>
В наявності
3399 грн
3246 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

693 шт.
1 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3748 грн
3515 грн
+ =
4498 грн
4170 грн
+ =
7598 грн
6774 грн
+ =
3748 грн
3515 грн
+ =
5248 грн
4670 грн
+ =
7698 грн
6858 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Якщо спортивна команда, спортсмен чи виробник хочуть стати знаменитими - вони мають стати найкращими, непереможними. Цей принцип добре розуміли бразильському гонщику Айртону Сенні і компанії McLaren, які є зірками набору LEGO "McLaren MP4/4 і Айртон Сенна".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10330 був випущений у рамках серії LEGO Icons. Він містить 693 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикраси інтер'єру. 

Мініфігурка гонщика

У набір ЛЕГО 10330 входить мініфігурка Айртона Сенни - гонщика Формули-1 бразильського походження, одягненого в червоний гоночний костюм. На передній частині торса зображені різні спонсори, включно з Shell, Honda і Banco Nacional. Ці ж принти продовжуються і на спині. У мініфігурки двостороння голова, з рішучим і усміхненим виразом обличчя. Айртон може використовувати або деталь каштанового волосся, або зняти його і замінити на принтований жовтий шолом із прозорим склом. Як аксесуар у нього золотий кубок. 

Також розминкою перед основним складанням автомобіля виступає п'єдестал для гонщика. Піднесення виконано в білому кольорі, має табличку з фотографією Айртона, його цитатою і підписом.

McLaren MP4/4

Складання цього набору представлено одним із найуспішніших автомобілів Формули-1. Воно починається з основи - шасі та блоку двигуна. Біля двигуна захована пасхалка - створена з деталей імітація прапора Бразилії. Надалі двигун буде закритий деталлю з логотипом Powered by Honda, яку легко зняти для його демонстрації. Далі збираються задня підвіска і бічні панелі, в яких знову використовуються сині, жовті та зелені пластини, як на прапорі. Наступні етапи складання переносять в інший кінець машини, а саме до передньої підвіски, до якої приєднується механізм для рульового управління. Тут же збирається кабіна з невеликим вітровим склом. Рухаючись далі, створюється передній носовий обтічник, регульоване заднє крило. Нарешті, збірка закінчується додаванням нових деталей гладких коліс. 

До моделі McLaren MP4/4 у наборі також додається підставка для її демонстрації. Вона складається з невеликої кількості елементів сірого кольору і має 2 місця, де з'єднується з автомобілем. При цьому машина не стоїть на землі, а ширяє в повітрі, зафіксована лише у двох точках. Перед стендом прикріплена табличка з вражаючими характеристиками гоночного автомобіля.

Віддайте данину поваги Айртону Сенні, який присвятив себе перегонам, і зберіть один із найзнаменитіших автомобілів Формули-1 в наборі ЛЕГО "McLaren MP4/4 і Айртон Сенна".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    10 кві, 2024
    В цілому, набір дуже приємно збирати і потім споглядати. Як фанату Формули-1, мені дуже приємно бачити дві ікони цього виду спорту. Концепція автомобіля просто чудова, а реалізація вийшла ще краща. Мініфігурка у цьому наборі знакова для багатьох шанувальників Формули-1, тому Лего постарались на всі 100. Що стосується відсутніх логотипів Marlboro, то я не бачу в цьому проблеми. Так, вони були на машині і вони потрібні, але Лего - це компанія, що виробляє іграшки призначені, в основному, для дітей, і я не звинувачую їх, що вони не хочуть асоціюватися з брендом сигарет.
    Достоинства:
    Гарна копія боліда Формули-1 і приємна данина пам'яті гонщику. Функціональне рульове управління і знімна кришка двигуна. Автомобіль на підставці може бути розташований не прямо, а під нахилом. Мініфігурка гонщика з його табличкою та кубком.
    Недостатки:
    Відсутні певні наліпки, які могли б бути опціональними.
  • 5.0

    10 кві, 2024
    Набір McLaren MP4/4 Senna дійсно винятковий. Незалежно від того, чи є ви завзятим ентузіастом Айртона Сенни, чи прихильником McLaren, цей набір просто необхідно мати. Він переповнений складними деталями, такими як рухоме антикрило та кермо, що обертається, які піднімають його привабливість на новий рівень. Що ж стосується загального вигляду автомобіля, то деталізація тут просто на найвищому рівні. Я спершу не міг і повірити, що Lego вдалось настільки це реалізувати. А цей пьєдистал легендарного гонщика як доповнення до машини - це просто щось. Виглядає набір просто на 20/10, тому раджу кожному його отримати.
    Достоинства:
    Автентична модель з гарною деталізацією. Завдяки підставці має чудовий вигляд на дисплеї. Поставляється з ексклюзивною мініфігуркою, яка також має власну підставку.
    Недостатки:
    Лобове скло виглядає трохи дивно, як на мене.
  • 5.0

    10 кві, 2024
    Цей набір необхідний для всіх, хто слідкував за Айртоном та його Маклареном протягом, можливо, найуспішніших років їх кар'єри. Сама збірка проста, але в дизайні є кілька нових думок, зокрема, конструкція бічних боковин, які, хоча цього не видно в остаточній збірці, шанувальники Сенни оцінять. Що ж стосується зауважень щодо відповідного розміру задніх коліс, то це не має великого значення, оскільки виглядають вони гарно та збалансовано. Чудовий екземпляр для демонстрації - ця концепція може стати новою лінійкою "дорослих чемпіонів швидкості" Формули-1.
    Достоинства:
    Неймовірно міцний набір, чудово показані кути автомобіля, нові техніки у збірці, гарно відтворена мініфігурка справжньої людини, присутня підставка.
    Недостатки:
    Автомобіль трохи коротший, ніж йому подібні.

Рекомендуємо подивитися ці товари