>
В наявності
2549 грн
2019 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

566 шт.
1 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
10+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
5348 грн
4371 грн
+ =
7048 грн
5799 грн
+ =
3698 грн
2985 грн
+ =
5748 грн
4707 грн
+ =
7348 грн
6051 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Виведіть дружбу і пригоди Ракети з Грутом на новий рівень у наборі LEGO "Marvel Ракета й малюк Ґрут", де єнот з'являється у вигляді великої збірної моделі, готової захищати свого напарника. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76282 був випущений в рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 566 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок, роздільник деталей і призначений від 10 років. Тематика набору - збірні фігури.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Мініфігурка Ґрута

Незважаючи на те, що в наборі ЛЕГО 76282 можна отримати двох культових персонажів, тільки один з них виконаний у форматі мініфігурки і це Ґрут. Це нова фігурка члена команди Вартових Галактики, що показує його у віці дитини. Підкреслити це допомагає його дитяче обличчя і короткі ноги. Одягнений Ґрут у бордовий костюм Спустошувачів - спільноти злодіїв, грабіжників та інших злочинців. Принти ременів на ньому починаються спереду і продовжуються також на спині. 

Єнот Ракета

Маленькому Ґруту потрібен захист і його може надати його найкращий друг - єнот Ракета, який у наборі є збірною фігурою. 

Складання моделі починається з тулуба в синьому костюмі, всередині якого, за допомогою рожевих і червоних деталей, імітовано серце. Далі послідовно створюється і приєднується його права і ліва нога. Коли єнот може стояти, для нього збирається голова, знову ж таки з імітованим мозком усередині. Вона коричневого кольору з білою мордою, чорними очима, вусами та зубастим ротом. Після голови увага переходить до рук, які створюються окремо і приєднуються до моделі. І останній етап у складанні безпосередньо єнота - це його хвіст, схожий на мітлу, який додається ззаду. Ракета досягає зросту в 22 сантиметри. 

Усі знають, що Ракета любить всіляку зброю і гаджети.  Включені в набір збірні пістолети можуть спробувати задовольнити його спрагу. Вони різного типу, проте обидва фігура може тримати в руках. Один із пістолетів також може стріляти довгою блакитною деталлю. Крім цієї можливості, готова модель Ракети може згинати руки, налаштовувати положення ніг, рухати головою, відкривати і закривати пащу, виляти хвостом. 

Передайте головні характеристики Ракети в наборі ЛЕГО "Marvel Ракета й малюк Ґрут" - його бунтарський характер, любов до зброї і міцну дружбу з Ґрутом. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари