>
В наявності
1799 грн
1611 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

439 шт.
3 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
5798 грн
4691 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Приєднуйтесь до Пейслі, Заку та Скай у їхній захоплюючій пригоді. Вдень Зак та Скай досліджують гірські стежки на велосипедах, насолоджуючись адреналіном та барвистими краєвидами, а Пейслі складає пісні, надихаючись красою навколишньої природи. Її музика наповнює табір теплом та затишком, створюючи ідеальний настрій для вечірніх посиденьок.

Увечері друзі розводять багаття, підсмажують зефір і насолоджуються смачними сморами (традиційними американськими десертами, приготовленими на багатті), сміючись та розповідаючи історії зі свого життя. Пейслі вносить у свій щоденник новий запис, прикрашений наліпкою із зображенням каміна, яка нагадуватиме їй про ці чудові моменти.

Ніч вони проводять у наметах, затишно влаштувавшись у спальних мішках і слухаючи заколисуючі звуки природи. Якщо прислухатися до звуків нічного лісу, можна почути чарівну лисицю, яка любить відвідувати їхній табір під покровом темряви. Її мерехтливі очі та м'які кроки додають ночі загадковості та чаклунства.

Наступного дня на них чекають нові пригоди: можливо, вони вирушать на пікнік біля озера, плаватимуть на каяках або просто насолоджуватимуться краєвидами з вершини пагорба. Кожен день приносить щось нове та дивовижне, і друзі впевнені, що їхня подорож буде незабутньою.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Затишні хатини у пригодницькому таборі (42624) складається з 439 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Даний конструктор пропонує, для дітей віком від 7 років, захоплюючі можливості для веселих пригод із трьома мініфігурками, лісовою лисицею та безліччю аксесуарів для кемпінгу. У набір також входять дві складні хатини з дахом, що піднімається, що забезпечують зручний доступ всередину, два гірські велосипеди, багаття, іграшкові інгредієнти для підсмажування зефіру і приготування смортів та багато іншого.

Дослідіть безліч ідей для дитячих подарунків у всесвіті LEGO Friends (кожен ігровий набір продається окремо), який сповнений можливостей для реальних пригод. Крім цього набір включає доступ до безкоштовного мобільного додатку - LEGO Builder, де діти можуть масштабувати та обертати моделі у 3D-форматі, зберігати набори та відстежувати прогрес.

Захоплююча подорож з LEGO Friends

У цьому наборі кожна деталь покликана надихати дитячу фантазію та розвивати творче мислення. Діти можуть створювати власні сюжети та пригоди для Пейслі, Зака та Скай, відправляючи їх у захоплюючі подорожі та дослідження природи. Кожна мініфігурка має свою неповторну особистість та характер, що робить гру ще більш захоплюючою та різноманітною. Лісова лисиця, яка також є частиною цього набору, приносить у гру додаткові загадки та веселощі, пожвавлюючи лісові пригоди друзів. Дві складні хатини пропонують дітям не лише можливість весело грати, а й розвивати свої будівельні навички. Збираючи їх і розміщуючи в потрібному порядку, діти навчаються терпіння, координації та техніки складання.

Використовуйте цей набір як ідеальну іграшку для надихаючих та творчих ігор вдома або на відкритому повітрі. Дозвольте вашим дітям відправитися у захоплюючу подорож з LEGO Friends, де кожен момент наповнений веселощами та пригодами. Насолоджуйтесь збиранням, грою та уявними пригодами разом із цим захоплюючим ігровим набором від LEGO.

Придбати ігровий набір LEGO Friends Затишні хатини у пригодницькому таборі (42624) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари