>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

205 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
6+
0 шт.
4.8

Опис

Зверніть увагу!

Інтерактивна фігурка Маріо НЕ ВХОДИТЬ у комплект. Ви можете придбати стартовий набір з Маріо окремо: Пригоди з Маріо (71360)

 

Грайте з улюбленим персонажем в його ЛЕГО версії
Серія LEGO Super Mario - це новинка літа 2020 року. Творці гарненько попрацювали для того щоб знову здивувати своїх фанатів. За основу нової лінійки дизайнери взяли культову гру на платформі Nintendo - Супер Маріо. Новий конструктор вдало поєднує в собі конструювання і веселу гру, адже правила не змінюються! Грайте на самоті, або з друзями, збираючи цілі комплекси перешкод для Маріо.

Заробляйте очки
З'єднайте кубики в маршрут пригод і випробувань для Маріо. У наборі використовується стандартне кріплення ЛЕГО цеглинок, яке буде інтуїтивно зрозуміле дитині. Набір являє собою будинок в процесі будівництва з дверима, що відкриваються і дахом з блоком Super Star знизу. Почніть із зеленою платформи, яка позначає старт. На фініші висить чорний прапорець. Міняйте об'єкти в будь-який черговості, створюючи нові рівні, і проходьте їх, набираючи додаткові бали.
У цьому наборі вас чекають фігурки Йоші і Гумби, будиночок Маріо і гамак. Покладіть вашого героя в гамак і покачайте, для того щоб він заснув. Після сну йдіть в гості до Йоші і поговоріть про те, як перемогти Гумбу. Збирайте всі нагороди по шляху і колекціонуйте монети. Комбінуйте з іншими наборами і ускладнюйте завдання для Маріо. Для того щоб набір став активним, з'єднайте його з Пригоди з Маріо (71360).

Зручний додаток
Надихайтеся новими ідеями і нестандартними творчими рішеннями з додатком LEGO Super Mario. У ньому є інструкція по збірці, нюанси і фішки, а також чат всіх гравців ЛЕГО Супер Маріо. Доступно на Android і iOS.

Особливості та характеристики
1. Складається з 205 деталей - набір легко зібрати.
2. У комплекті 2 фігурки персонажів: Йоші і Гумба.
3. Фігурка Маріо продається окремо як частина набору Пригоди з Маріо (71360).
4. Сполучайте з іншими наборами серії.
5. Для дітей від 6 років.

Купити LEGO Super Mario Будинок Маріо і Йоші (71367) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    18 сер, 2020
    Меньше недели назад заказывала это набор своей дочурки, доставку кстати быстро организовали, спасибо за это. Набор тоже очень хороший, достаточно большой, деталек много и фигурок тоже. На вид яркие, пластик без запаха и в руки приятно брать, ребёнку набор понравился, а я оценила качество и не высокую цену для этого качественного набора, плохого сказать не могу.
    • 24 лис, 2020
      Але проблема в тому, що Маріо в набір не входить і доведеться докупити стартовий. А це ще додаткові витрати(
  • 4.0

    5 сер, 2020
    Коли купувала набір, то не дочитала, що фігурка головного героя Маріо до набору не входить. Довелося купувати окремо. Мені здається - це не правильно. Хай би набір коштував дорожче, але додайте фігурки Маріо, принцеси, більше перешкод.
    • 24 лис, 2020
      Полностью согласна! Пускай бы был уже дороже, но включили бы туда все, что нужно. Чтоб не докупать потом.
    • 5.0

      29 вер, 2020
      Согласен, не хватает фигурки Марио. Нашел такой выход - у меня есть набор Полная коллекция Симпсоны-1 (71005-17-1), оттуда и беру героев. Играть также интересно. А, пока жду свою фигурку Марио.
  • 5.0

    5 сер, 2020
    Купила этот набор сыну, чтобы больше развивал моторику рук и смекалку. Ему нравятся конструкторы, копаться в деталях, экспериментировать. Подсказала ему про приложение Lego super mario, так ему вдвойне стало интереснее и собирать, и открывать что-то новое для себя, сейчас выпрашивает другие наборы из этой серии. А я довольна, что хоть не компьютером занят, а как-то развивается параллельно и в реальном мире, применяя находчивость и экспериментируя с конструкторами, и в чате приложения делится с другими своими экспериментами, общается. Мне кажется, это удачное решение для развития в его возрасте.
  • 5.0

    7 сер, 2020
    Набір, що підходить для будь-якого віку. Він точна копія комп'ютерної гри. Тільки дракончик тут має добрий вигляд. Ви можете самі вигадати перешкоди, нагороди. Добре було б додати фігурку принцесси до набору. У цілому, набором задоволені.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари