>
Уточнити наявність у постачальника
37999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

4 108 шт.
0 шт.
58 × 17 × 48 cm
12+
0 шт.
5.0

Опис

Дві «L» - LEGO і Liebherr
З давніх-давен компанія LEGO випускала промо-набори, що рекламують різні компанії, корпорації та виробників. Як правило, перевага віддавалася транспортним засобам на колесах, з крилами або кермом і вітрилами. Роки йдуть, а політика ЛЕГО в цьому плані не змінилася - і ось, наше око тішить могутній гірський екскаватор Liebherr R9800 - суворий зразок технічної думки, потужності й надійності, зроблений німецьким машинобудівним концерном Liebherr. Обидві компанії почали свою діяльність майже одночасно - в 1949 році запрацював завод Liebherr і в тому ж 1949-му з'явилися перші кубики ЛЕГО - такі, які ми знаємо і донині. Що ж вийшло з союзу двох несхожих компаній?

Про набір ЛЕГО 42100 Технік
Величезний гірський екскаватор на двох потужних траках і з корпусом, який може повертатися - це модель Liebherr R9800. Компанія ЛЕГО намагалася досягти не тільки максимальної схожості в зовнішньому вигляді іграшки з оригіналом, але і в її функціях. Пневматична система регулює кут нахилу величезного ковша екскаватору, в кабіну машиніста (не водія!) ведуть складні сходи, які піднімаються вгору при роботі цього монстра, корпус повертається навколо своєї вісі, а траки можуть рухати модель самостійно за допомогою електромотору. Але найголовніше в тому, що всі ці функції пневматики і електроніки можна контролювати за допомогою свого смартфону або планшету! Набір ЛЕГО 42100 можливо підключити до гаджету iOS або Android, скачавши застосунок, дотримуючись інструкції установки (є в комплекті). Зрозумілий інтуїтивно інтерфейс програми дозволить відчути себе справжнім повелителем гірської породи і відчути міць цього екскаватора розмірами 28 см. в ширину, 40 см. у висоту і 64 см. у довжину. В наборі 4108 деталей.

Де купити?
Купити ЛЕГО в Києві, Херсоні, Львові, Ужгороді, Тернополі ви можете у офіційного постачальника - сайту-магазину constructors.com.ua. Набір ЛЕГО 42100 Либхерр Р9800 і будь-які інші набори вам допоможуть вибрати оператори нашого магазину - ви можете оформити замовлення онлайн самостійно або зв'язатися з нами за допомогою онлайн-чату сайту і мобільного телефону (вказано на початку цієї сторінки сайту). Ми займаємося максимально швидкою доставкою конструктора LEGO по всій території країни, крім АР Крим і районів проведення ООС.

 

  • 5.0

    5 жов, 2020
    Давно я мечтал об этом экскаваторе и наконец-то он мой! Собирал не один день. Порой даже по ночам. Получил истинное удовольствие! Набор великолепен, без преувеличения. Оправдывает каждую потраченную гривну.
    Достоинства:
    Невероятный, качественный. Проработан до мельчайших деталей.
    Недостатки:
    Если только цена))

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари