>
Уточнити наявність у постачальника
5099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

990 шт.
2 шт.
37 × 6.8 × 34.5 cm
9+
0 шт.

Опис

Колекційна лінійка конструкторів LEGO Monkie Kid порадує як шанувальників східної міфології, стародавньої китайської культури, так і тих, хто обожнює легенди та казки! Конструктор Драконяча броня Мей (80053) дає можливість дітям та дорослим поринути з головою у дивовижний світ пригод разом із головними героями роману «Подорож на Захід».

Опис

Набір Драконяча броня Мей 80053 із серії LEGO Monkie Kid включає 990 елементів. Рекомендований вік для використання – від 9 років і старше. Комплектація включає 5 міні-фігурок та друковану інструкцію. 

Для більш захоплюючого процесу збирання існує програма LEGO Builder. Завдяки цьому софту будь-який бажаючий отримує можливість побачити побудовані моделі на екрані телефону, комп'ютера або планшета. Будівельна програма дозволяє розглядати елементи з усіх боків у 3D-режимі, збільшувати/зменшувати їх масштаб, доповнювати та зберігати результати складання. 

Всі деталі виготовлені з якісних, нетоксичних матеріалів, тому набір абсолютно безпечний для дітей та дорослих. Перед надходженням до магазинів кожен елемент ретельно перевіряється на міцність, гнучкість і подібні якості.

Особливості

Чим приваблює та радує конструктор LEGO Monkie Kid Драконяча броня Мей 80053? Познайомимося з ним ближче:

  1. Комплектація включає збірну модель шарнірного робота, хмарний велосипед, спеціальну майстерню обслуговування механічного Дракона з необхідним устаткуванням. 
  2. Робот дуже рухливий, оснащений «суглобами» на кінцівках. Голова, хвіст та великі крила теж можна встановлювати у різні позиції. З урахуванням цих особливостей з'являється багато можливостей для гри. Ви можете придумати захоплюючі сюжети з персонажами та створювати свої сценарії розвитку містичної історії.
  3. Розмір механічного Дракона становить 28/13/18 див (висота, глибина, ширина). 
  4. Фігура робота має деталізований, яскравий дизайн. Білий, зелений, блакитний та золотистий кольори роблять магічного персонажа помітним та особливим.
  5. Великі крила, значних розмірів хвіст і великі лапи здолають будь-яких супротивників.
  6. Дракон озброєний гігантським мечем, на його плечах сидить по одному стрільцю.
  7. У наборі 5 мініатюрних фігурок: Монкі Кід, його подруга Мей, а також 3 робота для ремонтної майстерні. 
  8. У кожного персонажа свої особливості та аксесуари: у хлопчика Чарівна золота палиця Царя Мавп, у Мей в руці меч, роботи оснащені спеціальними інструментами для ремонту рободракона. 

Конструктор LEGO Monkie Kid Драконяча броня Мей 80053 вже можна придбати у нашому магазині. Створіть свою неповторну чарівну історію та переможіть стародавнє зло разом із лего-героями!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари