>
В наявності
4199 грн
3496 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 800 шт.
0 шт.
58 × 8 × 37 cm
5+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
4958 грн
4081 грн
+ =
5378 грн
4404 грн
+ =
6448 грн
5273 грн
+ =
6598 грн
5344 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Фантазія в дитини створює дивовижні речі, даючи змогу подорожувати в різні світи. У них пірати б'ються з морськими монстрами, лицарі рятують принцес, а в лісовій гущавині можна побачити єдинорога. Допомогти втілити плоди уяви в реальність і зустріти своїх героїв може допомогти набір LEGO "Всесвіт творчих фантазій". А дорослі з набором можуть повернутися на деякий час у дитинство й отримати просту емоцію радості. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 11033 був випущений в рамках серії LEGO Classic. Він містить 1800 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 5 років. Тематика набору - творчість. 

Особливості серії. Серія LEGO Classic характеризується наявністю стандартних деталей: кубиків, коліс, панелей, кружечків тощо. Яскраві кольори та сумісні деталі дають змогу збирати все, що завгодно, обмежуючись лише власною фантазією. 

Фантастичні пригоди

Набір ЛЕГО 11033 може відправити відразу в кілька світів. У комплект додано 2 інструкції, в кожній з яких по 2 пригоди з тематичними збірками. Також наприкінці є кілька фотографій, які можуть надихнути на власні ідеї. 

  1. лігво дракона. Головною збіркою логічно є зелений літаючий змій. У нього рожеві крила з хвостом, роги та полум'я з рота. Противниками дракона виступають маленькі лицарі. Вони озброєні мечами, мають шоломи, схематичну кольчугу та прапор. Один із доблесних лицарів подорожує на білому коні з чорною гривою. Остання частина збірки - гора золота. На моменті вибору сценарію можна зупинитися як на історії з багатим лігвом дракона, так і на королівській скарбниці;
  2. замок чаклуна. Найбільше деталей у такому разі йде на побудову білого замку з блакитними куполами, які закінчуються прапорами. Він має 2 вежі, які з'єднані аркою. Мешканець замку - чаклун із довгою бородою та в ковпаку. У руці в нього маленька чарівна паличка. Компанію магу складає живий фіолетовий гриб з очима, а також біло-фіолетовий єдиноріг із крилами;
  3. морський змій. Зірка такої варіації - великий зелений змій, що живе під водою. Його збірка виконана таким чином, що він наполовину під водою, а зверху видніється його хвіст, частина тіла і усміхнена голова з шипами ззаду. Разом зі змієм мешкає русалка із зеленим волоссям і фіолетовим хвостом;
  4. піратський корабель. Продовжує морську тематику піратський корабель. Основа його зроблена з коричневих деталей як із дерева, а також у неї вбудовані гармати. Підноситься над кораблем чорно-білий смугастий прапор. І який же корабель без його екіпажу. Роль піратів у наборі виконує білий скелет у чорному капелюсі, а також зелений гоблін у коричневій сорочці. У них є невеликі аксесуари, а саме золотий кубок для рому і сірий меч. 

Рушайте у власноруч створену пригоду, скориставшись запропонованими ідеями і доповнивши їх збірками з решти деталей у наборі ЛЕГО "Всесвіт творчих фантазій".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари