>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

125 шт.
4 шт.
20.5 × 6.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Відкрийте для вашого малюка цілий світ розваг в маленькій книзі з набором LEGO Disney Princess Книга пригод Ельзи й Нокк (43189). Приєднуйтесь до Ельзи у пригодах по Зачарованому лісі, де ви зіткнетеся з Нокком – духом води, який майже такий же сильний, як і сама Ельза.

Нокк – дух скандинавської міфології. В мультфільмі і в наборі ЛЕГО 43189 втілений у вигляді синього прозорого коня, начебто створеного з однієї води. Для захисту використовує океанічну силу і є одним з чотирьох духів Зачарованого лісу. Його характер жорсткий, таємничий і навіть дикий, але одночасно з цим вірний. Тільки Ельзі вдалося приручити водного духа. Чи зможете ви зробити це?

У скандинавській міфології водний дух Нокк – небезпечний і підступний, славиться можливістю змінювати свою форму і подобу. Свідчать легенди, що він заманював мандрівників на берег, приймаючи вигляд красивого чоловіка, який вміло грає на скрипці, або прекрасної жінки – і це тільки для того, щоб затягнути на глибину океану і втопити. Тому, будьте дуже обережні з ним! Він добрий і поблажливий тільки з Ельзою.

Діти зможуть відтворювати сцени з мультфільму, граючи тим чи іншим персонажем, самостійно або в компанії друзів.

Набір ЛЕГО Disney Princess 43189 Книга пригод Ельзи й Нокк має вигляд книги, яку зручно брати всюди з собою, для нескінченної гри. Цей портативний і компактний набір пропонує величезну кількість творчих розваг. Ним можна грати індивідуально, а можна комбінувати з будь-яким набором серії LEGO Disney Princess.

Що в коробці? 125 деталей, 3 мініфігурки, інструкція по збірці, цифрова інструкція PLUS з використанням додатку LEGO Building Instructions.

Купити набір LEGO Disney Princess 43189 можете в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    7 чер, 2021
    Да, мне уже 23 и я захотела себе такую книгу. Да, может детство в одном месте заиграло. Мне очень нравится дизайн! В нем есть много мест, где можно разместить микрокуклы и много идей, что с ними придумать. Мне нравится простой дизайн каноэ с другой. Конечно, каноэ по канону туда не идет, но почему бы и нет. Для тех, кто заботится о цветах, в этом наборе много вещей, включая несколько предметов красивого, но редкого прозрачного синего цвета. Довольна приобретением на все 100%.
    Достоинства:
    Нокк и Каменный великан сделаны круто, не ожидала их увидеть в таком небольшом наборе. Ну и Олаф...просто лапочка.
    Недостатки:
    Детям может быть сложно уследить за инструкцией, поскольку она в форме плаката. Волосы к белому платью Эльзы тоже совершенно неуместны.
  • 5.0

    7 чер, 2021
    Моей дочери уже 9 лет и она очень любит Lego. Книга очень крутая, она удобная, можно брать с собой в дорогу и она не занимает много места. Гейл и горский гигант идеально спроектированы. Олаф неизменный, но все равно выглядит прекрасно. Но, честно говоря, микро куклы это худшая часть набора. Я заметила, что платья Эльзы в мультике не заходило ей за ноги и я думаю, что это очень портит набор, она же одна из главных героинь и должна выглядеть идеально. В целом, набор нам понравился. Он и качественный, и хорошо спроектирован, и игрушка не на один день.
    Достоинства:
    Это идеальный небольшой набор для девочки, можно поиграть с фигурками и деталями, а потом закрыть и детали не будут разбросаны.
    Недостатки:
    Неточность заключается лишь в платье.
  • 5.0

    7 чер, 2021
    Моя племянница просто обожает конструкторы Lego. Когда я на день рождения принесла эту книгу, то она была в диком восторге. Мне очень понравилось, что пещера из фильма довольно реалистично изображена. Напечатанная половина книги имеет небольшой фрагмент заколдованного леса из духом ветра Гейла, и скалистого великана, и небольшой участок скалистого пляжа. Другая сторона книги – голая, только мост и еще два куска льда, что не очень красочно выглядит. Но при всем этом Нокк выглядит очень красиво. У него очень красивая хвост и грива. Он идеально спроектирован. В принципе я довольна набором, но плохо что нельзя никого посадить на саму скалу и закрыть книгу.
    Достоинства:
    Книгу удобно хранить и транспортировать, закрыл и все. Олаф и сестрички просто милашки.
    Недостатки:
    Жаль, что если есть кто-то на скале, то книгу не закрыть.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари