>
Уточнити наявність у постачальника
1199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

261 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Злий капітан Зург цього разу викрав паливний елемент із корабля Базза. Приєднуйтесь до команди космічних рейнджерів, переможіть Зурга - злого отця Базза та поверніть собі паливний елемент у наборі LEGO "Битва із Зургом".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76831 було випущено у рамках серії LEGO Lightyear. Він містить 261 якісну деталь, барвисту інструкцію та призначений від 7 років. Тематика набору – робот.

Особливості серії. Серія LEGO Lightyear заснована на мультфільмі "Лайтер", який розповідає історію Базза Лайтера із всесвітньої історії іграшок. Що в мультфільмі, що в наборах серії, Ви поринете у захоплюючі космічні пригоди і цілком можливо, врятуєте світ (кілька разів).

Фігурки у наборі

У цьому наборі Ви знайдете кілька фігурок, які 100% згуртувавшись зможуть подолати Зурга. В тому числі:

  1. Базз Лайтер – космічний рейнджер. Він носить свою характерну броню, яка поєднує у собі білі та салатові деталі. У нього є двостороння голова з волоссям та друга голова у фіолетовій балаклаві. Позаду його броні можна прикріпити крила реактивного ранця для польотів;
  2. Іззі Хоторн - подруга Базза, космічний рейнджер. У неї такий самий костюм, як і у Базза і ззаду теж можна прикріпити крила. Ще одна схожа річ - наявність звичайної голови та в балаклаві;
  3. Сокс – робот у вигляді помаранчевого кота, компаньйон Базза. Це невелика фігурка цілісного котика із синім нашийником;
  4. Е.Р.І.К - робот-помічник Базза. Це робот білого кольору на чорній підставці. Має червоне "око" і безліч кнопочок.

Набір також містить різні аксесуари, у тому числі лазерні гармати, транс-червоний лазерний промінь та паливний елемент, на обох сторонах якого зображені кристали.

Робот-Зург

Злий робот у наборі LEGO 76831 виконаний у класичному фіолетовому кольорі, досягає заввишки 14 сантиметрів і може завдати героям неприємностей. Але впізнати його можна не лише за кольором, а й за характерною головою, яка може обертатися – жовтий рот, червоні злі очі та невеликі ріжки. Порівняно з мініфігурками він виглядає особливо масивно та жахливо. Модель включає маленькі шарніри, які присутні практично скрізь, навіть в колінах і забезпечують роботу потрібну рухливість. Руки можуть здатися декому знайомими, адже такі ж можна побачити у роботів серії LEGO Marvel і вони теж мають невеликі шарніри. На поясі також кріпиться диск для телепортації.

Таким чином, великі чорні ступні забезпечують Зургу відмінну стійкість, шарніри по всій збірці – потрібну рухливість та здатність приймати різні пози, а суворе обличчя – злий вигляд. Відмінне поєднання, як для того, хто вкрав паливний елемент і має намір залишити його у себе, борючись з Баззом, Іззі, Соксом і Е.Р.І.Ком.

Допоможіть команді космічних рейнджерів битися з капітаном Зургом у наборі LEGO “Битва із Зургом”, щоб у першу чергу повернути паливний елемент, необхідний для корабля, а в другу – позбавити всесвіт від лиходія.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари