>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

84 шт.
0 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
6+
0 шт.
4.7

Опис

Фанати ігор з Маріо відразу згадають клоунський автомобіль Боузера-молодшого, на якому він сіяв хаос у Грибному королівстві та за його межами. А як Вам така новина, що з набором LEGO Додатковий набір «Автомобіль-клоун» Боузера-молодшого, Ви зможете посадити за кермо Маріо або Луїджі та помститися своїм кривдникам? Круто, чи не так. Так чого ж Ви чекаєте!

Увага! Для гри з набором LEGO 71396 потрібен стартовий набір з Маріо або стартовий набір з його братом – Луїджі.

Новий набір

Набір LEGO Додатковий набір «Автомобіль-клоун» Боузера-молодшого не схожий на жодний додатковий набір, що вийшов раніше і є новинкою січня 2022 року. Він знаходиться десь між костюмом та пакетиком з персонажами. Адже з одного боку він більше пов'язаний з головними героями, а з іншого боку є абсолютно новою моделлю - машиною. У будь-якому випадку, до чого б Ви його не віднесли, стрибати за рівнем і збирати монети вдвічі веселіше, сидячи в цьому автомобілі.

Клоуномобіль

  • Клоуномобіль у всесвіті Маріо. Всі знають, що не дивлячись на бешкетність Боузера-молодшого, він непогано розуміється на механіці. Вже очевидним прикладом цього може бути те, що він і сконструював Клоуномобіль. У різних іграх про Маріо він часто не тільки пересувався, але і плавав у цій клоунській машині, тож її можна вважати всюдиходом Грибного Королівства.
  • LEGO-версія Клоуномобіля. Із запропонованих у наборі LEGO 71396 Ви зможете зібрати трохи квадратну, але дуже симпатичну машину, яка мило посміхається. Вона виконана в салатових та білих кольорах, на руках – червоні боксерські рукавички (можна піднімати та опускати вручну), внизу має невеликий пропелер. Усередині знаходиться спеціальна деталь, яка активується, як тільки ви посадите всередину Маріо або Луїджі і почне видавати звуки.

Ідея! Як мінімум для того, щоб зробити круті фото, Ви можете посадити в Клоуномобіль наймолодшого Боузера - власника цієї машини.

  • Як грати з Клоуномобілем. Щоб почати грати на цій машині, не потрібно роздягатися чи одягатися. Маріо чи Луїджі просто стрибає в автомобіль. У цей момент відбувається сканування штрих-коду і починає грати музика. При піднятті машини вгору, чути звук гвинта, що обертається, і нараховуються монети. Приблизна кількість монет, які Ви можете заробити - від 25 до 40. Після закінчення польоту героя потрібно просто вийняти з машини, музика припинитися, а Клоуномобіль вимкнеться.

Бо-омб

Крім Клоуномобіля, набір містить у собі одного ворога головних героїв - Бо-омба з трав'яного біома. Бо-омб - це бомба, що рухається, з очима, вогником зверху і заводним ключем ззаду. У грі такий ворог переслідує героя якийсь час, а потім вибухає, завдаючи шкоди всьому поблизу. Хоча в наборі LEGO 71396 Бо-омб Вас переслідувати не буде, краще все ж таки не стояти поряд з ним у момент детонації.

Увага! Він має унікальний штрих-код, тому може бути доданий до рівня разом з іншими Бо-омбами.

Як перемогти Бо-омба?

Проскануйте ворога один раз і запуститься функція вибуху. Далі починайте швидко сканувати. Але тут цікава річ, якщо момент сканування припаде на вибух, то Ви не отримаєте монет. Після того, як Боб-омб вибухнув, при кожному наступному скануванні буде отримано одну монету. Однак весь час це робити не вийде, адже введено обмеження на повторні дії, а Ви також ризикуєте витратити весь час, відведений на рівень.

Чи готові Ви вдатися до винаходу Боузера-молодшого, щоб більше урізноманітнити гру з Маріо та Луїджі? Якщо відповідь позитивна, тоді набір LEGO Додатковий набір «Автомобіль-клоун» Боузера-молодшого Вам сподобається.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    25 січ, 2022
    В нас вже є костюм Бджоли і я чесно не знаю, чому син обрав цей набір. Якби не було, без питань, клоуномобіль дає можливість літати рівнем та “ловити” монетки. Проте маючи бджолу, він дає те ж саме - політ та збір монет, тільки з іншим звуковим супроводом. Ок, плюсом є те, що в машину можна сісти в костюмі, проте в нас більше нікого крім бджоли й нема(
    Достоинства:
    Тим, в кого немає костюму бджоли, машина дасть унікальну можливість польоту та при цьому збору монет. Стандартна фігурка боб-омба.
    Недостатки:
    Все те ж саме по функціоналу, що й у бджоли.
  • 5.0

    25 січ, 2022
    Або я не пригадую, або машин у Маріо раніше зовсім не було. І якщо це перший досвід такого створення, то все круто. Найкраще автомобіль виглядає разом з Луїджі, оскільки поєднуються зелені кольори. Машина додає можливості польоту та збору монеток на рівні. Те, що додано бомбу теж доволі добре, оскільки, не дивлячись, на їх популярність, в нас його до цього часу не було. Проте, перед покупкою, зверніть увагу на те, що це НЕ рівень і НЕ набір з стартовою фігуркою.
    Достоинства:
    Абсолютно нова модель - машина. Рухливі руки - боксерські перчатки. Функція польоту рівнем. Можна здобути додаткові монетки.
    Недостатки:
    Немає фігурки і рівня.
  • 5.0

    25 січ, 2022
    Мой сын одержим линейкой Lego Super Mario и как только увидел этот новый костюм, то решил, что он ему необходим. Чем-то похож на костюм пчелы, с разницей в том, что в эту машину можно уже сесть в костюме. Среднее количество монет, которое нам удается собрать - 30, что весьма неплохо. Возможно, клоуномобилю немного не хватает цветов, но мы прощаем ему это, так как это первая такая машина.
    Достоинства:
    Есть летающая машина и боб-омб. Собрать и играть очень просто. Цена нормальная.
    Недостатки:
    Не хватает ярких цветов.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари