>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

129 шт.
2 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Опис

Занурте своїх маленьких творців у захоплюючий світ стилю з ігровим набором LEGO Friends Магазин аксесуарів (42608). Діти, закохані у світ моди та краси зможуть весело провести час, допомагаючи Пейслі та Кенді вибирати стильні поясні сумки та аксесуари для волосся. Вони навіть можуть розіграти сценарій, де персонажі використовують дзеркало, щоб помилуватись своїм оновленим виглядом, а потім оплачують свої покупки смартфонами на касі самообслуговування. Перетворіть шопінг на захоплюючу пригоду прямо зараз.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Магазин аксесуарів (42608) складається з 129 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 6 років.

Розміри побудованого Магазину аксесуарів із кубиків ЛЕГО наступні:

  • висота – 9 см;
  • ширина – 14 см;
  • глибина – 6 см.

Цей захоплюючий ігровий набір стане не просто подарунком для вашої дитини, а чудовою нагодою поринути у світ моди. Виберіть унікальність, виберіть якість, виберіть LEGO Friends для того, щоб подарувати дітям дивовижний світ веселощів, дружби та творчості. Подаруйте вашому маленькому будівельнику можливість розкрити свій творчий потенціал та розвинути уяву. З ігровим набором LEGO Friends Магазин аксесуарів (42608) кожен момент стане приводом для веселощів, навчання та неймовірних історій.

Будь-який ігровий набір серії LEGO Friends - це не тільки набір деталей, а й ключ до чарівної взаємодії з безкоштовним мобільним додатком LEGO Builder. Тут маленькі будівельники можуть побачити свої твори у тривимірному форматі, зберігати свої проекти та стежити за своїм творчим прогресом.

Світ LEGO Friends

Необмежені можливості рольових сценаріїв подарують вашій дитині унікальний досвід, дозволяючи втілити свої ідеї в життя. У світі LEGO Friends, який багатий та різноманітний, кожен маленький будівельник зможе насолоджуватися творчістю та при цьому розвивати свою уяву.

Від милих конструкторів з тваринами до захоплюючих дитячих ігрових наборів світ LEGO Friends пропонує безмежні можливості для веселих і освітніх пригод. Все це зібрано в невеликих, але захоплюючих деталях конструкторів, де увага до деталей поєднується з дивом уяви.

Вашій дитині дістанеться не лише конструктор, а й вхідний квиток у чарівний світ гри та творчості. Подаруйте йому ігровий набір LEGO Friends та розблокуйте двері до безмежних пригод та веселих моментів, де кожен кубик – це крок у світ уявних історій та неймовірних пригод!

Пориньте у захоплюючий світ дружби та пригод з іншими наборами серії LEGO Friends! Ці унікальні іграшки для складання відкривають дітям можливість досліджувати різноманітні та захоплюючі історії дружби. Не пропустіть шанс розширити свій LEGO-світ і створити ще більше чудових моментів. Різноманітність наборів дозволить вашій дитині виявляти унікальні персонажі та цікаві сценарії, де кожен конструктор – ключ до нового помаху чарівної палички та натхнення.

Придбати ігровий набір LEGO Friends Магазин аксесуарів (42608) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари