>
В наявності
1099 грн
858 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

65 шт.
2 шт.
37 × 18 × 18 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1198 грн
942 грн
+ =
1298 грн
1026 грн
+ =
1948 грн
1572 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Безмежні можливості для ігор

Конструктор LEGO Duplo 10913 Коробка з кубиками відкриває для вашої дитини безліч ідей для творчості. Набір повністю універсальний і буде відмінним джерелом натхнення для вашого малюка. Спочатку дитина може збирати конструктор по готової інструкції, але справжні веселощі починаються, коли малюк імпровізує. У цей момент може вийти щось зовсім нове й оригінальне. Машинка з обертовими колесами, дах, маленьке віконце, квіти і навіть буханець хліба - все це забезпечить безліч ідей для ігор, тому дитина не буде нудьгувати.

Про конструктор

Набір LEGO Duplo 10913 Brick Box є новинкою 2020 року і точно сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам, віком від 1½ року. Конструктор складається з 65 деталей, які красиво і надійно упаковані в пластикову коробку. Всі деталі відмінно взаємодіють між собою і не можуть завдати шкоди маляті, так як проходять ретельне тестування ще на етапі виробництва. Під час гри малюк не тільки приємно проводить час, але і розвивається. Конструктор розвиває фантазію, творче мислення, логіку, а також дрібну моторику рук. Він є найкращим подарунком на день народження або будь-яке інше свято.

Про серію

Серія конструктором LEGO Duplo почала своє існування ще в далекому 1969 році і з тих пір є кращою грою для маленьких дітей. Деталі цієї серії мають трохи більший розмір, ніж зазвичай. Це зроблено для того, щоб дитині було зручно і зрозуміло збирати конструктор. Головною особливістю серії Duplo є те, що вона в першу чергу покликана розвивати малюка в перші роки життя. Дитина пізнає світ, розвиває корисні якості і приємно розважається. Також варто звернути увагу на високу міцність деталей, завдяки якій дитина може спокійно кусати, стискати, кидати, дряпати деталі не боячись їх пошкодити.

Всі конструктори ЛЕГО оригінальні і сертифіковані. Купити LEGO Duplo 10913 Brick Box ви можете, зробивши замовлення на нашому сайті. А якщо у вас виникли питання, наші фахівці із задоволенням вас проконсультують.

  • 5.0

    20 січ, 2020
    Це просто чудовий набір для розвитку дрібної моторики, для першого знайомства дитини ізкольорами та формами. Що мене радує, так це якість, не має неприємного запаху, країв, де дитина може поранитись. Міні фігурки можна озвучувати, і, саме вони снуть вчити вашого малюка. Єдине, що я б змінила - це кількість кольорів, їх повинно бути набагато більше. Рекомендую купувати.

Рекомендуємо подивитися ці товари