>
Передзамовлення
4249 грн
3368 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 685 шт.
0 шт.
35.4 × 11.8 × 19.1 cm
16+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
6348 грн
4985 грн
+ =
9048 грн
7400 грн
+ =
10748 грн
8828 грн
+ =
6798 грн
5331 грн
+ =
12448 грн
10256 грн
+ =
4598 грн
3637 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Живучи в Нью-Йорку, Статуя Свободи нагадує мені, що Сполучені Штати Америки завжди вітали тих, хто прагнули дихати вільно і шукати кращого життя" - Чарльз Рейнджел (цитату можна виявити всередині коробки)

Статуя Свободи - одна з найвідоміших архітектурних споруд у світі і до того ж важливий вияв дружби США з Францією, яка зародилася за часів революції. Не дивно, що така цікава та культова будова стала доступною для фанатів конструктора з набором LEGO “Статуя Свободи”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21042 було випущено у рамках серії LEGO Architecture. Він містить 1685 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 16 років. Тематика набору – архітектурні пам'ятки.

Особливості серії. Серія LEGO Architecture дозволяє повторити в мініатюрі найзнаменитіші шедеври архітектури, багато з яких бачили не одну епохальну подію. Стильні складання прикрасять будь-який інтер'єр.

Складання Статуї Свободи

Модель із набору будується у п'ять етапів:

  1. основа та нижня частина п'єдесталу;
  2. середня частина;
  3. верхня частина та посилення для Статуї;
  4. внутрішня частина Статуї;
  5. зовнішнє оздоблення.

Перші кілька сантиметрів п'єдесталу наповнені деталями, які задають тон решті конструкції. У тому числі різні виступи, які формують цікаву структуру. Наступний розділ точно відтворює центральну частину п'єдесталу. Постамент завершується кутовою кладкою та верхнім оглядовим майданчиком. Далі настає час самої Статуї. Спочатку будується центральне ядро із цегли з шипами з боків, на яке будуть облицьовані зовнішні деталі статуї. Це і відбувається – пластини та схили кріпляться до стрижня, утворюючи зменшену Статую Свободи.

Готова модель

У готовому вигляді Статуя досягає понад 40 сантиметрів у висоту і виконана в пісочно-зеленому кольорі (якби набір ЛЕГО 21042 був заснований на початковому зовнішньому вигляді, то мав би мідний колір, проте Статуя окислилася з часом і стала зеленою). Єдине порушення ідилії – золотисте полум'я. На короні Статуї 7 шипів, що символізують 7 континентів світу. Біля її ніг є частини наручників, які означають розірвані ланцюги. У руках Леді Свобода тримає скрижаль – символ Декларації незалежності США, ухваленої у 1776 році.

Невелика відмінність від оригінальної Статуї – обличчя моделі. Через масштаб, дизайнери пішли на компроміс і надали Статуї просте обличчя, використовуючи рівну частину зеленого щита. Це було зроблено через те, що будь-які деталі кубиків LEGO мають тенденцію здаватися досить мультяшними, що може бути недоречним для такої споруди, як Статуя Свободи. За бажання, більш точне обличчя можна відтворити вже самостійно.

Зібраний демонстраційний набір ЛЕГО “Статуя Свободи” може стати чудовим початком розмови за журнальним столиком про Велике яблуко, архітектуру чи складання конструктора. Більше того, це хороший спосіб висловити свою відданість демократії та західним цінностям.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    26 сер, 2021
    очень приятный набор, не ожидала, что он будет на столько красив в интерьере. Спасибо магазину за супер быструю доставку :)
    Достоинства:
    приятная интересная сборка красивый результат, очень нравится любоваться набором с боковых граней весьма детализированный набор в сравнении с реальным объектом, кроме лица ;) но оно и хорошо, лично мне в реале оно кажется слишком унылым.
    Недостатки:
    не всегда корректные цвета деталей в инструкции, будьте внимательны
  • 5.0

    18 лис, 2020
    Серия Архитектура - это как тест, насколько ты хорош в сборке лего. И честно говоря, этот тест я прошла с трудом)) Было несколько моментов, которые приходилось переделывать. Даже отложила из-за этого сборку на несколько дней, чтоб сесть с новыми мыслями. В цоколе много повторений, но этого следовало ожидать, учитывая детали. Множество зеленого цвета станет приятным бонусом, даже если использовать его для других построек. Те, кто собираются взять набор, просто советую вам не торопиться побыстрее закончить.
    Достоинства:
    Этажи с балконами под статуей. Красивые цвета.
    Недостатки:
    Почему-то у статуи нет лица. Могли бы сделать, учитывая масштабы. Также
  • 5.0

    18 лис, 2020
    Собирал набор на карантине и это хоть немного меня развлекало. Не торопясь собрал за неделю. Дам совет, что следите внимательно за зелеными детальками, потому что у меня к концу определенные закончились и пришлось примерно половину перестраивать. Также нужно довольно хорошо следить за этапами, когда здание “перетекает” в леди. Отличные детали в виде факела, книги. А также понравилось решение с балконной секцией, добавляет реалистичности. Готовая постройка сразу бросается в глаза и привлекает внимание.
    Достоинства:
    Схожесть с оригиналом, балкон, детали.
    Недостатки:
    Много моментов, на которых можно ошибиться.
  • 5.0

    4 жов, 2020
    Собирали с дочкой вместе. Хоть и написано, что 12+, а все равно достаточно сложно. Особенно, если невнимательно собирать, то можно облапошиться и потом придется все переделывать, потому что ставишь детальку не так) Несколько раз так было) Так что лучше следите за инструкцией, чтобы не повторить наших ошибок. Но время все равно провели весело. Теперь красуется на полке
    Достоинства:
    Люблю когда много деталек и нужно разбираться
    Недостатки:
    Обидно, что не сделали лицо проработанным
    • 18 лис, 2020
      Я вообще в самом начале ошибся и пришлось под конец все переделывать. Но ничего, все равно набор очень понравился ;)
    • 18 лис, 2020
      Да, лицо как будто бы просто отрубили. Почему такое решение - не понятно.
  • 5.0

    19 сер, 2020
    Невероятно! Детализация ,принцип сборки отдельных фрагментов.. это - уровень! Такое удовольствие, - дух захватывает! Это несравнимо, совершенно индивидуальный подход в реализации.Восторг! Ребёнок собрал на протяжении дня. 10 лет ,но парень опытный в сборке:) Его интересовала каждая деталь . Мы читали буклет ,мы гуглили доп. информацию. Мы узнали много интересного и здорово провели время вместе. Теперь хотим собирать потихоньку серию ..) Реально впечатляет!
    • 18 лис, 2020
      Правда что ли, что собрали буквально за день? Странно... Даже мне понадобилось несколько, чтоб закончить.
  • 5.0

    23 гру, 2018
    Дядя, зная о любви сына к конструкторам Lego, подарил этот набор ему на круглую дату в 10 лет, сынок с большим интересом принялся собирать, пожалуй, один из самых известных архитектурных памятников в мире. В наборе 1685 деталей, поэтому целых 3 дня ушло у сына на то, чтобы сложить Статую Свободы. В комплекте идет хорошая инструкция в буклете, в которой до малейших деталей расписано, как необходимо её складывать. Получается весьма немалая, хорошая детализированная копия. Лучше всего, как по мне, до малейших деталей передан именно пьедестал, на котором она стоит. Уж больно схож с оригиналом.
    • 18 лис, 2020
      Это вы еще Эмпайр-билдинг не видели)) Кстати, если подумываете взять что-то похожее - советую обратить внимание.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари