>
В наявності
41999 грн
39996 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

6 785 шт.
9 шт.
58.5 × 38.5 × 47.5 cm
18+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

41999 грн
39996 грн
+ =
42628 грн
40487 грн
41999 грн
39996 грн
+ =
44798 грн
42348 грн
41999 грн
39996 грн
+ =
49098 грн
45463 грн
41999 грн
39996 грн
+ =
42628 грн
40487 грн
41999 грн
39996 грн
+ =
44798 грн
42348 грн
41999 грн
39996 грн
+

LEGO Star Wars AAT (75080)

5499 грн
4620 грн
=
47498 грн
44616 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Броньовані всюдиходи зі Зоряних війн вже не один раз добиралися до наборів LEGO, але такого Ви ще не бачили. Крокохід з набору LEGO "АТ-АТ" вразить Вас як своїм розміром, так і запропонованими функціями.

Кілька слів про крокохід

Танки, сконструйовані компанією “Верфі Куата” за часів Республіки, стали основою армії Галактичної Імперії. Свою популярність набули завдяки Максиміліану Вірсу, який розмістив їх на багатьох планетах і задіяв у битвах Громадянської війни. І цьому було своє пояснення, адже АТ-АТ могли вміщувати до 40 бійців, перевозити 4000 кілограм, стріляти турболазерною гарматою і знищувати ворогів кроковими опорами.

Коробка та її вміст

Набір LEGO 75313 має 6785 деталей, тому коробка великого розміру. На ній демонструється АТ-АТ із різних сторін. Усередині 4 коробки, у яких знаходиться 50 пакетиків з деталями. Кожній коробці присвячена окрема інструкція, в якій крім кроків складання є невеликі розповіді про модель та розробку. Також є аркуш із 8 наклейками, які переважно розташовуються всередині збірки.11

Збірка АТ-АТ

Збірка крокоходу в наборі LEGO 75313 розділена на 4 коробки і відповідно 4 інструкції:

  1. шасі та верхні опори;
  2. ноги;
  3. корпус;
  4. зовнішня оболонка та корпус.

Цікавий факт! Якщо перевернути всі коробки, то побачите кроки АТ-АТ по снігу.

Збірка починається з шасі, верхніх опор і міцної рами Technic. Далі Ви перевернете його і почнете додавати деякі деталі: початкові ноги із суглобами, люк для Люка, “гомілки” та ступні. Для того щоб всюдихід впевнено стояв на будь-якій поверхні, додані гумові деталі, які кріпляться до ніг. Після ніг починається формування броні. На цьому етапі з'являються деталі інтер'єру: відсік для 40 мініфігурок, паливні баки, кабіна для пілотів, 2 спідери, бластери. Останнім етапом стане додавання броні та складання голови. Після цього залишиться лише зібрати інформаційну табличку про всюдихід.

Готову модель, яка у висоту досягає більше 60 сантиметрів, можна відобразити так, як Вам завгодно, враховуючи те, що ноги рухливі. За рахунок грамотних дизайнерських рішень та гумових накладок, шанси впасти у крокоходу мінімальні.

Команда мініфігурок

У наборі LEGO "АТ-АТ" Вам нададуть перші 9 із 40 мініфігурок, які можуть поміститися всередину. Серед них:

  • Люк Скайуокер в помаранчевому костюмі пілота. Аксесуар - світловий меч та тепловий детонатор;
  • генерал Вірс у сірій формі імперців. Аксесуар – бінокль;
  • командир снігових штурмовиків у оновленій білій броні. Аксесуар – бластерна гвинтівка;
  • 2 водія АТ-АТ у блакитній формі та величезних шоломах. Аксесуар – бластерні пістолети;
  • 4 снігових штурмовика у білій броні. Аксесуар – бластерна гвинтівка.

Для мініфігурок також передбачені 2 спідери, для яких є спеціальний відсік. Це невеликі збірки, на які можна посадити фігурки.

 

Будь-який фанат Зоряних війн оцінить такий великий та детальний набір, як LEGO "АТ-АТ". Застрибуйте на борт і візьміть участь у захоплюючих битвах, разом із командою з 9 мініфігурок.

Вдалої та цікавої збірки!

 

  • 5.0

    4 лют, 2022
    Прекрасное дополнение к любой коллекции. Внимание к деталям в каждом аспекте этой сборки от ног до тела и головы было невероятным. Готовая модель совершенно потрясающая, и я с удовольствием смотрю на нее каждый день. Помимо внешней привлекательности, шагоход также имеет проработанный интерьер и место для множества фигурок на креслах. Среди фигурок особенно отмечу генерала Вирса с новыми принтами.
    Достоинства:
    Масштаб превосходит все ожидания. Дизайн ног классные и они довольно хорошо удерживают вес и поддерживают баланс. То, чего вы ждете, покупая набор 18+.
    Недостатки:
    Некоторые детали на голове чуть плохо держаться.
  • 5.0

    4 лют, 2022
    Это набор UCS, которого я ждал годами. Он прекрасен как внутри, так и снаружи. Полный интерьер для такого набора встречается довольно редко, а здесь прям полный корабль внутри. В этом наборе также есть отличные мини-фигурки, и их много, аж 9 штук. Одна небольшая проблема / придирка заключается в том, что лицевые панели по бокам головы удерживаются только двумя техническими штифтами.
    Достоинства:
    Много функций, фигурок и можно добавить свои. Удивительно, как можно регулировать позу и положение ног с помощью кирпичной отвертки, которая входит в этот набор. Подвижная голова.
    Недостатки:
    Не все соединяется так хорошо, как того хотелось бы, но в конечном модель вроде как крепкая.
  • 4.0

    4 лют, 2022
    Набор является обязательным для коллекционеров «Звездных войн». Сборка гладкая и не имеет повторений. Масштаб великолепный, чрезвычайно внушительный. Около 50 минифигурок удобно помещаются внутри, что делает АТ-АТ еще и довольно точным к фильмам. Подвижные ножки безусловно хорошее дополнение. Единственные проблемы с набором - это четыре сиденья в нижней части у стоек. Эти четыре угловых сиденья слишком тесны, чтобы на них могла поместиться минифигурка.
    Достоинства:
    Эта штука — инженерный шедевр, поскольку голова и ноги соединяются в таком масштабе и не разваливаются. Удивительно, но повторений почти нет. Внутри достаточно места.
    Недостатки:
    Самый большой недостаток этого набора в том, что он не такой прочный, как я ожидал. К тому же, имеет мало места для фигурок в нижней части.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари