>
В наявності
1199 грн
1066 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

29 шт.
0 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
2+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

З такими друзями-веселунами, як Блискавка МакКвін і Сирник, навіть звичайний заїзд на мийку може стати забавною пригодою. Дозвольте дитині самостійно зібрати персонажів улюбленого мультфільму в наборі LEGO “Розваги Блискавки МакКвіна й Сирника на автомийці” і створити з ними безліч ігор, катаючись через автомийку та підкручуючи всі гайки на спеціальному піднесенні.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10996 було випущено у рамках серії LEGO DUPLO. Він містить 29 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 2 років. Тематика набору – тачки.

Особливості серії. Серія LEGO DUPLO відкриває для дітей двері у світ конструктора LEGO, допомагає робити перші збірки, вивчати кольори, літери, цифри та розвивати дрібну моторику. Завдяки вдвічі більшому розміру деталей проблем з ними не виникне.

Нові чи знайомі персонажі

Не має різниці, бачила дитина попередньо мультфільм "Тачки" чи ні, яскраві машинки з усміхненими обличчями відразу привернуть її увагу. Це може стати приводом показати його та побачити радість на обличчі, коли дитина впізнає на екрані свою фігурку. Якщо ж він або вона вже бачили мультфільм, то отримати знайомих персонажів стане ще приємніше. Отже, у наборі ЛЕГО 10996 є:

  1. Блискавка МакКвін - легендарний гоночний автомобіль. Машинка традиційно виконана в червоному кольорі і має принти палаючого вогню, а також числа 95. На передньому бампері сяє біла посмішка, а лобове скло замінено очима;
  2. Сирник - власник звалища Радіатор-Спрінгс та найкращий друг Блискавки. Другий автомобіль набору пофарбований у коричневий колір, а також має зелені та блакитні сліди підфарбовування з боків. Позаду гак, щоб чіпляти автомобілі, оскільки насамперед Сирник – це евакуатор. Однієї передньої фари не вистачає. На передньому бампері посмішка з великими передніми зубами, а на лобовому склі – очі.

Приблизні розміри машинок: 5 сантиметрів заввишки, 6 завдовжки і 9 завширшки.

Час помитися та перевірити, чи добре закручені деталі

Більша зі збірок, представлена в наборі - автомийка. Вона збирається зі збільшених у розмірі блоків та планок, що зручно для маленької дитини. Достатньо виконати кілька кроків, дотримуючись детальної інструкції і мийка буде готова. Обертаючи спеціальну ручку, дитина може імітувати миття машин. Також є окремі аксесуари – блакитна щітка та сіре відро. Щоби помити машини ними, потрібно скористатися власною силою.

Друга частина набору – місце для налаштування автомобіля. Щоб зібрати його, потрібно з'єднати лише 3 деталі. Далі можна встановлювати на верхівку автомобіль та імітувати ремонт, підкручуючи у будь-яких місцях доданим у набір гайковим ключем. Щоб зручніше ремонтувати, місце можна обертати.

Дозвольте дитині приєднатися до пригод двійці друзів у наборі ЛЕГО “Розваги Блискавки МакКвіна й Сирника на автомийці”, які намагаються підтримувати чистоту у перервах між гонками.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари