеціальним пилососом.

Костюм мисливця за примарами

Саме на випадок зустрічі зі злісними потойбічними духами, для героїв є костюм із червоним пилососом (ектобластом) за спиною. Конструкція досить проста: великий гнучкий шланг з'єднує ручку та сам пилосос. У готовому вигляді кріпитися на спині Маріо чи Луїджі. На особливих штанах костюма є передня кишеня, яка вмикає та вимикає пилосос.

Пригоди у лабораторії

Електронні інструкції у додатку LEGO Super Mario допоможуть Вам зібрати невелике доповнення у вигляді лабораторії та зробити перший крок у складані особняка Луїджі. Вона складається з:

  • стартової платформи, що поміщає героїв у особняк з відповідним музичним супроводом;
  • скриньки з інструментами;
  • фіолетового та синього флакона (отрути та протиотрути). Якщо по черзі занурити в них персонажа, Ви отримаєте монетки;
  • лабораторної машини, яка дає монети;
  • і звичайно ж примари, яку треба перемогти!

Чудово повеселіться, носячись по набору LEGO Додатковий набір «Лабораторія та Полтергейст» Маєток Луїджі™, втягуючи примару в пилосос і пробуючи отруту. А якщо раптом закінчаться життя – завітайте до професора К.Тастроффа.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    25 січ, 2022
    Хоть это не самый масштабный набор серии, но зато его можно соединить с остальной частью особняка. Костюм-пылесос просто находка, я еще никогда не собирал так много монет, как с ним. Плюс, доктор К.Тастрофф, машина и колбы также дают золотишко. Когда отсканируешь стартовую деталь, включается мистическая музыка. Есть в этом всем что-то эдакое.
    Достоинства:
    Новый костюм прямо в наборе. Друг героев - профессор (такой же, как Йоши) дает монеты и жизни. Новый золотой призрак.
    Недостатки:
    Обязательна фигурка!
  • 4.0

    25 січ, 2022
    Плюсы: удовольствие от игры; ностальгия; новая музыка; культовые персонажи; забавные функции из игры; отсутствие наклеек и костюм для Луиджи! Минусы: немного дороговато; очки К.Тастроффа немного высоковаты на голове и даже немного выступают над головой; музыкальная тема немного резковата. Лично для меня плюсы перевешивают. А теперь, вопрос. Иногда, когда я пылесосю призрака, на груди Луиджи появляется значок замка, и он не может ничего сделать, кроме как испуганно звать Марио. Я не могу понять, как вытащить его из этого, кроме как выключить и снова включить. Что с этим делать?
    Достоинства:
    ностальгия; новая музыка; культовые персонажи; забавные функции из игры; отсутствие наклеек и костюм для Луиджи.
    Недостатки:
    немного дороговато; очки К.Тастроффа немного высоковаты на голове и даже немного выступают над головой; музыкальная тема немного резковата
  • 5.0

    25 січ, 2022
    Как здорово наконец-то увидеть костюм, сшитый специально для Луиджи! На шланге может быть вакуумная насадка или фонарик, так как они взаимозаменяемы. Удерживайте кнопку, чтобы активировать Полтергаст и всасывать призраков. Вы даже можете найти спрятанные монеты/драгоценные камни на земле. Вы можете найти одну монету, две монеты, три монеты, пять монет или драгоценный камень. Драгоценные камни довольно редки, так как вы можете найти только один каждые пять попыток или около того. «Золотой призрак» имеет пять жизней и даст вам пять монет при победе над ним. Стартовая платформа идентична другим в наборах особняков. Это дает вам 90 секунд и воспроизводит тему особняка Луиджи.
    Достоинства:
    Наконец-то, крутейший костюм для Луиджи, с которым можно добыть множество монет, ища драгоценности. Фигурка профессора. Новая тема особняка.
    Недостатки:
    Уровень небольшой, деталек-основ мало.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари