>
В наявності
4799 грн
4031 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

834 шт.
7 шт.
35.4 × 7 × 37.8 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пориньте в чарівну атмосферу Алеї Діагон разом з Ромільдою Вейн, Лавандою Браун та братами Візлі, а також Роном та Джині!

 

Ви зможете заглянути на пошту сови, щоб відправити свою посилку. А після цього відвідати найзнаменитіший магазин жартів - "Відьмацькі витівки Візлів" (англ. Weasleys' Wizard Wheeses), який розташований за адресою Косий провулок 93. На вас чекає величезний вибір товарів, наприклад: батончики-блювончики, перуанський порошок миттєвої темряви і багато чого іншого. Ви навіть зможете придбати фризбі у вигляді іклів і забрати їх із собою до Гоґвортсу, щоб показати своїм друзям.

Швидше вирушайте в жвавий торговий район світу магії, який наповнений чарами та веселощами. Створіть свою захоплюючу історію з цим яскравим ігровим набором LEGO Harry Potter Алея Діаґон: Відьмацькі витівки Візлів (76422).

Про набір

Ігровий набір LEGO Harry Potter Алея Діаґон: Відьмацькі витівки Візлів (76422) дозволяє створювати деталізовані моделі будівель Косого Провулка. Ви зможете побудувати з 834 елементів ЛЕГО магазин приколів "Відьмацькі витівки Візлів" та відділення Совиної пошти.

У наборі передбачено 7 мініфігурок головних героїв:

  • Джині Візлі;
  • Рон Уїзлі;
  • Фред Візлі;
  • Джордж Візлі;
  • Ромільда Вейн;
  • Лаванда Браун і листоноша-сова.

Магазин "Відьмацькі витівки Візлів" має оригінальний фасад та деталізований продуманий інтер'єр на двох поверхах. Усередині ви знайдете велику кількість яскравих аксесуарів, включаючи коробки з жартівливими товарами, наприклад, колекційні коробки з жартами - "Fainting Fancy" та "Fever Fudge" - Непритомність фантазії та Лихоманка Фадж.

Магазин із кубиків

Розміри магазину "Відьмацькі витівки Візлі" з кубиків ЛЕГО наступні:

  • 21 см заввишки;
  • 17 см завширшки;
  • 16 см завглибшки.

Крім того, магазинчик веселих товарів може бути фізично з'єднаний із відділенням Совиної пошти, для ще цікавішої гри. А також для зручного відправлення товарів з магазинчика клієнтам завдяки партнерській угоді братів Візлі та Совиної пошти.

Використовуйте покрокові інструкції для складання Косого Провулка з кубиків ЛЕГО та пожвавте його своєю уявою. Ваші можливості для гри нескінченні, створюйте свої сюжети для гри та відтворюйте знайомі сцени з кінофільму про Гаррі Поттера.

Комбінуйте ігрові набори серії LEGO Harry Potter для створення цілого світу магії та чаклунства.

Магія поза Гоґвортсом: LEGO Building Instructions

Додаток LEGO Builder допоможе вам у будівельному процесі. Додаток LEGO Builder стане вашим незамінним помічником у процесі будівництва. З його допомогою ви зможете масштабувати та обертати моделі в 3D, зберігати набори та відстежувати прогрес.

Кожна деталь LEGO виготовлена з найвищою точністю та ідеально підходить для з'єднання з іншими елементами. Результатом буде міцна та надійна модель, яку ви зможете гордо показувати.

  • 5.0

    29 лип, 2023
    Цей набір лего принесе частинку Гаррі Поттера у ваш дім, власне у кожен дім. Чудова розвага як для дітей, так і для дорослих. Інструкція має гарний вигляд, проста і зрозуміла. Мені особливо подобається маленький ходячий лего-чоловічок внизу сторінки, який показує, наскільки ви просунулися в будівництві. Сам процес складання є цікавим і творчим, багато різнокольорових деталей заховано між видимими, що все спрощує. Совине поштове відділення дивовижне, особливо з поштовою скринькою. Власне дивно, чому сов настільки обходили до цього часу, а вони ж головний спосіб комунікації. Єдиний недолік складання - чим далі ви просуваєтесь, тим важче розміщувати маленькі деталі у тому ж магазині. В якийсь момент потрібно постаратись, щоб розкласти усі цукерки та пастилки по поличкам.
    Достоинства:
    Непоганий вибір мініфігурок, не настільки популярні як це буває. Велика кількість деталей, хоча сам простір невеликий. Яскраво, впізнавано, ну я не знаю що ще треба дитині🤣🤣
    Недостатки:
    Наліпки. До того ж не зміг знайти де використовується наліпка №7. Під кінець деталі важко розміщувати.
  • 5.0

    29 лип, 2023
    Наша сім'я - великі фанати Lego, і ми обожнюємо Гаррі Поттера (особливо близнюків Візлі, оскільки у чоловіка також руде волосся), тому здавалося, що цей набір буде ідеальним для нас, і це дійсно так. Сам набір чудової якості і дуже міцний. Деталі легко збирати разом, а інструкції дуже прості у виконанні. Будівлі збираються послідовно - спершу пошта, потім магазин. В магазині прям сподобались вигнуті вікна, бачу їх вперше, а застосовані вони ідеально. Також хочу відмітити образ чоловічка на фасаді, очевидно добре працює як реклама. Я знаю, що нещодавно вже виходив набір з Косим вровулком, так ось, цей виграє в ціні та має таку ж впізнаваність. Якщо для вас не настільки суттєво зібрати повний провулок, можна без проблем обмежитись цим.
    Достоинства:
    Відносно недорогий ліцензійний набір лего, який не обов'язково доповнювати іншими (однак я все рівно сподіваюсь на появу подібних наборів з провулком). Фасади добре виглядають разом. Вони відкриті ззаду, тому можна роздивитися усі дрібнички Візлі та повзаємодіяти з листами.
    Недостатки:
    Не вистачає фігурки Гаррі, десь згубили при продумуванні набору.
  • 5.0

    29 лип, 2023
    У мене немає основного набору з Косим провулком, однак я зробив попереднє замовлення на цей набір, як тільки він з'явився на сайті. Це було абсолютне задоволення його будувати! Принти, кольори дуже гарні і це ніби самостійно побувати у магічному світі. В той час як Совина пошта виграє від самої нової ідеї, магазинчик Візлі приваблює безліччю деталей всередині. Вибір фігурок чудовий, і мені також подобається листоноша, не знаю чи раніше взагалі з’являлась така фігурка. У ньому набагато більше, принтів, пасхалок та відсилок на джерела, ніж у невеликих, хоча і дешевих наборах. Тому можете - візьміть хоча б 1 набір з таких великих, емоції просто вау.
    Достоинства:
    Неймовірно насичений кольорами набір - одразу контраст між магазинчиком та поштою. Багато маленьких деталей, особливо у Візлі, тому кожна фігурка може бути з чимось у руках. Можливість поєднати будівлі та добудувати ще з іншими наборами.
    Недостатки:
    Наліпки. Вони гарні, але краще принтовані блоки/

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари