>
В наявності
2949 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

583 шт.
2 шт.
38.3 × 5.7 × 26.2 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Переосмисліть класичну казку на власний лад у наборі LEGO “Драконяча форма Малефісенти”. Десятиліттями замок Аврори спав, разом з усіма його мешканцями. Однак одного дня з'являється принц Філіп на своєму коні Самсоні та знімає прокляття. Хоча за їхнє “довго і щасливо” ще необхідно поборотися, коли над замком починає кружляти Малефісента у своєму вигляді дракона.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 43240 був випущений в рамках серії LEGO Disney Princess. Він містить 583 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - замки.

Особливості серії. Серія LEGO Disney Princess переносить дітей у світ, де все можливо - у світ принцес. Карети, замки, кораблі, чарівні істоти, різноманітні пригоди - все це не може не порадувати дитину. Більшість наборів засновано на мультфільмах, тож відтворити знамениті сцени не стане проблемою. 

Мініфігурки принцеси і принца

Головні дійові герої цієї історії, а також набору ЛЕГО 43240 це:

  • Аврора. Принцеса одягнена в рожеву довгу сукню з блискітками. На голові золота корона;
  • Філіп. Хоробрий принц має похідний одяг лицаря, виконаний у коричневому і чорному кольорі. Як аксесуари є меч і щит.

Компанію Філіпу складає кінь Самсон. Він сірого кольору, з чорними гривою і хвостом. На спині розміщено бірюзове сідло, до якого можна прикріпити мініфігурку. Голова нахиляється і для коня передбачена морква. У наборі також присутні 3 добрі феї. Вони зроблені у форматі 3 круглих напівпрозорих деталей блакитного, зеленого і фіолетового кольору. На кожну нанесено принт феї. 

Напад на замок

Центральною збіркою, навколо якої розгортаються події набору, є замок. Він збирається з рожевих, білих і блакитних деталей. Замок складається з арки, яка веде всередину і двох веж із золотими шпилями. Зовні він вкритий колючими лозами, розташування яких можна регулювати. Зліва замку також росте дерево, до листя якого кріпляться феї. Пройшовши через арку, можна потрапити всередину замку. Ззаду він відкритий, що дає легкий доступ до предметів інтер'єру і має, викладену кольоровими плитками, підлогу. Серед предметів є бочка з морквою, веретенце, що обертається, ліжко, стіл із кексом, шолом лицаря на підставці та скринька зі скарбами.

Друга частина збірки - це великий чорно-фіолетовий дракон, який є Малефісентою. Він збирається з деталей відповідних кольорів і має тулуб, 4 шарнірні лапи, хвіст, крила, що піднімаються, та рухому голову з салатовим вогнем із пащі. Дракон заввишки сягає понад 18 сантиметрів, тому на розправлених лапах майже перевищує висоту веж. На спині в нього є місце, куди можна закріпити мініфігурку. 

Не дайте Малефісенті зіпсувати щасливий день Аврори та Філіпа і розчаклуйте королівство в наборі ЛЕГО “Драконяча форма Малефісенти”. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари