>
В наявності
5799 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 514 шт.
6 шт.
48 × 9 × 28 cm
18+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
5968 грн
5941 грн
+ =
7748 грн
7437 грн
+ =
16798 грн
14599 грн
+ =
6198 грн
6135 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Головну подію року ніяк не можна пропустити. Наближаються новорічні свята. Компанія ЛЕГО щороку представляє ігрові набори зимової святкової тематики. Цього року на нас чекає чарівний ігровий набір LEGO Icons Свято на головній вулиці (10308). Ви зможете здійснити різдвяні покупки на головній вулиці під назвою Мейн-стріт. Швидше сідайте у трамвай, щоб встигнути купити найкращі подарунки для ваших близьких.

Про набір

Використовуючи покроковий ілюстрований посібник зі складання ігрового набору LEGO Icons Свято на головній вулиці (10308) ви зможете зібрати:

  • Магазин з іграшками Santa's Toys and Games;
  • Магазин музичних інструментів Холлі Джоллі;
  • Моторизований трамвай;
  • Трамвайну зупинку;
  • Новорічна ялинка.

Конструктор розділений на чотири етапи складання, кожен з них розміщений в окремому пакеті, що дозволяє ігровому набору LEGO Icons Свято на головній вулиці (10308) стати героєм сімейного свята, всі члени сім'ї будуть задіяні у складання конструктора.

Мініфігурки

У набір входять відразу шість ігрових персонажів: маленький хлопчик, дві жінки, водій трамвая та два продавці магазинів.

Маленький хлопчик в руках тримає лист для Санта-Клауса. Одягнений у лижний костюм та шапку. Подивіться, він чогось дуже здивований. Може, він бачив самого Санту? Дві подруги з сумками в руках однозначно роблять останні придбання продуктів для різдвяної вечері, а також купують подарунки для своїх рідних. Продавець із магазину іграшок одягнений у вовняний светр, а продавець музичного магазину вибрав жовту краватку та підтяжки, водій трамвая одягнений у синю форму та кепку.

Музичний магазин Холлі Джоллі

Запрошуємо вас до музичного магазину містера Холлі Джоллі. Двоповерховий магазин сподобається кожному. На вітрині ви зможете побачити білу гітару та скрипку, а всередині є барабанна установка, саксофон та навіть половинка роялю, що висить на стіні. Стіни магазину також прикрашені плакатами, один з них – афіша майбутнього концерту саксофоніста, а інший – газетна стаття про Холлі Джоллі, як думаєте хто він такий? Подивіться на власника магазину, це і є містер Джоллі власною персоною.

На другому поверсі є приміщення для співробітників магазину. Там передбачена обідня зона з шафами та столом, чайником та кухлями.

Чудові різдвяні прикраси розміщені на фасаді магазину. Вхідні двері прикрашені оберемком, а під вікном – святкова прикраса. Дах будівлі наполовину вкритий снігом, що додає зимового настрою.

Магазин іграшок Santa's Toys and Games

Двоповерховий магазин іграшок завжди привертає увагу більше, ніж інші магазини. Він найпопулярніший магазин у місті, тут ви зможете купити будь-яку іграшку, про яку мріє ваша дитина як наприклад новый робот або навіть ракета. Подивіться, на одній вітрині стоїть іграшка милого кролика, а інший паротяг. Скоріше заходьте та вибирайте подарунки. Фасад магазину прикрашений довгою різдвяною прикрасою, на одному з вікон маленька пташка, різдвяний оберемок та трохи снігу.

Другий поверх є житловою квартирою для спільника магазину. Тут все необхідне, щоб відпочити після важкого робочого дня.

Трамвай, зупинка та Різдвяна ялинка

Всі гості вулиці Мейн-стріт приїжджають сюди трамваєм, на якому можна об'їхати все зимове село. Комбінуйте ваші новорічні ігрові набори від ЛЕГО в одне велике святкове місто.

Конструкція трамвая дуже цікава, дотримуючись інструкцій по збиранню, ви з легкістю зможете моторизувати трамвай завдяки сумісності з системою LEGO Powered Up. А за бажання додати освітлення та залізницю для трамвая, всі додаткові компоненти продаються окремо. Фасад вагону прикрашений різдвяними прикрасами, на боках розміщені рекламні наклейки магазинів з подарунками на головній вулиці. У салоні встановлені сидіння для пасажирів, де можуть сісти одразу чотири мініфігурки. А за допомогою важеля водій керує транспортним засобом.

Трамвайна зупинка, реалістично засипана снігом, а поштова скринька Санти, готова прийняти заповітний лист кожного малюка.

12 сантиметрова Різдвяна ялинка виглядає чудово, її реалістична структура та привабливе поєднання кольорів робить різдвяне дерево головним на цій вулиці.

  • 4.0

    4 лис, 2022
    Я розумію, чому деякі люди можуть бути розчаровані цим набором, однак це наш перший різдвяний набір, тож ми дуже цінуємо численні будівлі, які входять до нього. Навіть збирати можна разом із кимось, оскільки інструкція поділена на 2. Крім того, наші діти одержимі потягами, тому трамвай – це миттєва перемога. З огляду на те, що трамвай розроблено таким чином, щоб він міг бути сумісним із активованими функціями, дивно, що простого додаткового комплекту, який містив би все необхідне, немає.
    Достоинства:
    Святковий набір з головним атрибутом Нового року - ялинкою та милим трамваєм. Також є магазини, у яких продаються подарунки. 6 різноманітних фігурок для буль-якого містечка.
    Недостатки:
    Не зрозуміло, чому є натяк на те, що трамвай може рухатись, але немає цілісного набору для цього. Не кажучи вже про те, що функцію можна було додати і сюди.
  • 5.0

    4 лис, 2022
    Тож Lego за стільки років розробило справжнє зимове село, додавши цей набір з головною вулицею. Хоча дехто може не схвалювати, я ціную відносно невелику площу будівель, оскільки я виставлятиму цей набір лише на свята. Мені подобається, що він підходить для підвіконня або інших тісних місць, тому він може поєднуватися з іншими святковими прикрасами. Конструкція дуже проста, без сюрпризів чи роздратування. Набір є чудовим доповненням до моєї колекції, і я думаю, що люди, які святкують Новий рік, і навіть ті, хто не святкує Новий рік, можуть насолоджуватися ним.
    Достоинства:
    Будинки чудові: гарні маленькі деталі в кожній з будівель. На створення у мене пішло близько 2 годин, тому це не важкий чи складний досвід. Мої мініфігурки схожі на мене — забагато іграшок і кави.
    Недостатки:
    Є ще багато будівель, які ми ще не бачили, щоб включити до Зимового села. Ратуша, шкільний концерт, колядки при свічках тощо.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари