>
В наявності
1149 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

62 шт.
5 шт.
15 × 25.2 × 3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Новий набір мініфігурок сподобається кожному шанувальнику супергероїв Всесвіту Марвел. Забавний набір подарує чудову нагоду розширити кількість персонажів у тематичних конструкторах LEGO, які вже у вас є.

Справжні пригоди супергеройського масштабу чекають на вас з ігровим набором мініфігурок LEGO Super Heroes Endgame Battle (40525). Набір складається із 62 елементів ЛЕГО. А зовнішній вигляд персонажів, їх озброєння створені на основі епізоду вирішальної битви у кінофільмі "Месники: Фінал". Ігровий набір мініфігурок призначений для дітей віком від 6 років.

Про мініфігурки

Отже, давайте детально розглянемо кожного персонажа. Набір складається одразу з 5 популярних героїв:

  • Корг - житель Сакааре та Кронанцький воїн. Також його називають - Кам'яною брилою, Дядьком Коргом або просто Коргі. Сильний і витривалий кам'яний гігант.
  • Мієк - Саакарійський воїн, який у бою втратив тіло і продовжує життя в екзоскелеті. Найкращий друг Корга, який ласкаво його називає - Членисто-кинжальна комаха. Мило, чи не так?
  • Тор. Представляти Бога грому та принца Асгарда, напевно, не варто. Кожен шанувальник чудово його знає.
  • Валькірія – войовниця з планети Асгард. Учасниця елітної групи воїнів – Валькіріор. Справжнє ім'я дівчини – Брунгільда.
  • Воїн Читаурі - солдат армії Таноса, кібернетичний прибулець, лиходій.

Кожен персонаж озброєний, подивіться, Корг із бластером, який стріляє помаранчевим шипами. У Мієка ножі замість рук. Тор з молотом - Мьйольніром. Валькірія з мечем. Читаурі з синім прозорим щитом. Крім індивідуальної зброї персонажів у наборі представлена ​​збірна гармата, яка стріляє фіолетовими снарядами.

Якою мініфігуркою гратимете ви? Або кількома одразу? Поєднайте мініфігурки з тими, що вже є у вас і ваших друзів і створіть свій загін месників. Захищайте Землю від прибульців та інших лиходіїв. Відчуйте себе справжнім супергероєм.

Збирайте та грайте, відтворюйте сцени з культових фільмів студії Marvel, створюйте свої сценарії гри. Комбінуйте ігрові набори серії LEGO Super Heroes на одну масштабну гру. Запрошуйте друзів на захоплюючі пригоди.

Якщо ви ще не знайомі з серією ігрових конструкторів LEGO Super Heroes, саме час познайомиться. Серед ігрових наборів також є колекційні конструктори для дорослих фанатів.

Відкрийте на нашому сайті розділ даної серії та насолоджуйтесь численною різноманітністю вибору. Тут і робокостюми популярних супергероїв та окремі набори присвячені кінофільмам студії Марвел та багато іншого. Також ви зустрінете конструктори з Людиною Павуком, Айронменом, Капітаном Америкою та Зимовим Солдатом, Тором, Стражами Галактики, Чорною Вдовою, Капітаном Марвелом, Соколом та Соколиним оком, Вічними, Людьми Ікс, Чорною пантерою, Шанг-Чі, Таносом , Халком і навіть Халкбастером.

Окрему увагу варто приділити шолому Залізної людини, рукавичці Нескінченності та Нано Рукавиці, маски Венома і Карнажа, збірній фігурі Грута, молоту Тора.

  • 5.0

    28 сер, 2022
    Це настільки добре, наскільки це можливо, що стосується доволі низької вартості. Фантастичні мініфігурки, і феноменальна мініфігурка Тора. Також приємно мати Мієка в бойовому вбранні Фінальна битва, що робить його дещо покращеною версією як на мене. Набір однозначно підійде для колекціонерів різних фігурок, а якщо ви ще й фанат Marvel - це стовідсотковий варіант для вас. Певно, мені потрібно задуматись над якоюсь вітриною, щоб усіх виставляти, бо не прикольно, що просто лежать у коробках.
    Достоинства:
    Набір має 5 фігурок, кожна з маленьким аксесуаром, який їй належить. Кожен персонаж впізнаваний, хоча Корга я вперше побачив після того, як придбав набір. Сподобалась тканина для накидок. Є 2 маленькі шутери.
    Недостатки:
    Трішки б якоїсь зв'язки між ними, може хоча б чорну платформу.
  • 5.0

    28 сер, 2022
    Я отримав кілька бойових наборів лего, але цей поки що найкращий. Він дає вам 4 мініфігурки зі зброєю разом із Міеком, якого можна побудувати з детальок. Це найпростіший і найдешевший спосіб отримати мініфігурки Тора, Валькірії, Корга та Міка разом узяті. Окрім цього, маленька конструкція для вежі симпатична. Звичайно, це не повноцінний набір, а лише фігурки які мають доповнити великі збірки. Я дуже рекомендую цей бойовий пакет!
    Достоинства:
    Цікаві та деталізовані мініфігурки, невелика ціна, багато аксесуарів.
    Недостатки:
    Краще була б картонна коробка. Хотілося б мінімальну платформу, щоб усіх розмістити.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари