>
В наявності
739 грн
656 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

213 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1088 грн
925 грн
+ =
2738 грн
2196 грн
+ =
4738 грн
3736 грн
+ =
1088 грн
950 грн
+ =
4888 грн
3851 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Уявіть ідеальний день на пляжі, де освіжаючі смузі та дружня компанія Нови та Ніко роблять його ще більш прекрасним! Після того, як вони змішали інгредієнти і насолодилися смачними напоями на гойдалці, настає час для нових пригод. Вони із задоволенням вирушають на прогулянку пляжними багами, слідуючи за вказівником до цікавих місць. Їхня прогулянка пляжем наповнюється хвилюванням і натхненням, коли вони спостерігають за грою прибою та різнокольоровими мушлями, що прикрашають берег. Вітер ласкаво грає у волоссі Нови та Ніко, ніби підбадьорюючи їх шукати нові пригоди. А попереду вже манить загадковий покажчик, що віщує ще більше захоплюючих відкриттів і незабутніх моментів в цій захоплюючій подорожі.

І не забудьте звернути увагу на дику черепаху, яка часто заглядає на цей чудовий пляж!

Чарівність пляжного дня!

Під променями сонця Нова та Ніко досліджують захоплюючі куточки берега, знаходячи нові цікаві місця та знайомлячись із різноманітними морськими мешканцями. Під веселий сміх та радісні крики вони відкривають для себе світ пригод та дружби, який залишається у їхніх серцях назавжди.

На цій пляжній кулінарній пригоді діти вільні висловлювати свою фантазію та творчий потенціал. Під пальмовими деревами вони стають справжніми молодими шеф-кухарями, змішуючи екзотичні фрукти та ягоди у блендері, щоб створити найнеймовірніші смузі. А коли напої готові, Нова та Ніко запрошують своїх друзів спробувати свої смачні творіння та насолодитися спілкуванням під променями сонця.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Пляжний магазин смузі (42625) складається з 213 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 6 років. Збірна ігрова модель пляжного магазину смузі має висоту 13 сантиметрів.

Кожен елемент цього набору пропонує нескінченні можливості для гри та веселощів. Діти можуть експериментувати з різними інгредієнтами, створюючи власні смаки смузі, а потім із задоволенням насолоджуватися результатом своєї творчості. Дошка для меню, підставки для дошок, покажчик, рятувальний жилет, відеореєстратор, пляжні баггі, гойдалки та інші аксесуари додають реалізму та атмосфери цього чудового пляжного дня.

Крім того, цей ігровий набір LEGO Friends відкриває дітям двері до захоплюючого світу історій про дружбу. Вони можуть створювати унікальні сюжети та розповідати захоплюючі пригоди Нови та Ніко. А безкоштовний мобільний додаток – LEGO Builder дає можливість дітям втілити свої ідеї в життя, масштабуючи та обертаючи моделі у 3D-форматі.

Подаруйте дітям цей чарівний ігровий набір, щоб подарувати їм не лише іграшку, а й джерело натхнення та творчості!

Придбати ігровий набір LEGO Friends Пляжний магазин смузі (42625) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари