>
В наявності
359 грн
278 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

16 шт.
1 шт.
20.5 × 7.3 × 19.1 cm
2+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

А ваше маля любить грати з машинками? Тоді новий набір LEGO DUPLO для найменших подарує веселу розвагу вашій дитині. Привчайте до екологічності ваших дітей з дитинства, розповідаючи про екологічно чистий електротранспорт та його особливості. Ігровий набір LEGO DUPLO Вітрова турбіна та електромобіль (10985) чудово підійде для візуальних роз'яснень вашій дитині. Прості ігрові елементи набору можуть легко пояснити складні речі, наприклад, як виробляється енергія, як заряджати електричний автомобіль і багато іншого.

Великі кубики для маленьких рученят

Великі та яскраві кубики ЛЕГО ідеально підходять для маленьких ручок, з ними легко грати та збирати конструкції. Кожне маля, починаючи з двох років, без проблем впорається з процесом збирання. Всі набори укомплектовані ілюстрованими покроковими інструкціями, які допомагають впоратися із завданням. Ігровий набір ЛЕГО стане чудовим подарунком для допитливого малюка.

Реалістичні деталі ігрового набору подарують дитині особливе враження. Доручіть механіку перевірити справність вітряної турбіни за допомогою гайкового ключа, потім вам потрібно буде повертати лопаті турбіни, щоб вироблялася електроенергія. Підключіть автомобіль за допомогою гнучкого електричного кабелю до зарядної станції і зачекайте, доки електрокар буде заряджений. Дивіться, у нас з вами гості, це мила коричнева білочка прийшла подивитися, як у вас справи. Давайте вигадаємо їй ім'я.

Про набір

Ігровий набір LEGO DUPLO Вітрова турбіна та електромобіль (10985) складається з 16 елементів ЛЕГО, однієї мініфігурки та однієї ігрової фігурки білки. Конструктор призначений для малюків віком від 2 років.

В результаті складання у вас вийде:

  • Електрокар блакитного кольору із місцем для мініфігурки;
  • Зарядна станція (заввишки 17 см, шириною 21 см і глибиною 7 см);
  • Сірий гайковий ключ.

Інші елементи набору не потребують складання - це квітка, ігрова фігурка білки та мініфігурка дівчини механіка.

Ігрові набори LEGO DUPLO сприяють розвитку різноманітних навичок у малюків, допомагають досліджувати навколишній світ, розвивати творче мислення та багато іншого. Вирушайте разом з вашим малюком у захоплюючу подорож у світ конструювання ЛЕГО. Розділіть моменти веселощів та радості з вашою дитиною, поділіться своїми знаннями про важливість екологічного споживання для нашої планети.

LEGO Building Instructions

Ігровий набір укомплектований простою інструкцією зі збирання, але це ще не все. Щоб урізноманітнити процес будівництва, використовуйте цифрові інструкції в безкоштовному мобільному додатку - LEGO Building Instructions. Кожен малюк може легко використовувати цифрові інструменти додатку, навіть той, хто ще жодного разу не грав у ЛЕГО, легко впоратися з поставленим завданням.

Конструктори LEGO DUPLO відповідають усім світовим стандартам якості та безпеки для дітей. Розміри деталей у кожному наборі передбачені з певного віку дитини, дана інформація зазначена на коробці конструктора. Ігрові набори ЛЕГО Дупло спеціально створені для малюків, габарити кубиків та деталей розроблені спеціально для маленьких рук. А з'єднувати та роздягати деталі під силу малюкові починаючи з того віку, що вказано на коробці набору.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари