>
Передзамовлення
1999 грн
1546 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

376 шт.
3 шт.
38.2 × 7.05 × 26.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2348 грн
1815 грн
+ =
3798 грн
2932 грн
+ =
5998 грн
4626 грн
+ =
3998 грн
3126 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ми відповідальні за тих, кого приручили. Цей самий вислів жителі Хартлейк-Сіті відносять і до морських мешканців, що живуть біля міста. Завдяки цьому було зведено спеціальну будівлю, в якій тварин можуть оглянути і вилікувати. Приєднуйтесь до команди добровольців у наборі LEGO "Морський рятувальний центр", які проводять час у центрі. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 41736 був випущений в рамках серії LEGO Friends. Він містить 376 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод. 

Команда рятувальників

До набору ЛЕГО 41736 додано всього 3 мініфігурки працівників центру, проте завдяки своїй вправності, вони цілком справляються, навіть з найбільш завантаженими днями. 

  • Кайла - головна в рятувальному центрі. Дівчина в наборі одягнена в жовтий плавальний костюм і сині в'єтнамки, щоб у будь-який момент стрибнути у воду;
  • Отумн - дівчина, що обожнює тварин і пригоди. Особливістю дівчини є те, що вона народилася з укороченою рукою, проте це не заважає їй жити активно та насолоджуватися кожним днем. На дівчині бірюзово-рожевий плавальний костюм;
  • Лео - підліток, який любить готувати і проводити час на пляжі. Для допомоги тваринам, хлопець вибрав жовту футболку, рожеві шорти і сині кеди. 

Також у набір додані фігурки тварин, навколо яких і обертається вся історія. Вони представлені двома коричневими видрами, червоним крабом, жовтим морським коником і світлою черепашкою.

Обстеження тварин у центрі

Оскільки будівля обладнана і займається винятково морськими тваринами, то й розташована вона посеред води. Тому збірка умовно розділена на 2 частини: підводний світ і рятувальний центр. Перша з частин - море відтворено за допомогою блакитних деталей різних відтінків. На них розташовані всілякі водорості, а також є скриня зі скарбами. Також внизу пришвартований водний скутер, розрахований на 1 мініфігурку. Він використовується для прибуття в центр і повернення в місто.

Рятувальний центр встановлено на білих палях і височіє над водою. Піднятися до нього можна сходами, а ось під час спуску можливий варіант із жовтою гіркою, чим із задоволенням користуються видри. У самій будівлі розташований засклений кабінет для огляду, а також місце, де за тваринами можна подоглядати і погодувати. На даху центру встановлено оглядовий майданчик, приймач, вітряк і великий вказівник із видрою.  

Разом з Кайлою, Отумн і Лео подбайте про беззахисних тварин, що живуть поблизу Хартлейк-Сіті в наборі ЛЕГО "Морський рятувальний центр". А після того, як огляд і всі процедури буде закінчено, можна буде провести час, веселячись у воді та шукаючи скарби. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    30 чер, 2023
    Морський рятувальний центр Lego Friends було легко скласти, інструкції були зрозумілими для моїх 6-річних близнюків, і вони змогли виконати їх з мінімальною моєю допомогою. Їм особливо сподобалася гірка для видр і деталі моря під рятувальною вежею. Набір дуже інтерактивний з безліччю компонентів, які рухаються і створюють додатковий рівень залучення та уяви для дітей. Мені, як мамі, подобається той факт, що набір є інклюзивним з додаванням справді різноманітних мініфігурок, що дозволило мені через гру пояснити, що всі люди різні, і що наші відмінності не зупиняють нас на шляху до досягнення всього, що ми задумали.
    Достоинства:
    Завдяки милим істотам і науковим деталям набір розвиває в дітях цікавість до чогось нового. Цей набір пробуджує розмови про науку, океан, особливості деяких людей. Кольорова гама набору яскрава та одразу манить дітей. Предметне скло, міні-мікроскоп, рентген та ВИДРИ просто хіт.
    Недостатки:
    Можна було додати можливість закрити стіну центру ззаду.
  • 5.0

    30 чер, 2023
    Я з радістю та великою честю ділюся своїм відгуком про набір LEGO Friends, який моя 7-річна донька зібрала власноруч. Це було неймовірним досягненням для неї, і я не можу не пишатися! Набір має дизайн з яскравими кольорами та чарівними персонажами. Інструкції були простими у виконанні, що дозволило доньці впевнено будувати без сторонньої допомоги. Деталі ідеально підходять одна до одної, забезпечуючи міцну конструкцію. Концепція того, що половина рятувального центру, ніби знаходиться у воді цікава та доволі нова. Ну і тваринки, вони підкорили всю нашу сім’ю своєю милотою.
    Достоинства:
    Цікаві кольори та міцна конструкція, різноманітні мініфігурки. Мінімалістичний рятувальний центр з панорамними вікнами добре контрастує з насиченим підводним світом. Маленькі тваринки впізнавані та якраз підходять для не надто великої збірки.
    Недостатки:
    Мені подобається фігурка дівчинки, однак це потрібно додатково пояснити дитині. Враховуйте, що зараз діти більш просунуті з усіма технологіями і можуть заздалегідь негативно ставитись.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари