>
В наявності
4449 грн
3528 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

868 шт.
5 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
9+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
4818 грн
3813 грн
+ =
7598 грн
5985 грн
+ =
4818 грн
3816 грн
+ =
5648 грн
4452 грн
+ =
8448 грн
6808 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Основне призначення залізного голема - це захист села та його жителів від нападів. У наборі LEGO Фортеця «Залізний голем» йому належить повною мірою виконати своє призначення, адже до форту наближаються озброєні монстри. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21250 був випущений у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 868 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - істоти. 

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи і покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих детальок-кубиків. Але все ж стережіться злих мобів, які не згаять можливості перервати Вашу подорож. 

Фігурки біля фортеці

Набір ЛЕГО 21250 включає 5 персонажів, яким не терпиться взяти участь у пригоді.

  1. кришталевий лицар - головний герой. Персонаж має фіолетовий скін із нанесеними на торс рожевими кристалами, а також чорні штани. Зброя - лук;
  2. золотий лицар - головний герой. У нього помаранчевий светр із жилеткою та золотисті штани. Персонаж має синій щит із жовтою блискавкою та золотий меч;
  3. залізний голем - захисник шукачів пригод. Збірна модель створена з використанням білих, світло-коричневих і зелених деталей. Має рухливі руки та ноги;
  4. заряджений кріпер - монстр, у якого вдарила блискавка. Супротивник має зелене тіло з рухомими ногами, проте верхня частина тулуба та голова прозоро-блакитні;
  5. скелет наїзник на кістяному коні - лучник на тварині, яку можна осідлати. Скелет має кістяний тулуб, зачарований шолом і лук. Його кінь збирається з білих деталей і може рухати ногами та головою.

Голем - захисник форту

Збірка набору представлена у вигляді фортеці, над якою височіє величезний голем. Для створення використовуються білі, світло-коричневі та коричневі деталі, тому готова модель на 100% схожа зі згаданим мобом. Також присутні зелені деталі, оскільки від вікової охорони фортеці, голем вкрився зеленню. Одна з кімнат розташована на першому поверсі, друга "по середині тулуба" а третя - "всередині голови" голема. У них є все необхідне для виживання, включно зі скринею набитою зброєю, ліжками, верстаком та іншими збірками. З боків від основної фортеці височіють 2 вежі, на яких можуть стояти фігурки.

Коли ситуація загострюється, час дістати туз із рукава і закликати на допомогу величезного голема. Для цього його збірну модель потрібно від'єднати від форту і встановити вежі на місце рук. Після таких нескладний маніпуляцій, голем з рухомими руками готовий захищати свою територію пліч-о-пліч з лицарями.

Розіграйте середньовічну пригоду, разом з лицарями і големами з набору ЛЕГО Фортеця «Залізний голем» і позбудьтеся докучливих монстрів. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

330 шт.
7+