>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

292 шт.
2 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Відвідайте кафе-притулок для тварин, допоможіть дружнім котикам та собачками. Деякі з них потрапили в біду і потребують вашої допомоги. Кинутим на вулиці вихованцям необхідно тепло та турбота.

Власник цього чудового місця – молода дівчина Пріянка. Вона чуйна і дуже добра до всіх тварин. Створити подібний заклад у Хартлейк Сіті чудова ідея. Своїм прикладом дівчина надихає допомагати тваринам, бути соціально активними та небайдужими до наших ближніх.

Познайомтесь ближче з кожним пушистиком, пограйте з мешканцями притулку у веселі ігри. Можливо, серед них є ваш вірний друг. Ви зможете подбати про нього, взявши його до себе додому. Подарувавши вихованцю будинок та сімейний затишок.

Також у кафе ви зможете випити смачну каву та поласувати свіжими тістечками. Проведений час за столиком, на задньому дворі кафе-притулку Пріянки, залишиться у вашій пам'яті приємним спогадом.

Кафе з кубиків ЛЕГО

Готова конструкція кафе-притулку виходить наступних розмірів:

  • висота – 13 см;
  • ширина – 22 см.

Миловидний притулок для тварин виконаний у яскравих кольорах та стане оригінальною прикрасою дитячої кімнати. Завдяки великій емблемі на даху у вигляді собаки та кішки, ваша споруда з кубиків ЛЕГО завжди привертатиме увагу гостей, не лише юного віку, а й дорослих.

Ігровий набір LEGO Friends Кафе-притулок для тварин (41699) для всіх любителів тварин старше 6 років. У процесі гри малюкам цікаво обиратиме нового друга для Олівії, який поїде з нею додому.

Набір ЛЕГО Кафе-притулок наповнений великою кількістю ігрових елементів, цікавих деталей, таких як:

  • Триколісний трицикл з великим кошиком для тварин;
  • Двері входу в кафе оснащені маленькими прозорими дверцятами для кішок і собак, щоб вихованці могли самі приходити і йти, коли їм цього хочеться;
  • Спеціальна ванна у вигляді таза-чаші для миття тварин. Кожному пушистику дбайливо вимиють шерсть за допомогою спеціального мила для тварин та м'якої щітки;
  • Біля входу в кафе стоїть милий банер зі зверненням від кошеняти "Візьми мене додому". Чудова ідея для запрошення нових гостей;
  • Пріянка вигадала цікаву деталь. Кожному новому господареві вона пише листа, де розповідає всі особливості догляду та характеру вихованця.

Кожен ігровий елемент – це нескінченні сценарії для нових ігор з тваринками. А сам ігровий набір відкриє творчий потенціал кожної дитини. Ваш малюк зможе розвивати уяву, створюючи нові цікаві історії. Гра триватиме багато годин.

Що в коробці? Всього 292 елементи ЛЕГО. Покрокова інструкція зі збирання в картинках. 2 мініфігурки LEGO Friends - Олівія та Пріянка. Фігурка собаки, цуценяти та кошеня. Мисочки, пляшечка для годування, щітка для миття, чашки, тістечка, столик, парасолька, стільці, ігровий м'ячик, таз для миття тварин, інформаційний банер, настінний плакат, килимок та багато іншого.

LEGO Building Instructions

Інтерактивна інструкція LEGO Building Instructions - принесе в процес збирання ще більше веселощів. За допомогою простих інструментів для поворотів та масштабування конструкції. Спеціальний мобільний додаток допоможе вашій дитині візуалізувати ігрову модель на всіх етапах збирання.

LEGO Friends – конструктори з душею

Познайомте вашого малюка з конструкторами із серії LEGO Friends. Кожен ігровий набір дарує можливість дізнатися про важливість турботи один про одного, цінність дружби та взаємодопомоги. Комбінуйте набори серії LEGO Friends, створюйте своє велике місто ЛЕГО.

  • 5.0

    20 кві, 2022
    З минулого року моя 10-річна донька захоплюється створенням лего містечка для подруг. Частини розділені на 3 позначені пакетика, тому це не так важко. Кольори веселі та яскраві, а кожен елемент високої якості та добре поєднується. У ньому є люди (Олівія, Пріянка) та тварини (сірий котик, коричневий песик та чорний песик тер’єр), і мені подобається, що він відповідає віку. Тому я раджу цей набір цей набір як додаток до вашого міста та як окремий набір.
    Достоинства:
    Нова фігурка дівчинки Пріянки. Маленькі тваринки дуже милі. Є всі речі, щоб тварин нагодувати, привести в порядок та почати шукати нових господарів.
    Недостатки:
    Ця міні-збірка зі столиком під зонтиком трохи і до чого, ліпше штуки для дресирування.
  • 5.0

    20 кві, 2022
    Моя 6-летняя дочь любит животных и Lego, поэтому я знала, что это будет идеальный подарок для нее! Мы с малышкой прекрасно провели время, работая вместе. В набор входят все детали для создания центра, где можно приютить животных, а также две девочик, спасательный трехколесный велосипед, собака, щенок и котенок. В этом центре усыновления домашних животных так много милых вещей: от кафе с местами для сидения и до стойки регистрации. Дочке нравится катать кукол на велосипеде и искать бездомных животных по городу. Затем она возвращает их в центр, чтобы привести их всех в порядок и подготовить к поиску вечных домов! Ей также нравится, когда куклы сидят в зонах отдыха, где она подает вкусные напитки и угощения!
    Достоинства:
    Очень хороший набор, который учит ребенка любить животных. Фигурки девочек и животных качественно сделаны. Сам центр небольшой, но дочке хватает.
    Недостатки:
    Центр немного плоский (само здание).

Рекомендуємо подивитися ці товари