>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

599 шт.
5 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.

Опис

Настав час переміститися в іншу реальність

Скільки всього цікавого відбувається у всесвіті Ніндзяго. Захопливі пригоди, вірні друзі, епічні битви – хочеться залишити все і з головою поринути в цей дивовижний світ.

Думаєш, це неможливо? А ось знаменита данська компанія з тобою не погодиться. Вона випустила унікальну новинку 2021 року – конструктор LEGO NINJAGO 71737 Переслідувач ніндзя X-1.

Що особливого в цьому наборі ЛЕГО 71737? Нічого ... нічого, крім фантастичної машини, до зубів озброєної бластерами з пружинним механізмом. Тільки подивися на цей дизайн, нічого не нагадує? Так, це той самий автомобіль з 3 сезону мультсеріалу «ЛЕГО НІНДЗЯГО», який трощить все навколо, не залишаючи жодного шансу своїм ворогам. І так, тепер він повністю під твоїм керівництвом. Можеш не сумніватися, з такою іграшкою ти назавжди забудеш про слово "нудно".

А як ти ставишся до крутих мотоциклів, для яких не існує обмеження по швидкості? Хотів би ти прокотитися на такому, стираючи в пил всіх своїх ворогів? Спеціально для тебе розробники конструктора обладнали автомобіль прихованою кнопкою. Після її натискання ти зможеш від'єднати саме такий мото ... а-а-а, вже здогадався? Тепер тебе вже ніхто не зупинить.

Це ще не все

Крім 599 деталей ти знайдеш в коробці 5 мініфігурок: Кая, Джея, Коула і Ніндроїда-воїна з Міндроїдом. Ти можеш обігрувати вже відомі сцени з популярного мультсеріалу, а можеш придумати власні ситуації для гри. Все обмежується тільки твоєю фантазією. Зверни увагу, що в наборі ЛЕГО NINJAGO Переслідувач ніндзя X-1 міститься унікальна колекційна фігурка золотого кольору в честь 10-річчя наборів NINJAGO. Такої немає навіть у твоїх друзів, а у тебе є.

І навіть це ще не все

Всі деталі конструктора зроблені з високоякісного пластику, який не боїться падінь, скручувань, подряпин і інших неприємних факторів. Це дозволить знову і знову влаштовувати епічні бої, не боячись за цілісність моделей. Більш того, твоя улюблена іграшка буде яскравою, сяючою і насиченою навіть після довгих років. Можеш сміливо розмістити її на найвиднішому місці своєї кімнати.

Ну от, начебто, все. Чи ні…?

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари