>
В наявності
2179 грн
1684 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

37 шт.
4 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2538 грн
1961 грн
+ =
2878 грн
2230 грн
+ =
3178 грн
2524 грн
+ =
5878 грн
4755 грн
+ =
2278 грн
1768 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Племінники Дональда Дака - Крячик, Квачик та Кручик не можуть ні хвилини всидіти на одному місці. Щоб нічого не виявилося розбитим і ніхто не постраждав, Дейзі Дак вирішила цього разу поїхати з каченятами на природу. Приєднуйтесь до них у наборі LEGO "Пригоди на природі", щоб відпочити на свіжому повітрі та дізнатися про основи виживання. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10997 було випущено в рамках серії LEGO Duplo. Він містить 37 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 2 років. Тематика набору - природа. 

Особливості серії. Серія LEGO Duplo відчиняє для дітей двері у світ конструктора LEGO, допомагає робити перші збірки, вивчати кольори, букви, цифри та розвивати дрібну моторику. Завдяки вдвічі більшому розміру детальок, проблем з ними не виникне.

Фігурки качечок

Всі, додані в набір ЛЕГО 10997 мініфігурки - качки, яких можна було бачити в мультфільмах. 

  1. Дейзі Дак - подружка Дональда Дака. Для походу вона вибрала бузковий бант, бузкову футболку, а також блакитний комбінезон. У цій ситуації вона відмовилася від улюблених високих підборів;
  2. Крячик - один із племінників селезня. Він має червону кепку, червону кофту, жовтий рятувальний жилет і жовті лапки;
  3. Квачик - один із племінників селезня. Його від братів відрізняє наявність блакитної кепки, та блакитної кофти. Однак він також має жовтий рятувальний жилет;
  4. Кручик - один із племінників селезня. Останній, але не менш важливий із близнюків має зелену кепку та зелену кофту. З метою безпеки на ньому також рятувальний жилет. 

Незважаючи на те, що каченята трохи нижчі за Дейзі, кожна з фігурок має голову, яка обертається, руки, що піднімаються, ноги, що пересуваються, а також тулуб, що нахиляється. 

Похід до лісу

Для того, щоб зайняти племінників Дональда, в даному наборі Дейзі вибрала варіант з походом. Дістатися до місця відпочинку можна на мікроавтобусі біло-м'ятного кольору. Легко помістити фігурки всередину можна, відкривши дах. Після того, як усі сіли, дах можна закрити, а наверх помістити помаранчеве каное. Після цього компанія готова вирушити в подорож. 

Прибувши на місце, каченята відразу знаходять собі пригоду, адже на них чекає карта скарбів. Сівши на каное, двоє братів вирушають на пошуки скарбу, який захований за водоспадом. Однак пропливаючи під мостом потрібно бути обережним, адже нагорі лежить нестійкий камінь, готовий скотитися вниз від зайвої тряски. Зате нагородою за ризик стають діаманти, знайдені за водоспадом. Після такої виснажливої пригоди, настає час відпочинку. Для цього набором запропоновано розставити намет, закип'ятити чайник на вогні та розслабитися за цікавою книгою. 

Усім іноді хочеться відпочити, і кращого місця, ніж природа для цього не придумати. Дейзі ж поєднує відпочинок з бажанням зайняти племінників Дональда Дака і вирушає до водоспаду в наборі ЛЕГО "Пригоди на природі", кличучи всіх приєднуватися. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 лип, 2023
    Этот набор - именно то качество и возможности, которые можно ожидать от Lego. В набор входят пластиковые персонажи Дейзи Дак, Билли, Вилли, Дилли, а также автофургон, каноэ и декорации, которые можно расставить по своему усмотрению. Мой двухлетний ребенок может собирать и разбирать детали, а также управляться с фургоном. рыша легко открывается с помощью шарнирного механизма, так что персонажи могут легко садиться и выходить. Мне кажется, что возможности использования этого продукта для двухлетнего ребенка несколько ограничены, поскольку идею с поиском сокровищ уловить не так просто в таком возрасте. Однако этот набор хорош для развития ловкости, моторики и даже просто для обучения цветам и новым названиям.
    Достоинства:
    Яркие и узнаваемые персонажи. Дейзи имеет свой неизменный бант, а племянники - разные кепки со свитерами. Легкий для понимания фургон, который можно открывать и закрывать. Все детали природы, а также палатку с каноэ, можно ставить как угодно.
    Недостатки:
    Заложенная в набор история немного рановата для 2 лет.
  • 5.0

    16 лип, 2023
    Цей набір з автофургоном, каное, фігурками качечок та яскравими блоками DUPLO зачаровує серця хлопчиків і дівчаток віком від 2 років. Включення улюблених персонажів, таких як Дейзі Дак та племінників, додає до гри нотку діснеївської магії. Це знайомство розпалює уяву і дозволяє дітям відтворювати улюблені історії Діснея або вигадувати власні пригоди в кемпінгу. Автокемпер, що входить до набору, є міцним та великим. Колеса автомобіля плавно котяться, покращуючи ігровий досвід та заохочуючи до уявних подорожей. Елемент каное в наборі додає грі більшої практичності, оскільки потрібно проплисти на ньому за скарбами. Каное можна легко розмістити на даху автомобіля.
    Достоинства:
    Дитячий набір по улюбленому мультфільму. Великі фігурки мультяшок та деталей. Присутня ціла пригода з пошуком скарбів. Багато місць, де можна розмістисти фігурки під час гри, починаючи від автомобіля, і закінчуючи верхівкою водоспаду.
    Недостатки:
    Палатка трішки сумнівне рішення.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари