>
Уточнити наявність у постачальника
1849 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

497 шт.
3 шт.
35 × 6.7 × 19 cm
8+
0 шт.

Опис

Базз Лайтер вирушає в чергову міжгалактичну пригоду і кличе Вас усіх із собою у наборі LEGO "Космічний корабель XL-15". Зберіть команду, побудуйте космічний корабель і летіть назустріч незвіданому.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76832 було випущено у рамках серії LEGO Lightyear. Він містить 497 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 8 років. Тематика набору – космос.

Особливості серії. Серія LEGO Lightyear заснована на мультфільмі "Лайтер", який розповідає історію Базза Лайтера із всесвітньої історії іграшок. Що в мультфільмі, що в наборах серії, Ви поринете у захоплюючі космічні пригоди і цілком можливо, врятуєте світ (кілька разів).

Команда Базза

Цей набір порадує фанатів космосу одразу кількома фігурками з мультфільму:

  1. Базз Лайтер – головний герой та космічний рейнджер. Тут він у помаранчевому костюмі і через це ще більше нагадує астронавта. Має броню на плечі, шолом та дві голови: звичайну з двостороннім обличчям та у балаклаві;
  2. Сокс – робот-кіт, компаньйон Базза. Він виглядає як невеликий котик оранжевого кольору із синім нашийником;
  3. Дарбі Стіл – бабуся-рейнджер. На ній броня світло-коричневого кольору, зловісний шолом і темно-зелена броня на плечі. Має двостороннє обличчя: зле і усміхнене;
  4. Мо Моррісон - ще один рейнджер із команди Базза. У нього така сама броня і шолом, як і в Дарбі. Відмінність у тому, що він має блакитну броня.

Передбачено кілька аксесуарів, зокрема білий лазерний бластер, ноутбук та надрукований паливний елемент, на якому з обох боків зображено енергетичний кристал. У свою чергу, Дарбі має її ракетну установку, а Мо - гарпун.

Космічний корабель

Цей корабель Ви могли бачити в мультфільмі, а тепер і зібрати самостійно в наборі LEGO 76832. Він виконаний переважно в білому кольорі і досягає майже 30 сантиметрів у довжину. Обтічна форма XL-15 поступово звужується вперед і порадує будь-кого як процесом складання, так і кінцевою моделлю.

Очевидно, що XL-15 був створений для одного пасажира та з комфортом вміщує Базза Лайтера навіть у його громіздкій броні. Також є місце для Сокса, щоб стояти позаду пілота. Усередині включені різні елементи керування: консолі та дисплеї. Крім того, невеликий простір між двигунами відкривається, відкриваючи два відсіки для зберігання. Нижній відсік призначений для кристалічного термоядерного паливного елемента, а ноутбук та лазерну гармату можна зберігати вище.

Космічний корабель підключається до стенду Technic, представляючи модель так, ніби вона хитається під час польоту. Незважаючи на тонкість, підставка для дисплея забезпечує достатню підтримку і надійно кріпиться за допомогою осі, яка вставляється в низ корабля. Супутня табличка виглядає чудово, прикрашена емблемою Зоряного командування.

Зберіть команду з нехай не зовсім досвідчених, але таких вірних космічних рейнджерів у наборі LEGO "Космічний корабель XL-15" і вперед до зірок!

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

261 шт.
7+