>
Уточнити наявність у постачальника
3699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

549 шт.
0 шт.
35.2 × 6.6 × 18.9 cm
10+
0 шт.

Опис

Відсвяткуйте 40-річчя одного з найпопулярніших фільмів в історії кіно - "Зоряні війни: Повернення джедая" разом із унікальним колекційним набором від компанії LEGO - це набір LEGO BrickHeadz Герої битви за Ендор (40623). Конструктор стане чудовим подарунком для кожного шанувальника культової космічної саги віком від 10 років.

Використовуючи покроковий ілюстрований посібник зі збирання з 549 кубиків ЛЕГО ви зможете зібрати п'ять озброєних героїв битви при Ендорі в автентичному вбранні:

  • Люк Скайуокер - у чорній куртці та чорних штанах з коричневим ременем та великою сірою пряжкою. Із зеленим світловим мечем у руках;
  • R2-D2 - дрон з двома прямими ногами та червоним оком - сенсором;
  • Уікет - у помаранчевому капюшоні та зі списом у руках;
  • Лендо Калрісіан - одягнений у бежевий жилет з кобурою та ременем через плече, блакитні штани та блакитну мантію.
  • принцеса Лея - одягнена в костюм камуфляжного кольору з косим подолом та чорним ременем, на голові захисний шолом, а в руці кругле печиво.

Кожен колекційний герой має спеціальну опорну плиту з кубиків ЛЕГО для створення героїчного образу і зручної демонстрації.

Розмір зібраних фігурок з підставками складає 8 см заввишки і 5 см завдовжки і ширини, за винятком R2-D2 і Уікет їх висота становить - 5 см.

Трохи історії

"Битва при Ендорі" - це важлива і одна з наймасштабніших галактичних битв громадянської війни кінотрилогії. Події розгортаються під час фільму "Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая". Сюжет фінальної частини наступний - повстанці під командуванням принцеси Леї та Люка Скайуокера організують атаку на Ендор, де розташована головна база Галактичної Імперії. Саме там будується нова бойова космічна станція – Зірка Смерті ІІ. Під час битви повстанці борються з елітними штурмовиками та двома могутніми лордами ситхів - Дарт Вейдером та Імператором Палпатіном. Незважаючи на величезні втрати і труднощі в цій битві, повстанці перемагають і знищують бойову космічну станцію, і тим самим набувають довгоочікуваної свободи у всій галактиці.

Про Серію LEGO BrickHeadz

Серія наборів LEGO BrickHeadz – це серія колекційних наборів від компанії LEGO. Оригінальна ідея конструктора пропонує вам зібрати із стандартних кубиків ЛЕГО унікальні квадратні фігури. Кожен набір містить детальні інструкції для складання однієї або кількох фігур, які можуть зібрати героїв із кінофільмів, мультфільмів, коміксів, відеоігор та інших популярних різноманітних персонажів. Фігури мають приблизно однаковий стиль та висоту, що дозволяє легко комбінувати їх між собою та збирати унікальні колекції.

Збирайте власні унікальні колекції популярних героїв на різноманітні теми у вигляді квадратних фігур від LEGO BrickHeadz.

Серія колекційних конструкторів BrickHeadz були випущені в 2017 році і швидко стала популярною серед справжніх фанатів та колекціонерів LEGO.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари