>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

556 шт.
2 шт.
28 × 7.5 × 26 cm
8+
0 шт.

Опис

Творці серії LEGO Monkie Kid надихнулися чарівним китайським романом VI століття «Подорож на Захід». Цей твір знайомить нас із хлопчиком на ім'я Манкі Кід. Дитина випадково стала володарем стародавнього магічного Посоха, який належав Царю Мавп. З цього моменту починаються неймовірні пригоди юного героя! А ви готові вирушити у дивовижну подорож?

Опис

Конструктор від датської компанії LEGO Monkie Kid Міні-робот Манкі Кіда 80051 вдало поєднує у собі старовинну китайську магію та сучасні технології. Чи зможе наш герой вийти переможцем у битві зі стародавніми демонами, які стали роботами? Чи навчиться використовувати Чарівний Посох? 

Набір призначений для віку віком від 8 років. Його можна використовувати для гри або зберігати як виставковий зразок. Усередині коробки 556 «цеглинок» плюс яскрава, докладна інструкція зі збирання. Виробник також рекомендує використовувати спеціальний додаток Lego Builder. За його допомогою зручно розглядати, обертати зібрану конструкцію в 3D-режимі, змінювати її масштаб. Результат легко зберігати та доповнювати у будь-який зручний час. 

Особливості

Розглянемо низку особливостей набору LEGO Monkie Kid Міні-робот Манкі Кіда 80051:

  • Із запропонованих деталей можна зібрати фігурку робота. Її габарити у готовому вигляді становлять 20/22/18 см (ширина, висота, глибина). 
  • Міні-робот Манкі Кіда – - це рухлива фігурка. Її голова нахиляється убік, руки та ноги рухливі (на шарнірах).
  • У тулубі робота розташована кабіна, в неї вміщається мініатюрна фігурка головного персонажа Манкі Кіда, яка йде в комплекті.
  • Механічна фігура Мавпи зібрана із яскравих, якісних елементів. Колірна гама радує око червоним, жовтим та зеленим кольорами. Підставка для конструкції – білого кольору і схожа формою на хмару, що ширяє. 
  • Демон озброєний Золотою палицею. На плечах розвиваються великі прапори із китайськими символами. 
  • За допомогою набору легко та цікаво створювати власні історії про чарівні пригоди. Він чудово розвиває фантазію, креативне та творче мислення, посидючість та уважність. 
  • Усі «цеглинки виготовлені із нетоксичних, якісних матеріалів. Кожна з них проходить пильну перевірку на міцність, гнучкість та інші, важливі для безпеки, фактори. 

Конструктор Міні-робот Манкі Кіда 80051 із серії LEGO Monkie Kid – це «квиток» у казковий, магічний світ, доступний кожному бажаючому. Поспішайте замовити новинку в нашому інтернет-магазині вже сьогодні! Ми пропонуємо високу якість та апетитні ціни!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари