>
Передзамовлення
779 грн
613 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

193 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
4.5

Опис

Кому ж не подобаються лисички з гри Minecraft. Вони завжди дуже милі та дружелюбні, з'являються у нічний час і бояться людей. А чи замислювалися Ви про те, щоб пожити в будинку, побудованому у формі лисиці? Якщо відповідь позитивна, то набір LEGO “Нора лисиці” точно припаде Вам до смаку.

Про набір

Набір LEGO 21178 - один із невеликих січневих наборів 2022 року у підтемі LEGO Minecraft. На передній стороні коробки основне зображення будиночка, а ззаду - він у розрізі (вид ззаду). Усередині 193 деталі, 2 мініфігурки, 3 тварини, друкована інструкція та багато-багато веселощів. У готовому вигляді, збірка складе більше 10 сантиметрів заввишки, 17 завширшки і 12 завглибшки.

Персонажі набору

Набір LEGO "Нора лисиці" доставить не одну годину веселощів, зокрема через наявність досить великої кількості персонажів з гри. Тут є:

  • головний герой у костюмі лисиці. Ймовірно, щоб жити у такому будинку, потрібно виглядати відповідно. Тому герой тут рудий, з білою грудкою та милими вушками;
  • зомбі-утопленик. Він трохи світліший за звичайного зомбі, весь у тині і порваному коричневому одязі. Хто грав у гру, пам'ятає, наскільки набридливі вони під водою;
  • лисиця. Збірна фігурка дорослої лисиці, виконана в оранжевому та коричневому кольорі з білим хвостиком;
  • лисеня. Така сама фігурка, як і дорослої лисиці, тільки меншого розміру і з однією чорною підставкою знизу;
  • песець. Білий варіант лисиці, що спавниться у сніговій тайзі. За розміром відповідає дорослій лисиці, вілмінність лише у білому кольорі.

Ну що, переконалися, що лисиць у наборі LEGO 21178 хоч греблю гати? До того ж усі вони мають рухливі хвостики. Нагодуйте їх ягідками, захистіть від зомбі-утопленика і спостерігайте, як з настанням ранку, вони мирно згорнуться калачиком і заснуть.

Усередині будиночка

Розташований у тундрі, будинок привертає чимало уваги. Усередині такого незвичайного будинку у формі сплячої лисиці, як у цьому наборі, є все необхідне для життя:

  • верстак, щоб щось скрафтити;
  • ліжко, щоб швидко перечекати ніч;
  • пічка, щоб переплавити руду;
  • тортик, щоб підкріпитись;
  • карта місцевості, щоб не заблукати в подорожах;
  • невеликий вазон, щоб створити затишок.

У будинка відкрита задня частина та є дах, що піднімається. Це забезпечує легкий доступ всередину і дуже спрощує гру.

Зовні Ви знайдете кілька квіточок, факел, вудку, бочку з алмазним мечем усередині та невеликий ставок.

Пригоди починаються

Набір LEGO 21178 допоможе Вам поринути у світ Minecraft та створити власні, незабутні пригоди. Збудуйте власний будинок у формі сплячої лисиці, погодуйте тварин ягодами, створіть алмазний меч і приготуйтеся до зустрічі з зомбі-утоплеником, щоб здолати його цим же мечем. А у вільний час займіться рибалкою. Добре, що риба тут водиться. Або створіть свою пригоду, яка повністю відрізнятиметься від запропонованої.

Як дітям, так і дорослим сподобається ідея отримати набір LEGO "Нора лисиці" та насолодитися пригодою з безліччю лисичок (і одним зомбі-утоплеником!).

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    27 бер, 2024
    Милый набор, взял потомучто будет хорошо смотреться на моей полке. Но я не понимаю почему в качестве противника был выбран именно Утопленник, воды там довольно мало, было бы логичнее в качестве врага увидеть в этом наборе зимогора. Также мне не нравится текстура алмазного меча (это касается всех Майнкрафт наборов). Люблю лисичек, поэтому главный плюс этого набора это именно они
    Достоинства:
    Милые лисички, приятная цветовая гамма
    Недостатки:
    Непонятный выбор врага, текстура алмазного меча
  • 5.0

    13 січ, 2022
    Чем-то новогодним веет от этого набора, поэтому он сразу же после выхода отправился в корзину и был доставлен сыну на рождество. Поскольку на этот праздник не настолько принято дарить подарки, то набор среднего размера как раз подошел. Набор радует новогодним домом-лисицей, новогодним скином лисицы, новогодними лисицами и новогодним зомби-утопленником. Почему все новогоднее? Та я и сам не знаю, если честно)))
    Достоинства:
    Сыну набор очень понравился, поскольку он играет в игру и время от времени встречает там лисиц. Дом небольшой, но есть все для выживания. Чтобы сразится с зомби есть даже алмазный меч.
    Недостатки:
    У песца глаза странные, слишком по-сторонам смотрят.
  • 4.0

    13 січ, 2022
    На самом деле рассчитывал на немного большую лисицу, хотя в описании к набору и написаны размеры. Но сочетание цена-качество-масштаб хорошее, поскольку цена явно не завышена, даже по сравнению с официальным сайтом, где она стоит 20$. Больше удивило то, почему врагом выбран именно этот зомби. Во-первых, дом находится в тундре, разве ему не холодно в ледяной воде? Во-вторых, воды слишком мало, чтобы выбирать именно такого противника.
    Достоинства:
    Набор похож на ферму панд, который также у меня есть. Мне нравится, когда набор привязываю к какому-то отдельному животному, поскольку его тогда много. В данном случае, аж 2 лисицы и песец.
    Недостатки:
    Рассчитывал на больший размер лисицы (но ок, это мой промах). Не понимаю почему варг именно утопленник.
  • 5.0

    13 січ, 2022
    Мій син, якому 12 років тепер просто обожнює цю лисицю. Взагалі він вже давно займається лего і іноді навіть збирає його на час, використовуючи таймер. Набір з будинком-лисицею став хорошим різдвяним подарунком, який зайняв його на кілька годин. Йому вдалося побудувати це, дотримуючись простих і легких інструкцій. У підсумку він відмітив милу сплячу лисицю, персонажа у скіні та лисичок.
    Достоинства:
    Все таке руде та дуже стильне. Подобається, що усе витримано в єдиному стилі та пов'язано з лисицями. Є ворог - зомбі утопленик.
    Недостатки:
    Як на мій погляд, то будинок всередині трохи пустий.

Рекомендуємо подивитися ці товари