>
В наявності
28999 грн
23968 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

4 514 шт.
22 шт.
52.3 × 21.8 × 48 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
29168 грн
24110 грн
+ =
33798 грн
28000 грн
+ =
55998 грн
46648 грн
+ =
29148 грн
24094 грн
+ =
29398 грн
24304 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У 2022 році конструктору LEGO виповнюється 90 років. Серед перших наборів, виявилися набори із середньовічними замками та лицарями. І цю ж тему було обрано для святкування річниці в обличчі набору LEGO “Замок лицарів Лева”. Створюючи замок, можна не тільки весело провести час, а й дізнатися про історію культової серії та її важливі етапи.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10305 було випущено у рамках серії LEGO Icons. Він містить 4514 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але при цьому цікавих збірок для старших фанатів. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени із фільмів. Всі вони різні, але кожен із них відмінно підходить для прикраси інтер'єру.

Мешканці замку

У фортеці просто вирує життя, адже в наборі міститься 21 мініфігурка середньовічних жителів. Центральною фігурою є королева, яка не дивлячись на свій статус одягнена в обладунки та тканинний плащ, на якому зображено нестримний символ лева. Крім неї, є практично всі, кого можна уявити в замку: лицарі (жінки та чоловіки), чарівник, трубадур, селяни, лісові вартові, учасники Чорних Соколів. Практично всі мініфігурки мають двосторонні обличчя та власні аксесуари.

Мініфігурки супроводжують кілька тварин, у тому числі віл, що тягне віз. Крім того, всередині візка знаходиться білий птах. Також включені два коня з вуздечками та попонами Лицарів Лева та Чорних Соколів.

Замок Лицарів Лева

Замок Лицарів Лева знаходиться в центрі уваги набору LEGO 10305. Будівля відмовляється від звичайної чотирикутної форми на користь чогось неправильного та більш реалістичного. Крім того, він розташований на схилі і має невеликі деталі оточення. Його розміри досягають 38 сантиметрів заввишки, 44 завширшки, і 33 завдовжки.

Сам замок поділено на 2 половини:

  • перша половина включає житлові приміщення, спальню, кухню і їдальню, а також сторожову вежу і приховану печеру для Стражів лісу під замком. Цікавим моментом цієї частини є механізм млина на кухні: коли водяне колесо обертається, зубчасті колеса з подвійними зубами взаємодіють, щоб обертати жорна;
  • друга половина замку діє як барбакан та фортеця замку. Усередині є підземелля, скарбниця, збройова, стайні, а також кілька секретних кімнат та проходів. Тут можна знайти підйомний мост, прикріплений до осі LEGO Technic, яка при обертанні переміщає підйомний міст вгору і вниз, змінюючи натяг ланцюгів.

Щоб замок міг відкриватися та закриватися, було створено стіну, яка може трансформуватися у балкон. Коли замок відкритий, секція навісної стіни проходить усередину прихованої камери у замку. Коли замок закритий, прихована частина стіни висувається.

 

Фортеця в наборі LEGO “Замок лицарів Лева” має стільки цікавих механізмів складання, ігрових можливостей, фігурок та прихованих деталей, що найкращий варіант – дослідити його самостійно, чим і можуть зайнятися справжні лицарі та фанати конструктора.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    1 вер, 2022
    Скільки разів я вигукував: «Це так круто», створюючи цей набір, особливо в першій половині збірки, не можна навіть полічити. Мене приємно потішило, що цей замок захищають дами, тож, дякую вам, леді в обладунках. Класно, що тут є достатньо Чорних соколів, тож я міг поєднати їх із солдатами з минулорічного набору. Є стільки цікавих кімнат, у яких можна грати та створювати історії. Хоча деякі деталі втрачаються, якщо ви не придивитеся дуже близько, особливо в нижніх кімнатах, його дуже приємно досліджувати та помічати щось нове або забуте. Сподіваюсь на розширення лінійки;)
    Достоинства:
    Дивовижні особливості, як-от дверні двері на сторожці, сходи та прихована печера. Мініфігурки фантастичні, з великим різноманіттям середньовічних людей. Для тих, хто любив тему Lego Castle у дитинстві у 1980-х роках, цей набір буде дивовижною подорожжю спогадами, з деякими сучасними поворотами.
    Недостатки:
    Недолік не до цього набору, а загалом: дуже не вистачає наборів Lego, присвячених чисто замковій тематиці.
  • 5.0

    1 вер, 2022
    Замок Лицаря Лева приєднався до замку Гаррі Поттера Хогвартсу і мушу визнати, вони чудово ладнають. Незважаючи на те, що набір не був найскладнішим для зібрання, безумовно, було кілька веселих моментів із секретними дверима, а також підйомним мостом. Увага до деталей є фантастичною, і включення клавесина змусило мене досліджувати, коли вони вперше з’явилися (1600-ті роки). Мої єдині зауваження полягають у тому, що я хотів би побачити середньовічну туалетну кімнату (начебто очікував цього, оскільки ванні кімнати/туалети були включені в останні модульні конструкції, а замкові туалети дуже унікальні за своїм розміщенням).
    Достоинства:
    Дуже деталізований гарний набір із надзвичайною кількістю міні-фігурок. Подобається те, як балкон розгортається у міст і наскільки все це цілісно. Окремий плюс за те, що замок поєднаний з місцевістю та розташований на у горах.
    Недостатки:
    Дивно, що у такому великому замку не знайшлось місця хоча б одному туалету.
  • 5.0

    1 вер, 2022
    Тож я чекав на цей замок відтоді, як пішли чутки, що набором до 90-ї річниці буде замок. Я не втримався і побудував його за раз, але на це пішло декілька годин плідної праці і масштаби справді вражають. У ньому є 21 мініфігурка, 1 скелет, 2 коня, корова, ягня та птах. Підйомний міст із противагою працює надзвичайно добре, мені подобається механізм швидкого закриття передніх воріт, а рейка задніх дверей працює бездоганно. Таємні кімнати та печери лісників настільки детальні, що могли б потягти на окремий набір. Головний мінус цього набору: ціна, але з урахуванням підвищення цін це зрозуміло. Зрештою, хоч і трохи дорогий, я вважаю, що якщо ви фанат замкової тематики та можете дозволити побавити себе ВЕЛИЧЕЗНИМ набором.
    Достоинства:
    Майже все, починаючи від таємних лігвищ і люків і закінчуючи технікою будівництва, демонструє пильну увагу до дизайну. Є багато деталей, і деякі важко побачити після завершення будівництва, як-от кажани в печері під замком. Хотілося б побачити додатковий набір для цього (можливо, стайню, кілька середньовічних магазинів тощо).
    Недостатки:
    Прапори не можуть вказувати в одному напрямку.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари