>
В наявності
679 грн
581 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

110 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Носоріг намагається втекти з викраденим сейфом. І начебто спочатку в нього це навіть виходить. Але тут втручається Халк та Людина Павук. Як повернеться ситуація далі в наборі LEGO “Spidey Битва Халка з Носорогом на вантажівках” вирішуватиме Вам і Вашим дітям.

Інформація про набір

Набір LEGO 10782 – новинка січня 2022 року в серії LEGO Super Heroes, призначена для дітей від 4 років. Набір складений у невелике барвисте пакування, на передній стороні якого - сцена погоні, а на зворотній - деякі функції. Усередині упаковки Ви виявите: 110 деталей, 3 мініфігурки (Халка, Людини-Павука та Носорога), а також інструкцію з картинками.

Зіткнення героїв

Тут Ви не тільки зустрінетеся, але й зможете взяти на себе командування кількома героями з цього всесвіту. Якщо точніше, це:

  • Людина павук. Мініфігурка заснована на вигляді Павука з мульсеріалу: червоний із блакитним костюмом. Руки сині, кисті червоні. Ноги блакитні з таким самим поясом. На голові червона маска з павутиною та трикутними очима;
  • Халк. Мініфігурка володіє чорним скуйовдженим волоссям, гнівним виразом обличчя, принтом м'язів на тілі і фіолетовими шортами;
  • Носоріг. Його образ складається із “шкури” носорога, що покриває все тіло і навіть голову. Також має 2 білі роги на голові.

Незважаючи на всю міць Носорога, він зазвичай зазнає поразки від Людини-Павука. Але раптом цього разу все зміниться? Не дайте цьому статися, або навпаки, допоможіть Носорогу вперше здобути перемогу.

Потужні транспортні засоби

Що Халк, що Носоріг у наборі LEGO 10782 з'являється на потужному монстр-траку.

  • монстр-трак Халка. Цей автомобіль, виконаний у зеленому та фіолетовому кольорі і має потужні колеса, готовий перемогти ворога парою масивних кулаків;
  • монстр-трак Носорога. Більш вузька машина, порівняно з траком Халка, пофарбована в сірий з помаранчевим колір і також має величезні колеса. Зі зброї у автомобіля таранний ріг, яким Носоріг готовий пронизати тих, хто стане у нього на шляху.

Людина-Павук хоч і не на монстр-траку, але також готовий задати жару, стріляючи павутиною. Він допомагатиме Халку з повітря, оскільки має реактивний ранець.

Увага! Пограбування!

Незалежно від того, чий бік Ви займете, Вам все одно доведеться мати справу з пограбуванням. Дивіться, Носоріг тільки пограбував банк і ховає сейф, в якому дорогий рубін, собі в монстр-трак. Ця подія не може залишитись непоміченою і на місце вже виїхав Халк на монстр-траку і вилетів Людина-Павук на реактивному ранці. Що ж далі:

  • Халку доведеться постаратися наблизитись максимально близько, щоб розтрощити машину носорога потужними кулаками;
  • Людині-Павуку добре прицілитися і вистрілити павутинням у Носорога;
  • Носоріг повинен буде добре постаратися, щоб ухилитися від усього і вдавити педаль газу, щоб угнати від переслідувачів.

Так весело, як у наборі LEGO “Spidey Битва Халка з Носорогом на вантажівках” пограбування ще не відбувалося. Візьміть під контроль культових героїв, оберіть собі транспорт і здорово повеселіться.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    28 січ, 2022
    Мушу визнати, що такі набори потішать навіть дорослих любителів супергероїв. У мене є поличка у книжковій шафі, де стоять книги та комікси Марвел, а з недавнього часу ще й цей набір. Я зібрав його хвилин за 15. Особливо потішило те, що обидві машини впізнавані: машина Халка має кулаки спереду, а машина Носорога - ріг. Не впевнений, чи доцільно було додавати Людину-Павука, але добре, що він є. Напевно, придбаю такий самий набір племіннику.
    Достоинства:
    Кожен транспортний засіб має свої кольори. Сейф якраз поміщається в машину Носорога. Все разом гарно виглядає на поличці.
    Недостатки:
    Людина-Павук тут трохи не потрібний, оскільки основна сутичка між Носорогом та Халком.
  • 5.0

    28 січ, 2022
    У мене двійнята, яким по 5 і набори подібного типу - це чудовий подарунок, оскільки вони можуть грати разом. Благо, вони не дуже часто сперечаються щодо того, хто ким хоче бути. Найчастіше хтось (я) викрадає рубін, а малюки намагаються мене зупинити. До речі, вперше зібрали вони все самостійно, а я вже прийшов на все готове до гри. Саме тому я порекомендую набір тим, в кого декілька дітей, яким подобаються супергерої.
    Достоинства:
    Є трак для Носорога, трак для Халка і реактивний ранець для Павука. Часто в таких маленьких наборах лише транспорт та фігурка, але тут і урна з хот-догом, і сейф з каменем.
    Недостатки:
    Мені не дуже подобається голова Халка.
  • 5.0

    28 січ, 2022
    Набор хорошо подойдет для ребенка и на тот случай, если к нему придет кто-то из друзей. В таком случае они смогут устроить битву на машинах или разыграть сцену похищения и погони. Мне кажется, что машина Халка чуть менее проработана, но хотя бы легко узнаваема. А вот монстр-трак Носорога крутой и даже имеет большой рог. Только вот зачем Пауку ранец, он же всегда летает на паутине…
    Достоинства:
    Несколько детей могут играть вместе. Простая сборка по принципу "учись строить". 3 фигурки известных персонажей.
    Недостатки:
    Низкая детализация трака Носорога.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари