>
В наявності
2669 грн
2064 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

494 шт.
3 шт.
38 × 5.5 × 26 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
4168 грн
3219 грн
+ =
6168 грн
4759 грн
+ =
3248 грн
2510 грн
+ =
4668 грн
3604 грн
+ =
3018 грн
2333 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Наприкінці літа 2023 року данська компанія випустила новинку – конструктор LEGO DREAMZzz Автомобіль "Крокодил" (71458). Він був створений за подіями однієї із серій мультсеріалу про світ Сновидінь. За допомогою ігрового набору з'явилася можливість побудувати незвичайну, чарівну машину у вигляді рептилії. На ній ми вирушимо в захопливу пригоду, щоб врятувати персонажа Джейдена з лап Нічного Мисливця!

Опис

Ігровий набір Автомобіль "Крокодил" 71458 з лінійки LEGO DREAMZzz складається з 482 "цеглинок", а також мініатюрних фігурок і низки аксесуарів для них. Новинка підійде будівельникам віком від 8 років і більше. Зібраний автомобіль Крокодил має такі параметри: висота 8 см, ширина 15 см, довжина 45 см.

Конструктор містить покрокові друковані інструкції, але вони є і в цифровому вигляді – програма LEGO Builder. Досить завантажити її на телефон, планшет або комп'ютер, встановити і насолоджуватися процесом складання. LEGO Builder – це можливість керувати масштабом моделі, обертати її, розглядати деталі в 3D-режимі, покращувати та зберігати результат. 

Особливості та переваги

Елементи з конструктора дають можливість зібрати дві різні моделі! Можна почати з автомобіля-крокодила, а потім перебудувати його на швидкісний, суперсучасний позашляховик. 

  1. Перший варіант складання має рухомі кінцівки (передні та задні лапи). З пащі тварини, вона ж радіатор, вилітають диски. Стережіться, лиходії!
  2. Модифікація у вигляді масивного позашляховика обладнана колесами, що обертаються. У автомобіля є кабіна, з відкидним прозорим дахом. Всередину можна садити мініфігурки.
  3. В комплектації LEGO DREAMZzz Автомобіль "Крокодил" 71458 присутні якісні та деталізовані мініатюрні фігурки: 
  • Купер – головний персонаж мультсеріалу про світ Сновидінь. Це хлопець-підліток, найкращий друг Матео. Обожнює збирати різні моделі машин.
  • Джейден – хлопчик, який живе у світі Бадьорості, а вночі переміщається у світ Снів.
  • Нічний Мисливець – негативний персонаж, лиходій. Він зрадив своїх друзів, випустив з ув'язнення Короля Кошмарів. У нього є особистий транспорт – іграшковий мотоцикл, а також помічник. 
  1. Усі деталі та фігурки конструктора вирізняються високими показниками якості. Перед надходженням у продаж, елементи набору були протестовані на відповідність суворим міжнародним стандартам безпеки. 

Наш інтернет-магазин пропонує придбати набір LEGO DREAMZzz Автомобіль "Крокодил" (71458) за дуже приємною ціною. Якість та оригінальність гарантуємо! Час обрати свій варіант транспорту і поспішати на допомогу силам добра!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

330 шт.
7+