>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

697 шт.
0 шт.
35.2 × 6.6 × 18.8 cm
10+
0 шт.

Опис

Уявіть, як захоплююче оживають герої "Гаррі Поттера та В'язня Азкабану" завдяки колекційному набору LEGO Brick Headz! Гаррі у своїй чарівній мантії з паличкою в руці миттєво привертає увагу своїм яскравим виглядом. Герміона як завжди виглядає розумно, з книгою в руці, готова до нових пригод. Сіріус Блек, з його хитрим поглядом і чорним плащем, просто чарівний. Дементор, у свою чергу, викликає мурашки своїм похмурим виглядом та лякаючою силою. Нарешті, Олень Патронуса чудово доповнює цей набір, надаючи йому душевності та загадковості.

Цей конструктор LEGO - відмінний вибір у подарунок для фанатів Гаррі Поттера різного віку. Зберіть їх усіх із 697 крихітних деталей і прикрасьте свою полицю дивовижною колекцією або відправляйтесь в дорогу пригод, адже разом із цими Brick Headz ваші можливості нескінченні!

Про набір

Цей набір LEGO "Гаррі Поттер та В'язень Азкабану" містить все необхідне для створення п'ятірки відомих персонажів у стилі LEGO BrickHeadz. У наборі є інструкції зі складання кожного персонажа, що робить процес складання захоплюючим і легким навіть для будівельників-початківців. Збірні фігури мають висоту 8 сантиметрів кожна, включаючи опорну пластину, що робить їх відмінним елементом для декорації або гри. Крім того, кожна фігура Гаррі Поттера, Герміони Грейнджер та Сіріуса Блека поставляється з паличкою, щоб додати додаткову атмосферу магії.

Набір включає 697 деталей, що забезпечує достатню кількість матеріалу для творчості та натхнення. Цей набір ідеально підходить як подарунок для фанатів Гаррі Поттера, як для дітей віком від 10 років, так і для дорослих колекціонерів.

Більше того, збираючи цей набір, ви не тільки створите чудові фігури своїх улюблених персонажів, але й розвинете свої творчі та конструктивні навички. LEGO Brick Headz - це не тільки захоплююча розвага, а й можливість виявити свою індивідуальність, варіюючи деталі та висловлюючи своє бачення героїв. Крім того, цей набір можна комбінувати з іншими наборами LEGO Brick Headz для створення ще більших і найцікавіших моделей або для розширення колекції. Адже у світі LEGO можливості безмежні! Окрім іншого, складання цього набору може стати чудовим способом провести час разом із сім'єю чи друзями. Розділіть деталі між собою, змагайтеся в тому, хто збере свого персонажа швидше, або просто насолоджуйтесь спілкуванням та спільною творчістю.

Крім того, кожна фігурка після складання стане відмінним елементом інтер'єру, додаючи до вашої кімнати або офісу краплю чарівництва та ностальгії. Цей набір - не просто іграшка, це справжній витвір мистецтва, який можна милуватися та захоплюватися.

Так що не зволікайте і вирушайте в захоплюючу подорож у світ магії та пригод з колекційним набором LEGO Brick Headz "Гаррі Поттер та В'язень Азкабану"!

 

Придбати колекційний набір LEGO Brick Headz Фігурки серії "В'язень Азкабана" (40677) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари