>
В наявності
5849 грн
4940 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 389 шт.
4 шт.
57.8 × 8.1 × 37.5 cm
10+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Жахливе судно з набору LEGO Страхітливий корабель "Акула" вже клацає жовтими зубами, готуючись викрасти і перемолоти супротивників Короля кошмарів. Не дайте цьому статися, знайшовши спосіб впоратися з кораблем і його екіпажем. 

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71469 був випущений в рамках серії LEGO Dreamzzz. Він містить 1389 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для 10 років. Тематика набору – транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Dreamzzz пропонує поринути в сон наяву. Разом із Матео, Іззі, Купером і Логаном набори серії відправляють до Світу сновидінь, щоб втілити фантазії та битися з Королем кошмарів. Поєднуючи реальність і вигадку, хоробрим збирачам конструктора ЛЕГО це однозначно вдасться. 

Кошмарний екіпаж корабля і хоробрі нападники

Всупереч більш звичній ситуації, коли на корабель нападають негідники, тут все навпаки. Судно належить Королю кошмарів і викрало кролика, тоді як переслідувачам потрібно цьому завадити. 

  1. Матео – творчий хлопець, який знайшов спосіб мандрувати у сни. Він одягнений у блакитний светр, сірі штани та червоне взуття. Через торс проходить ремінь із зображенням пісочного годинника, а також є зелений ремінь на поясі та зелений плащ. Аксесуар – великий збірний олівець, а також крихітний з-блоб.
  2. Іззі – безстрашна дівчина, яка любить аніме. Вона має жовту накидку зі спідницею, яка переходить у блакитні штани та фіолетові черевики. На торсі елемент броні та також зображення пісочного годинника. У руці Іззі тримає блакитний меч, а на плечах у неї броня. Крім того, в наборі представлений її блакитний кролик Бунчу.
  3. Нова – учениця школи, яка іноді потрапляє в неприємності у Світі сновидінь. Оскільки вона не є мисливицею за кошмарами, на ній лише бузкова піжама із зображенням лінивця на торсі.
  4. Король кошмарів – жахливий правитель, який бажає підкорити всі світи. Він одягнений у старий і пошарпаний одяг із бинтами та елементами броні. Додатковими деталями є корона, плащ і фіолетовий меч з оком.
  5. 2 похмурі привиди – кошмарні істоти. Серед них Сьюзен і Снівел. Обидва чорні, страшні та з бузковими акцентами. 

Корабель-акула

Складання корабля в наборі ЛЕГО 71469 починається з його корпусу. Чорні ребра проходять з двох боків і, всередині, як у клітці, утримують ліжко. Закінчуються вони таким же чорним хвостом. Спереду – біля щелепи знаходиться якір, що скидається, а сама вона сповнена жовтих загострених зубів. Пащу можна відкрити і закрити, повернувши диск збоку голови.

Наступні кілька збірок збираються і додаються до тіла акули. Це каюта зі штурвалом, троном Короля кошмарів і ліхтарями. Якщо ця частина не прикріплена до корабля, то її можна відкрити і виявити Бунчу. Остання базова збірка – це невеликий постамент на голові акули, що має ліхтар, як у риби-вудильника. А найуважніші дослідники зможуть виявити приховану скриню зі скарбами. 

Коли корабель добудований до певного етапу, можна ухвалити рішення які додаткові модифікації йому встановити. Для цього в інструкції запропоновані зелені сторінки з кроками складання, або блакитні. Один із варіантів додає масивні двигуни і вітрила-крила кажана, а другий – колеса, гармати і жахливе літаюче поріддя з великим оком. 

Завдання непросте, але з Вашою допомогою хоробрі герої зможуть здолати Короля жахіть у наборі ЛЕГО Страхітливий корабель "Акула" і повернути спокій в усі світи. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари