>
В наявності
689 грн
541 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

23 шт.
2 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Опис

Ви тільки подивіться на нову, яскраву, приголомшливу версію відомого потягу з цифрами, надзвичайно популярного набору LEGO серед малюків віком від півтора років. Оновлений набір обіцяє подарувати вашій дитині ще більше яскравих емоцій і принести масу вражень від гри та навчання.

Про набір

Познайомте вашого малюка з цифрами, новими кольорами, а також з основами конструювання завдяки набору LEGO DUPLO Потяг із цифрами — вчимося рахувати (10954). За допомогою десяти пронумерованих різнокольорових кубиків малюк навчатиметься цифрам і кольорам прямо в процесі гри. У набір входить 23 деталі і 3 ігрових фігурки: доброзичливі хлопчик і дівчинка, а також їх кращий друг — біле цуценя. Придумайте їм милі імена і захоплюючий сценарій для їх подорожі на веселому потязі. За допомогою ігрових персонажів ваш малюк зможе підвищувати свої соціально-емоційні навички, насолоджуючись грою.

Знайомство з цифрами та кольорами

Процес навчання приносить кращі результати, коли малюк виявляє щиру цікавість, а цьому чудово сприяють набори LEGO DUPLO. Адже як чудово, коли, відкриваючи коробку конструктора, дитина щиро радіє новим знанням та розвагам.

Локомотив з поворотними колесами і відкидним дахом (завдяки цьому фігурку можна розмістити всередині локомотива) і три вагончика стануть малюкові відмінною допомогою в такій непростій справі, як засвоєння цифр і кольорів. Вагончики виконані в різних кольорах — червоному, зеленому і блакитному. Кубики з цифрами яскравих відтінків, розмістіть їх у відповідні вагончики. Наприклад: 

  • червоний, помаранчевий і жовтий кубики з цифрами 1, 2, 3 — закріпіть на червоному вагончику; 
  • світло-жовтий, салатовий і зелений з цифрами 4, 5, 6 — на зеленому; 
  • а блакитний, бірюзовий і фіолетовий під номерами 7, 8, 9 — на блакитному. 

Побудувати таким чином можна  прекрасну іграшку — тривагонний потяг довжиною в 47 см з кубиків LEGO DUPLO.

Тривагонний потяг довжиною в 47 см з кубиків LEGO DUPLO

За допомогою десяти пронумерованих різнокольорових кубиків малюк навчатиметься цифрам і кольорам прямо в процесі гри.

За допомогою ігрових персонажів ваш малюк зможе підвищувати свої соціально-емоційні навички, насолоджуючись грою.

Малюкам дуже сподобається веселий кольоровий потяг, вони будуть: 

  • складати; 
  • сортувати;
  • розміщувати по вагонах; 
  • завантажувати для побудови будівель; 
  • вибудовувати в потрібному порядку кольорові пронумеровані кубики.

Мерщій завантажуйте потяг та вирушайте в світ веселих і пізнавальних ігор разом з LEGO DUPLO.

Розвиток і розвага в одному наборі

Малюкові сподобаються яскраві кубики, вагончики і милі фігурки, він буде захоплений грою тривалий час, розважатиметься і розвиватиметься одночасно. Адже LEGO DUPLO об'єднує безмежні веселощі, самовираження і ігрове навчання в одному чудовому конструкторі.

Збирайте і будуйте разом з вашим малюком, розділяйте важливі етапи розвитку разом. Кубики мають великий розмір і продуману форму, щоб ідеально розміщуватися в маленькій дитячій ручці, вони прості в експлуатації, не травмують і не завдають шкоди вашому малюкові. Всі елементи і деталі LEGO проходять суворий контроль якості, перш ніж потрапляють до ваших малюків. У спеціальних лабораторіях кубики перевіряють на міцність, кидають, нагрівають, скручують, тестують на ударостійкість, щоб переконатися в безпеці для ваших малюків.

Подивіться, як обличчя вашого малюка буде світитися від захвату, коли він побудує свій перший потяг з кубиків LEGO. Зовсім скоро він буде чудово конструювати об'єкти будь-якої складності завдяки LEGO.

Конструктор LEGO DUPLO — це універсальний конструктор з безмежними можливостями гри. Всі набори LEGO DUPLO легко можна комбінувати між собою, все елементи підходять один одному, збирайте і об'єднуйте конструктори для отримання нових знань в процесі захоплюючих ігор.

Що в коробці? 23 деталі, 3 ігрових фігурки, ілюстрована інструкція по збірці.

Набір LEGO DUPLO Потяг із цифрами — вчимося рахувати (10954) стане чудовим подарунком малюкові, починаючи з 18 місяців, на будь-яке свято.

Купити конструктор ви можете в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    2 сер, 2021
    Отличный интерактивный и увлекательный инструмент для обучения. Конечно же, обучение для самых маленьких. Моя дочь любит играть с кубиками и строить (но в основном разбирать!) поезд. Цифры хорошие и большие, чтобы мы могли играть и учить. Подскажите, есть ли еще в серии похожие наборы? С кубиками.
    Достоинства:
    Можно и поучится, и поиграть, катая и разбирая поезд. Кубики достаточно большие и яркие. Наклеек нет, все четкие принты.
    Недостатки:
    Хотелось бы получить больше кубиков.
    • 2 сер, 2021
      Здравствуйте. Если Вы хотите получить больше наборов с кубиками, то обратите внимание на такие наборы, как: 10847 (цифры), 10915 (буквы), 10955 (животные), 10558 (цифры).
  • 5.0

    2 сер, 2021
    Часто бывает сложно найти хорошие развивающие игрушки для малышей. Но этот конструктор лего дупло отвечает всем требованиям. Он очень качественный и прочный. Ребенок может учить как цвета, так и цифры. Никаких мелких предметов, которые могут представлять опасность. Во время учебы ребенок развлекается, а я именно этого и хотела.
    Достоинства:
    Цветно и без мелких деталей. Таким образом моя доченька даже согласна учится, ведь это происходит в игровой форме.
    Недостатки:
    1 кубик не влезает на поезд.
  • 5.0

    2 сер, 2021
    Моему внуку очень понравился этот поезд для изучения чисел. Мы долго играли, ставя на все вагонетки разные номера. Ему очень понравились эти цветные кубики. Думаю, он будет часами веселиться. Если что, мелких деталей нет, так что можно давать маленьким детям. Рекомендую!
    Достоинства:
    Есть кубики от 1 до 9 и еще 0. Для игры предусмотрены 3 фигурки: песик, мальчик и девочка. Все яркое и цветное.
    Недостатки:
    Лучше бы колесики были резиновыми.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари