>
Передзамовлення
4399 грн
3480 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

874 шт.
5 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
6898 грн
5405 грн
+ =
10248 грн
7984 грн
+ =
6498 грн
5244 грн
+ =
9598 грн
7848 грн
+ =
10698 грн
8772 грн
+ =
4748 грн
3749 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Персонажі ЛЕГО люблять повеселитися в парках атракціонів і одні з різновидів представлені в наборі LEGO "Космічні гірки". Вони натхненні довгою історією дослідження Сонячної системи. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 31142 був випущений у рамках серії LEGO Creator. Він містить 874 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дають змогу з одних і тих самих деталей створити кілька збірок. Водночас є частина великих наборів, які присвячені одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до пам'яток і космічних кораблів. 

Фігурки в парку атракціонів

Набір ЛЕГО 31142 містить 5 дорослих мініфігурок і 1 малюка. Перша їх частина - це сім'я, представлена батьком, донькою, сином і маленьким фанатом космосу. Кожен з них має принти, які продовжуються на спині і двосторонні вирази обличчя. У той час, як діти виглядають веселими та схвильованими, зовнішній вигляд батька змінюється зі щасливого на такий, ніби його ось-ось знудить. 

У штаті працівників 2 жінки. Одна з них носить синій комбінезон, призначений для перебування на космічній станції, а друга - білий скафандр із великим шоломом і золотим забралом для відкритого космосу.

Щоб придумати ще більше історій, торси, зачіски та голови мініфігурок можна міняти місцями, створюючи нових персонажів. 

Запаморочливі розваги

Запропоновані набором деталі дають можливість зібрати не один атракціон, а вибирати між 3 варіантами:

  1. американські гірки. Конструкція складається з великої білої капсули - входу, самих гірок, 3 візків, марсохода, ракет і космічних тіл. Круглий метеор має блок, що світиться. Доповнює основну частину маленький атракціон ракета. Повертаючи маленьку шестерню, збірка може рухатися вперед і назад;
  2. карусель НЛО, що обертається. Розвага містить блок космічної станції, карусель, що обертається, з ракетою і шатлом, установку для малюка, робота, назву атракціону;
  3. атракціон вільного падіння. Остання збірка має ліфт, який може підніматися нагору і стрімко спускатися, велику модель ракети і маленьку карусель для малюка.

Не забудьте пристебнути ремені безпеки, адже кожен з атракціонів, представлених у наборі ЛЕГО "Космічні гірки" настільки захопливий, що можна вистрибнути зі штанів. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    6 вер, 2023
    Оскільки це набір 3 в 1, я насправді купив більше, ніж 1. У мене є тематичний парк Лего з безліччю атракціонів, тому "космічна зона" була необхідна і давно назріла. Американські гірки як основний набір візуально вражають, а маленькі особливості світлого цегляного метеора та садової капсули на космічній базі - справді приємні штрихи. Візуально виглядає просто неперевершено. Для гри американські гірки теж веселі, мені подобається маленька бічна ракета для дитини. Атракціон "падіння" теж не відстає, він акуратний та міцний. Карусель працює дуже плавно та обережно. Набір може навіть підійти як донор деталей, оскільки є кілька незвичайних частин, як-от округлі схили чверті кола на даху будівлі та круглі пластини оранжевого кольору, не кажучи вже по рейки. Загалом- супер!
    Достоинства:
    Готова модель виглядає чудово, з нею весело грати. Мініфігурки мають альтернативні вирази обличчя, які рідше зустрічаються в наборах Creator. Темно-сині рейки є гарною заміною більш звичним яскраво-зеленим та червоним. Космічний декор простий, однак додає необхідної деталізованості треку.
  • 5.0

    6 вер, 2023
    Один з найкращих наборів Лего, які у нас були!!! Ми любимо набори LEGO Creator, оскільки вони дають 3 можливості для побудови, і коли ви хочете щось змінити, завжди є можливість це зробити! Мій син любить космос і приєднав це до деяких зібраних наборів, щоб зробити більший тематичний парк! У наборі є кілька чудових деталей, таких як астероїд, що світиться, малюк космонавт, дитячі та дорослі персонажі, інопланетяни та багато рухомих деталей на атракціонах тематичного парку. Це набір, у якому я на 100% впевнений, що люди захочуть мати всі три версії для парку. І ми, мабуть, одні із них.
    Достоинства:
    Набір, який справді показує американські гірки, а не те, що в наших парках. Поєднання кольорів одразу наштовхує на космічну тему - білий, синій, чорний. Вагончик легко їде по рельсам, постійно оминаючи космічні деталі. Є цеглинка, що підсвічується, яка чудово виглядає як астероїд. Малий астронавт просто чудове доповнення, хоча і неочікуване.
    Недостатки:
    Прям в ідеалі в ідеалі, набір повинен був з коробки мати можливість запустити за допомогою двигуна.
  • 5.0

    6 вер, 2023
    Я великий фанат подібних ніби ретро наборів, тому й взяв цей комплект також. Для моєї основної збірки я обрав головні американські гірки, вони найкращі у цьому наборі. Хоча усі варіанти не надто складні, космічні елементи чарівні і добре виконані, що робить збірку досить цікавою і захоплюючою. Круто, що американські гірки насправді досить добре їздять по рейках, і я хотів би побачити версію з електроприводом в дії (якби я був мініфігуркою, я б неодмінно захотів покататися). Кожен поворот розумно поєднує в собі космічну тематику, і на хвилину я сам відчув себе справжнім астронавтом. Ціна здається трохи зависокою, але для мене цей набір виділяється, і я радий, що взяв його.
    Достоинства:
    Три чудові атракціони на вибір. Велика кількість деталей і цінність гри, оскільки дійсно весело запускати вагончики. Класичний космічний малюк у синьому скафандрі. Я підозрюю, що це буде набір, який будується знову і знову
    Недостатки:
    Альтернативні варіанти мають використовувати більше деталей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари